Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

JustWatch titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

JustWatch är en streamingtjänst som hjälper dig att hitta titlar att titta på. Webbplatsen tar bort alla gissningar från bevakningslistor och spårar titlar. Om du sitter fast i ett show-hål utan någon aning om vad du ska titta på nästa, justWatch har du täckt. Rekommendationssystemet är ett av de bästa och hjälper till att hitta obskyra titlar som du har glömt någonsin funnits. Bevakningslistfunktionen erbjuder en utmärkt central plats för alla dina favoritfilmer och tv-program.

Justwatch

justwatch sweden

just watch norge

just2watch

justwatch sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

justwatch.com

JustWatch är en strömmande sökmotor som hjälper användare att spåra specifika titlar och var de kan hitta dem, inklusive deras pris. Det är svårt att veta vilken som är det billigaste och mest effektiva alternativet, så JustWatch är en värdefull resurs för dem som letar efter information om streamingtjänster.
JustWatch är ett bra program för människor som klipper sladden. Fler och fler människor prenumererar varje dag på flera streamingtjänster istället för att använda traditionella kabel- eller satellitföretag. JustWatch tar bort allt gissningar och forskning från streaming så att tittarna bara kan hitta de program de vill ha till de bästa priserna på ett och samma ställe.
Tjänsten tillhandahåller en sökmotor och låter dig också skapa en bevakningslista för att hålla reda på alla titlar du tittar på. Detta är särskilt användbart eftersom det eliminerar behovet av att titta på köer på olika strömmande webbplatser. Bevakningslistan är också intressant eftersom den låter dig hålla reda på allt på en gång.

Webbdesign

JustWatch är en webbdesign som jag verkligen gillar när det gäller sökmotorer. Den har ett nattläge tema utseende som liknar strömmande webbplatser, men har tillräckligt med skillnader för att sätta sig själv som sin egen identitet. Logotypen och varumärket är bra, det är enkelt och lätt att känna igen som en mörkgrå bakgrund med pixlar som simulerar en uppspelningsknapp.
Menyerna är lätta att navigera. Toppmenyn är logotypen, hem, ny, populär, bevakningslista och sökning. Bredvid sökfältet finns en anslutningsknapp. Den alternativa menyn för saker som FAQ, appar, om oss, talang, press, API, avtryck och sekretesspolicy finns till höger om sökfältet.
Den sekundära menyn har en mängd olika filter för filmer och TV-program. Dessa filter inkluderar utgivningsår, genre, pris och betyg. Kategorierna delas upp ytterligare i flikarna så att du lättare kan hitta det du letar efter. Det är riktigt coolt att kunna söka efter genre och år så att du kan hitta det som finns tillgängligt.

Innehåll

Bara titta? är en webbplats som erbjuder en sökmotor som gör det möjligt för tittarna att hitta filmer och tv-program. Dess bevakningslista och rekommenderade titlar är utmärkta funktioner.
Webbplatsens organisationssystem är bra. De har ett brett utbud av filtreringsalternativ, inklusive filmer och TV-program. Dessutom låter systemet dig välja genre, släppt år, pris och betyg. Webbplatsen drar priser från alla streamingtjänster och låter tittarna veta vilken tjänst som erbjuder det bästa priset för titeln.
Innan jag skapade ett medlemskap mixtrade jag med JustWatchs frågesportinställningar. Frågesporten är rolig och enkel att ta, och tittarna väljer från en enorm lista med titlar, inklusive filmen eller serieaffischen. Varje gång du klickar på en du gillar laddas fler relaterade titlar. Jag hittade massor av gamla obskyra filmer som jag glömde allt om genom att göra detta test. Resultaten används för att skapa anpassade rekommendationer för tittarna. Det liknar Netflix men bättre! Några av kategorierna är baserade på andra användares visningshistorik som har liknande smak.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Den stationära webbläsarversionen är bra. Det erbjuder ett unikt färgschema som efterliknar nattläge. JustWatch använder mer av en marinblå monokromatisk färg istället för svart med accenter av gult. Menyerna är lite överallt, men eftersom programmet är så bra är det förlåtligt. Den dolda menyn är den som inte behövs så ofta, men den innehåller vanliga frågor, om och andra kategorier som inte direkt hänför sig till streaming.
Den mobila webbläsaren är mestadels densamma, men några av kategorierna har kollapsat. Det är enkelt att öppna de andra kategorierna för att söka. Mobilapplikationen är fantastisk. Det är en strömlinjeformad upplevelse. Appen översätter webbsidan till en lättillgänglig sökmotorupplevelse. Menyerna finns längst ner i appen och förenklas till att endast inkludera hem, nytt, populärt och bevakningslista. Sökningen är lätt att identifiera i det övre högra hörnet bredvid JustWatch-logotypen. Det bästa sättet att använda den här tjänsten är mer än troligt via webbläsaren, men appen fungerar nästan lika bra.

Positiva

Det finns många positiva funktioner på webbplatsen JustWatch. Det förenklar processen att välja en streamingleverantör genom att dra upp titlar och ge information om vilka webbplatser som har de bästa priserna.
JustWatch tittar på alla streamingtjänster där ute och väljer den med de bästa erbjudandena och alternativen som passar dina behov. Oavsett om du vill strömma det eller köpa det, justWatch har du täckt!
Jag gillar verkligen JustWatch-upplevelsen - deras ombordstigningsprocess är fantastisk. Frågesporten ber användarna att klicka på titlar de gillar. Efter att ha klickat på varje titel visas fler titlar som liknar varandra. Frågesporten i sig är väldigt enkel, men några av de program och filmer som dök upp hade jag glömt bort. Det var en skön dos nostalgi.
Webbplatsens rekommendationer är mycket exakta, och på min korta tid med appen har jag hittat ett par nya program som jag planerar att lägga till i min bevakningslista. Bevakningslistan är till stor hjälp för människor som konsumerar mycket media och har svårt att hålla reda på serier och avsnitt.
Det stora organisationssystemet som används på JustWatchs hemsida är en bra påminnelse om Netflix organisationssystem, men bättre. Det finns kategorier baserade på vad andra användare med din visningshistorik också gillar. Topptitlar på gratistjänster är en annan bra kategori! Det finns också en knapp längst ned på sidan för att uppdatera rekommendationer.
Jag gillar verkligen JustWatch-webbplatsen eftersom användare inte behöver registrera sig för att kunna använda innehållet. Det uppmuntras men är inte obligatoriskt att registrera sig, och du kan till och med använda bevakningslistfunktionen utan att registrera dig för ett medlemskap. Webbplatsen kommer ihåg din visningshistorik från webbläsaren som öppnade den.

Negativ

Jag har inte hittat många negativa saker om JustWatch. Webbdesignen är fantastisk och den tillhandahållna tjänsten är också bra, särskilt för en gratis webbplats!
Jag gillar inte att det finns tre menyer, det skulle vara bättre om den tredje var mer synlig. Annars tycker jag att den här strömmande sökmotorn är fantastisk!

Förbättringar behövs

Om det fanns en sak jag kunde ändra om webbplatsen, skulle jag flytta den tredje menyn som innehåller om, FAQ, sekretesspolicy etc. till botten av webbsidan. Streamingguiden behöver inte ens göra det. Webbplatsen är bra utan några ändringar.

Sammanfattning

En av de bästa sökmotorerna för streamingtjänster är JustWatch. Den har ett underbart varumärke, logotyp och webbplats. Nattlägestemat känns modernt och sökmotorn låter användare hitta oslagbara priser. Bevakningslistan är en fantastisk funktion som gör det möjligt för tittarna att spåra alla sina favoritmedier på ett ställe istället för flera streamingtjänstköer. Den mest fantastiska delen med att använda JustWatch är att det är 100% gratis. Användare pressas inte att skapa ett konto. Om du inte använder webbplatsen på flera enheter behöver du inte registrera dig. Men om du gör det är bevakningslistan en bra centraliserad plats för att hålla reda på titlar.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Justwatch

justwatch sweden

just watch norge

just2watch

justwatch sverige

JustWatch titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

JustWatch är en streamingtjänst som hjälper dig att hitta titlar att titta på. Webbplatsen tar bort alla gissningar från bevakningslistor och spårar titlar. Om du sitter fast i ett show-hål utan någon aning om vad du ska titta på nästa, justWatch har du täckt. Rekommendationssystemet är ett av de bästa och hjälper till att hitta obskyra titlar som du har glömt någonsin funnits. Bevakningslistfunktionen erbjuder en utmärkt central plats för alla dina favoritfilmer och tv-program.

Om oss     Villkor     Kontakta oss