Premier League
om 2h21m
Premier League
om 2h21m
Premier League
om 2h21m
Premier League
om 2h21m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Jango titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Jango erbjuder en oavbruten musikspellista som är gjord av experter. Dessa spellistor uppdateras varje vecka och rekommenderas till användare baserat på deras aktivitet eller humör. I likhet med Spotify och andra ledande musikströmningstjänster kan du hitta spellistor för att träna, vakna, koncentrera dig, pendla, underhålla, varva ner och till och med sova. Men det är allt det har för närvarande - inga sorteringsfilter betyder att du inte kan begränsa sökresultaten baserat på något annat än genrer.

Jango

displayannonsering norrköping

displayannonsering västerås

displayannonsering örebro

jango

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

jango.com

Jag minns hur för 5-6 år sedan; Jango dominerade den strömmande musikscenen med sina fängslande sociala medier och artiststöd. Det gick dock utför när appen försökte implementera en klumpig lyrisk funktion i kombination med påträngande displayannonser. Nyligen har Jango sett mycket motreaktion från sina lojala användare och arbetar för att hitta en mellanväg.
Jango minskade snabbt sin annons per dag från 5 till 1, vilket välkomnades av användare som hade bombarderats med kommersiella angrepp var femte minut tidigare. Ändå har plattformen tappat sin charm eftersom den inte längre betonar kvalitet. Tidigare sågs det som en hjälpsam hand för indieartister. Idag känns det dock som en marknadsföringsbädd som lägger för stor vikt vid att pressa artisten på pengar. Detta tillvägagångssätt går aldrig bra för någon inblandad part och därmed har lyssnarskapet minskat på Jango Monthly.

Vad är Jango?

Jango är en musikströmningsplattform som erbjuder ett brett utbud av genrer till sina användare. Det var den första plattformen med integrerade sociala nätverk i en radiostation, och sedan 2007 har användare kunnat lyssna på spellistor som skapats av andra användare och till och med dela sina egna. Jango har varit mycket framgångsrik sedan starten och fortsätter att växa i popularitet bland musikälskare överallt.
Under de senaste åren har webbplatsen Jango byggt sitt rykte på att ge indieartister en möjlighet att visa upp sin musik gratis. Därför, genom att ta ut $ 30 för 1000 spelningar, skulle Jango rekommendera sina låtar tillsammans med andra populära artister. Det speciella inslaget i airplay som kallas Jango airplay hjälper oberoende producenter att lägga ut sitt arbete där ute och höras av massorna. Några av de viktigaste funktionerna i Jango airplay inkluderar: - Sång som spelas en gång inom en tvåtimmarsperiod - När en låt har spelats kommer den inte att spelas igen under hela dagen - Alla låtar med över 50 uppröstningar kommer att skjutas till den vanliga spellistan.
Jag älskar det faktum att Jango inte helt kommersialiserar plattformen. Det kommer att hjälpa spirande artister, men inte på bekostnad av sina vanliga lyssnare. Således, när en viss låt sänds och den får stöd från Jango, får den automatiskt stöd. Om det inte gör det kommer det inte att spelas igen, så både användare och artister kan vara glada.

Historia

Jango började sin resa i New York 2007. Det lanserades av Chris och Daniel, som var grundarna av Dash.com. Jango samlade 200 000 låtar från cirka 15 000 artister i sitt bibliotek bara två år efter lanseringen. Snabbspolning framåt ett decennium, Jango har över 70 miljoner låtar och över 20 miljoner aktiva användare.

Varför ska du strömma på Jango?

Även om streamingtjänsterna kan ha tappat sin överklagande de senaste åren lyckas den fortfarande locka över en miljon användare i månaden. Och det beror på att det fortfarande erbjuder kvalitetsfunktioner som leverantörer dedikerade användare att ställa in på.

Anpassad radio

Jango är riktigt välgjord och lätt att använda. Jag har en anpassad radio som heter Jango som låter mig lyssna på vilken musik jag vill. Det är verkligen lätt att använda och gör det roligt att lyssna på musik. Du kan skapa dina egna radiostationer, dela dem med dina vänner och till och med komma åt andras spellistor. Välj ditt favoritband eller sångare och Jango kommer att börja spela låtar från dessa artister. Du kan fortsätta förfina dina stationer och låtar genom att spela dem ofta. Jango är välgjord och enkel att använda, så den är perfekt för alla som vill lyssna på musik som de vill.

Obegränsad Skip-funktion

Om du inte gillar en låt kan du bara hoppa över den så många gånger du vill. Det finns ingen gräns för hur många gånger du kan hoppa över det. Vi har sett den här funktionen i AccuRadio förutom att man kommer med en pre-roll-annons efter varje 3-4 hopp.

Anpassningsbara stationer

Även om den här funktionen kanske låter vanlig, är det inte. Först kan du förbjuda ett visst antal låtar eller kanaler som du inte gillar. Bortsett från det kan du lägga till upp till sex artister på din spellista så att den anpassas efter din smak. Min lista har Redman, Post Malone, Twenty-One Pilots, Drake och Adele. Detta gör att tjänsten kan anpassa sig efter min smak och tillhandahålla musik baserat på mina önskemål. Vad jag verkligen gillar med den här tjänsten är att du till och med kan hitta musik där du inte kommer ihåg texterna under ? Missuppfattade texter? eller? Med i Apple-reklam? kategori.

Fräsch musik

Jag har en konstig affinitet för undergroundartister. Det är något med känslan av att känna en artist innan de var populära som intresserar mig. Jango ger tillgång till sådana begåvade artister som kan bli stora stjärnor i framtiden. Således hjälper du dig att utveckla en anslutning till dem innan de ens träffar det vanliga scenen.

Hur får man tillgång till Jango?

Du kan komma åt Jangos webbplats genom att skriva nyckelordet eller genom att använda följande länk: Jango Custom Radio. Bortsett från detta kan du till och med ladda ner appen som är tillgänglig på Android- och iOS-plattformar. Ange bara Jango i sökfältet så hittar du den officiella appen i butiken.

Design

Teckensnittet på Jangos webbplats är hemskt. Det finns dussintals alternativ som gör webbplatsen intuitiv, men om det första intrycket är något du använder för att bedöma en webbplats kommer Jango till korta. Den mest fruktansvärda delen av webbplatsen är teckensnittet - det tar bort allt bra på webbplatsen.
Den har ett introstycke, utvald artist, albumkonst och texter (om tillämpligt). Den har också en upplysningsruta som säger ?? Inga spellistor genererade på den här sidan??. Jag klickade på en spellista som heter ?? Rockhits från 80-talet?? och det började spela. Jag besökte först webbplatsen och såg en målsida med en blå bakgrund - sökfältet i mitten och små miniatyrbilder under den. Det fanns åtta olika kategorier med små albumkonst röriga i en miniatyrbild. Under det finns det en bildtext som säger "Bläddra bland över 800 kuraterade genrespellistor." Ärligt talat kände jag för att studsa direkt men eftersom jag ville granska tjänsten var jag tvungen att hålla mig kvar. Och så klickade jag på Popular Rock Hits och började min resa. Det tog mig till en ny sida som är ett standardformat för alla sidor - den har ett introstycke, utvald artist, albumkonst och texter (om tillämpligt). Den har också en upplysningsruta som säger "Inga spellistor genererade på den här sidan." Jag klickade på en spellista som heter "Rock Hits of the 80s" och den började spela.
Eftersom webbplatsen är okonventionell måste vi dissekera den baserat på olika parametrar. Så snart jag besökte Popular Rock Hits-sidan kunde jag betygsätta låtar och skapa stationer som gäst. Det gjorde det möjligt för mig att granska allt i inställningsmenyn. Dessutom skapade jag ett konto och loggade in så att jag kan se om det kan hålla jämna steg med min musiksmak. Under hela min 2-timmars resa på webbplatsen, här är några av de viktiga bitarna som jag skulle vilja dela med dig.

Hemsida

Appen laddar ett personligt avsnitt baserat på den kategori du valt. Det kommer att föreslå radiostationer, senaste stationer och hundratals andra genrer som du kan komma åt.

Favoritlåtar

Med det här avsnittet kan du komma åt alla låtar du har tummat upp. Du kommer att kunna se videon av den låten tillsammans med information om artisterna. Du kan när som helst välja att lägga till eller ta bort låtarna från listan.

Förbjudna låtar

Listan "Tummen ner". Det här avsnittet har alla låtar som du har tummen ner. I likhet med favoritlistan kan du se informationen om artisten och kunna ta bort eller lägga till låtar i den här listan.

Stationens historia

Kan du granska och redigera stationens lista med hjälp av deras historik? Detta är en av de främsta anledningarna till att jag loggade in. Jag ville veta om plattformen faktiskt kan spåra mina preferenser, och jag är glad att dela med mig av att den inte gjorde mig besviken.

Innehåll

Jag älskar variationen av musik som Jango erbjuder i hög kvalitet. Alla radiostreamingtjänster försöker överträffa varandra med sitt bästa urval av låtar, och Jango har över två dussin genrer att välja mellan. De täcker många olika musikstilar, inklusive Rock, Pop, Country, Reggae, World / Latin, Dance, Electronica, Rap / Hip-hop, Blues, Gospel, Film / TV-stationer och R & B / Soul. Plus att de har traditionella stationer också!

Stationär / mobil upplevelse

Även om tjänsten får kritik kompromissar den inte med kvaliteten. Det erbjuder bra streamingkvalitet med hickfri musik från vilken anslutning som helst. Jag kunde hoppa över ett obegränsat antal spår - en funktion som inte ens tillhandahålls av premiumtjänster som Pandora eller Slacker Radio.

Planer och prissättning

Jango är en fri programvara som du är fri att använda. Den har annonser som du måste titta på.

Förslag jag har till Jango

Jag skulle vara bra med att betala $ 3.99 / månad om utvecklarna kan ta bort annonserna. Annonserna tillsammans med den påträngande artistkampanjen förstör bara den övergripande upplevelsen som - tyvärr - är fantastisk. Ett annat förslag skulle vara att förbättra webbplatsen - det ser riktigt dåligt ut och första gången användare kan känna sig skräpade.

Slutsats

Jangos musikkvalitet är i nivå med alla premiummusikströmningstjänster där ute. Som sagt, dess gränssnitt och irriterande artistreklamannonser hjälper det inte på något sätt. Hur som helst, om du letar efter en gratis radiostreamingtjänst, bör du kolla in Jango minst en gång.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Jango

displayannonsering norrköping

displayannonsering västerås

displayannonsering örebro

jango

Jango titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Jango erbjuder en oavbruten musikspellista som är gjord av experter. Dessa spellistor uppdateras varje vecka och rekommenderas till användare baserat på deras aktivitet eller humör. I likhet med Spotify och andra ledande musikströmningstjänster kan du hitta spellistor för att träna, vakna, koncentrera dig, pendla, underhålla, varva ner och till och med sova. Men det är allt det har för närvarande - inga sorteringsfilter betyder att du inte kan begränsa sökresultaten baserat på något annat än genrer.

Om oss     Villkor     Kontakta oss