Investigation Discovery
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Investigation Discovery titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Investigation Discovery är en bra kanal som ger intressanta kriminalhistorier. Det är en av de mest sedda kanalerna på US Television och är den främsta kanalen i sin genre. Varje show är väldigt intressant och hjälper dig att öppna ögonen för den mörka sidan av samhället och brottsligheten.

Investigation Discovery

yesmovie on the case with paula zahn

investigation discovery sverige

investigation discovery

investigation discovery norge

discovery id

investigation discovery gratis

investigation discovery stream

investigation id

medielager

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

investigationdiscovery.com

Ett skyldigt nöje för många är att titta på kriminalprogram. Några av dessa shower innehåller mördare som man mördare, fruar som hugger sina män, stalkers, kidnappare och mördare. spänning och chock är två saker som vi alla inte kan få nog av.
De flesta av oss tycker om dessa spännande berättelser med vridande berättelse. Tack och lov är jag inte den enda med ID-syndromet, det finns miljoner som ställer in vilket gör Investigation Discovery till en av de mest visade TV-kanalerna i världen.
Investigation Discovery, ett kabelnätverk känt för sin true crime-programmering, går bra trots den totala nedgången i kabelnät. Kanalen rankas konsekvent bland de fem bästa kabelnäten för kvinnliga tittare mellan åldersgruppen 24-54 år. Även om de flesta av tittarna är vuxna kvinnor, tittar män också på Investigation Discovery.
Investigation Discovery har blivit mycket populärt under de senaste åren, och kändisar som Nicki Minaj, Lady Gaga och Serena Williams har erkänt att de är beroende av denna dokumentära reenactment av sann brottslighet.

Siffror ljuger inte

Enligt Nielsen slutade Investigation Discovery Q4, 2015 som det mest sedda kabelnätet med annonsen bland kvinnor mellan 25-54 år. Kanalen hade nästan 900 000 tittare på bästa sändningstid och antalet har ökat med 10% per år sedan dess. Det är bland de få kanaler som konsekvent har landat i listan över de 20 bästa kanalerna efter att ha lanserats för bara 15 år sedan.

Välkommen till online-spektrumet

Med ökningen av online-streamingtjänster upplever den mogna kabel-TV-verksamheten en minskning av användarna. Nya tjänster som Netflix, Amazon Prime och Hulu hakar på i motsats till att människor håller fast vid sin vanliga kabel-TV eller satellit-TV-anslutning. Detta skifte kan sammanfattas i användarrecensioner på Influenster.com.
Jag har varit ett av Investigation Discovery i flera år. Jag älskar att titta på true crime och kriminaltekniska program, men nu när vi inte har DirecTV eller Dish Network kan jag inte komma åt alla mina favoritprogram på ID längre. Vi har Netflix, Hulu och Amazon Prime, så jag kan titta på vissa program, men jag saknar att kunna binge varje show nätverket har.
Denna recension sammanfattar vad som händer i tittarvärlden. Traditionella medielager sjunker och fler hushåll väljer att avsluta prenumerationen på kabel- och satellit-TV-abonnemang. Det finns dock några goda nyheter: Om du kan hålla fast vid din investering kan du titta på Investigation Discovery online via sin egen webbplats. Du behöver inte längre en TV för att titta på den; du kan titta på den när som helst och var som helst, tack vare investigativediscovery.com.

Historia

Investigation Discovery lanserades 1996 som Discovery Civilization Network: The World Geography and History Channel. Det var ett av fyra viktiga digitala nätverk som lanserades av Discovery 1996.
För åtta år sedan gick New York Times Television och Discovery Communications in i ett joint venture för att driva kanalen tillsammans. Fram till 2002 var denna kanal tillgänglig i 14 miljoner hushåll med partnerskap med fokus på att skapa innehåll som historiska program, samtida historia och aktuella frågor.
År 2003 bytte kanalen namn till Discovery Times som flyttade sitt innehållsfokus mot kultur i USA. År 2006 sålde NY Times sin andel i Discovery Time tillbaka till Discovery Communications som tillät den ursprungliga skaparen fullständig frihet. Stärkt av detta, i januari 2008, lanserades Investigation Discovery (ID) äntligen som en enbart brottsbaserad kanal som enbart fokuserade på att återskapa verkliga berättelser.
År 2018 hade ID blivit den sjätte mest visade kanalen i ett kabelnätverk, näst högst rankade kabelnätverk bland kvinnor och # 1 i true crime-genren.

Design

Investigation Discovery har en ren och professionell design. Allt är ordnat bra, och även om du besöker webbplatsen för första gången har du inte svårt att surfa runt den. Allt kan ackrediteras till sin underbara design. Rymdblå bakgrund med vit text komplimangerar verkligen varandra med CTA-knappar av rosa färg. Det finns ett ordentligt flöde över hela webbplatsen, med små detaljer som att rullgardinspilen för kategorin "Shows" färgas rosa för att stödja CTA-knappen "Watch Now". Sådana invecklade element finns på hela webbplatsen - från och med hemsidan.
När du bläddrar nedåt kan du se två små miniatyrbilder som kategoriseras som "Olåsta avsnitt", "ID Go Original Series" och "Rediscover Unlock Series." Dessa är i skjutreglageformat, så när du klickar på pilen kan du titta på en trailer från en annan show. Återigen kan du se en rosa vertikal linje som åtföljer titeln, vilket håller flödet jämnt.
Användargränssnittsbannern före sidfoten är bra gjort. Den har en genomskinlig blå ruta med rubriken "Har du ett tips?" följt av vita texter och en rosa CTA. Färgen flyter smidigt i varje element, vilket binder samman hela webbplatsen.
Slutligen, precis ovanför sidfoten, kan du se partnerkanalerna följt av en utryckning för nyhetsbrevsprenumeration. Båda har högt designvärde utan att hindra flödet. När du går vidare till sidfoten kan du se tillhörande plattformar tillsammans med våra webbplatser och allmänna kommunikationsriktlinjer.
Den största skillnaden mellan streamingupplevelsen med Apple TV och att använda andra streamingenheter är att du måste länka den till din TV-tjänsteleverantör för att titta på innehåll.

Innehåll

Utredning discovery.com har det överlägset mest omfattande biblioteket med programmering med brottstema. Så när du börjar titta på ID-program blir du ansluten och kan inte sluta! Från favoritavsnitten "Homicide Hunter" till program som "Evil Lies Here?", "Disappeared?" och den kritikerrosade "On the Case with Paula Zahn?", Investigation Discovery är en enkelriktad biljett till den vridna och fascinerande världen av sann brottslighet. Frossa i de uppslukande berättelserna och bevittna en fantastisk tittarupplevelse på dessa dokumentära program.
Du kan ha vilken streamingtjänst du vill, men du kan inte riktigt ha dessa dokumentärstilprogram på någon av dem. Produktionsvärdet och den extraordinära reenactment är det som skiljer dessa åt. Visste du att varje spendera på ett enda avsnitt är cirka 300,000 10 dollar - x 10 gånger mer än den genomsnittliga produktionskostnaden för TV-program?
ID: s popularitet är anledningen till att det går bra mitt i motgångar och ger den välbehövliga boosten. Passionerade fans som älskar ID är inte villiga att byta till streamingtjänster på grund av denna kanal som berättar något om deras engagemang. Program som "Body Cam?", "Caught on Camera: The Untold Stories?", "Shattered?", "American Monster?" och "People Magazine Investigates?" är några av de program som ses i stort antal.

Titlar som fångar din uppmärksamhet

"Kan inte riktigt kalla det ett clickbait när innehållet inuti är förstklassigt. När du streamar på Investigation Discovery skulle du säkert frestas att öppna videorna. Varför? På grund av titlar som ? Vem Bleep gifte jag mig med??, ? Fruar med knivar?, ? Din värsta mardröm?, ? Främling i mitt hem? för att nämna några. Sådana titlar gör dig nyfiken och uppmuntrar till ett svar och när du klickar på titeln är du verkligen ute efter en åktur.

Stationär / mobil upplevelse

Investigation Discovery är inte bara en kanal, utan snarare en plats där du kan se fallstudier, berättelser och läsmaterial på webbplatsen. Dessa uppslukande och övertygande sanna kriminalhistorier kommer att väcka detektiven i dig. Oavsett om du strömmar Investigation Discovery från din PC / Mac eller tittar på den på din TV eller mobiltelefon, kommer du att vara ansluten.

Varför de flesta användare strömmar via ID Go?

Strömmande webbplatser låter dig bläddra igenom avsnitt av olika program. Du kan titta på hela säsonger eller få tillgång till de tidiga premiärerna av nagelbitande kriminalprogram via en app som är väl utformad för det ändamålet.
Oavsett var du befinner dig kan du titta på Investigation Discovery via ID Go-appen. Alla avsnitt som sänds på tv är tillgängliga i appen samma dag, så det finns ingen chans att missa ett avsnitt.
Appen låter dig fortsätta där du slutade och inte missa ett slag. ID Go låter dig också skapa din egen spellista som du kan titta på senare när det passar dig.

Planer och prissättning

Investigation Discovery är tillgängligt gratis på kabel- och satellit-TV-tjänster. Du kan bläddra bland innehållet via webbplatsen eller ID Go-appen på Android och iOS.

Förslag jag har för undersökningsidentifiering

Jag tycker att Investigation Discovery ska erbjudas som en oberoende show. För många människor skulle det vara ett bra val att kombinera det med andra tjänster som Netflix, Amazon Prime och andra. Många människor som byter från DirecTV och Dish Network slutar byta till den här kanalen och kompromissa med något annat. Om utvecklarna fokuserar på denna aspekt kan de fånga många publik.

Slutsats

Investigation Discovery har lärt mig att ifrågasätta allt och alla, även om det bara är för ett skratt. Jag skrattar på allvar, om du har tillgång till kabel-TV eller satellit-TV-nätverk, skulle jag uppmana dig att njuta av Investigation Discovery via webbplatsen och ID Go-appen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Investigation Discovery

yesmovie on the case with paula zahn

investigation discovery sverige

investigation discovery

investigation discovery norge

discovery id

investigation discovery gratis

investigation discovery stream

investigation id

medielager

on the case with paula zahn gomovie

Investigation Discovery titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Investigation Discovery är en bra kanal som ger intressanta kriminalhistorier. Det är en av de mest sedda kanalerna på US Television och är den främsta kanalen i sin genre. Varje show är väldigt intressant och hjälper dig att öppna ögonen för den mörka sidan av samhället och brottsligheten.

Om oss     Villkor     Kontakta oss