Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Internet Radio titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Internet-Radio är en flerkanalig radiosajt som erbjuder användare tillgång till över en miljon stationer med hjälp av sin katalog. Det ger också ledigt utrymme för stationer som är värd på Shoutcast- och Icecast-servrar.

Internet Radio

fotboll radio live

gratis internetradio

radio streaming gratis

streama radio

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

internet-radio.com

Nedgången i försäljningen av fysisk musik betyder inte att musik inte uppskattas längre. Tack vare ökningen av streamingtjänster kan människor komma åt alla spår eller album var som helst - hemma, på jobbet eller på college - allt de behöver är en internetanslutning.
Ökningen av streamingtjänster har introducerat tjänster som Spotify, Pandora och Apple Music för oss. Det har också medfört en omvandling i internetradiobranschen. Idag hittar du dussintals kvalitetswebbplatser som sänder radiostationer från hela världen. Dessa flerkanaliga radiostationsnätverk aggregerar och skryter var som helst mellan 5 000 och 500 000 radiostationer i sitt nätverk.

Vad är Internet-Radio?

Internetradio som webbplats skiljer sig från termen "internetradio". Förstnämnda är en plattform där du kan hitta nästan 30 000 radiostationer medan den senare är en term som används för att beskriva radiotjänster via internet (inkluderar allt radioströmningsrelaterat).

Varför ska du strömma Internetradio?

Vi har sett de flesta av dessa massiva radiokataloger skryta någonstans mellan 10 000 och 50 000 radiostationer. Internetradio ligger vackert på 28 453 radiostationer som förväntas passera 35 000 i slutet av 2020. Jag älskar de olika stationerna i detta nätverk - främst från hela världen.

Populära genrer

Det finns ett stort utbud av genrer på denna webbplats, av vilka jag tycker om att lyssna på som Smooth Jazz, Classical, Classic Rock, Country, Rock, Ambient, Dance, Oldies, Trance, Chillout, House och Reggae. Det finns många andra genrer som Hip Hop, Techno, hindispråkig musik, Popmusik Psytrance Soul Progressive Drum och Bass Disco and Punk.

Starta en egen station

Jag gillar Internet-Radio-nätverk som erbjuder indieskapare möjlighet att starta egna stationer. Med dessa nätverk kan du exponeras för miljontals månatliga användare och göra din station hörd med originalinnehåll. Det som är fantastiskt är att om du har Shoutcast- eller Icecast-servrar kan du komma igång gratis.

Aktivt forum

Om du har några frågor om Radio Service Forum eller våra vanliga frågor, se till att kolla in guiden och forumet under "Support" för hjälp. Om det fortfarande finns obesvarade frågor, lägg upp dem i ett aktivt forum där våra användare kan ge användbara svar. Detta visar att tjänsteleverantören är intresserad av sina användare och inte använder webbplatsen för passiv inkomst.

Gemenskap

Internetradio har en mycket aktiv gemenskap. Från utvecklarna som ger stort stöd till personer som engagerar sig i nätverket, tillåter Internetradio dig att vara mer än en passiv lyssnare. Du kan hitta en matchning med hjälp av community-avsnittet. Om du letar efter en DJ eller vice versa kan du hitta en med hjälp av community-sektionen.

Hur får man tillgång till Internetradio?

Du kan komma åt Internet-Radio-webbplatsen genom att skriva nyckelordet "internetradio" eller genom att använda följande länk: Internetradio. Om du redan känner till webbplatsen och vill dela den med dina vänner och familj kan du använda de sociala ikonerna på hemsidan för snabb delning.

Design

Jag förväntade mig inte riktigt mycket av en gratis radioströmningswebbplats, så jag blev inte så besviken. Inte alla tjänsteleverantörer kan vara på TuneIn Radio eller Radio.nets nivå, och den enda nedslående aspekten är att tjänsten har nästan 30 000 stationer. Jag förstår inte varför utvecklarna arbetar med att göra webbplatsen mer intuitiv och användarvänlig? Layouten är inte bara vag utan de påträngande displaybanderollerna lämnar bara en sur smak i munnen.

Rubrik

När du besöker webbplatsen ser du rubriken med en vit / grå lutning. Det finns fyra huvudelement - Lyssna, Sänd, Diskutera till vänster och ett sökfält till höger. Varje kategori till vänster har detaljerade alternativ, så låt oss kolla in dem.

Lyssna

När du klickar på lyssna har du en mängd olika genrer att välja mellan för att komma igång. Det finns många populära alternativ, som 70-talet, 80-talet, Ambient, Blues, Chillout, Classical, Drum and Bass, Easy Listening, Heavy metal, Hip hop, Jazz, Metal, Oldies, Psytrance, Reggae och Rock.

Sändning

Webbplatsens sändningsflik har tre avsnitt: För det första finns det ? Starta en egen station? avsnitt som innehåller instruktioner om hur du startar din egen radiostation, och ? Priser? som listar priserna för sändningstjänster. Det andra avsnittet innehåller ? Stödlinjer? och? Vanliga frågor? som ger mer djupgående information om sändning, och det tredje avsnittet är inloggningssidan för kontrollpanelen.

Diskutera

Under diskussionsfliken hittar du fyra avsnitt - det första avsnittet har Forum Home och Kontakta oss, det andra har support, vanliga frågor, guider och frågor före försäljning, det tredje har volontärarbete, shower och musik och det fjärde har chatt, nyheter och feedback.

Hjälte avsnitt

Hjältesektionen på Internet-Radio-webbplatsen är definitivt en av de mest avskräckande aspekterna. Jag förstår inte varför du som utvecklare skulle inkludera så många genrer på webbplatsen. Du kan ha en färgstark banner eller klassisk svart / grå banner som matchar din webbplats stil, men nej, det finns den här röriga listan över genrer med annonser precis under huvudavsnittet.

Kropp

Jag gillar kroppsavsnittet på webbplatsen. Kolumnen Utvalda radiostationer har två kolumner - en med namnet på stationen, vad som spelas nu, en länk till källan och genredetaljer; och en med Add Station om du är en shoutcast- eller icecast-medlem. Om du bläddrar vidare får du två alternativ - Gratis provperiod i 7 dagar och Lägg till station om du är shoutcast- eller Icecast-medlem.
Det finns fyra forumtrådar i medlemsalternativet - Nyheter, Volontärarbete, Radioprogram och Musik. Du kan komma åt var och en av dessa trådar om du vill interagera med användarna på den här plattformen.

Inre sidor

På hemsidan finns det inre sidor som replikerar kroppsavsnittet. Jag gillar hur de flyter jämnt och hur varje inre sida har en annan radiostation - som Drum and Bass har Dance UK Radio, Sound Fusion Radio, Party Vibe Radio, Underground FM och ZOMP Radio. Var och en av dessa radiostationer har statistik som lyssnare, kvalitet och klassificering (utvald eller populär).

Innehåll

Om din musiksamling är något du har tröttnat på är det alltid ett bra alternativ att vända tillbaka till radion. Speciellt med internetradio som är tillgängliga över hela webben är det lättare att lyssna på vilken kanal du vill från hela världen på en webbplats. Välj bara den genre du vill lyssna på så får du en lista över dussintals radiostationer som spelar den musikgenre du älskar.
Internetradio låter dig komma åt nästan 30 000 radiostationer och lyssna på podcaster. Ställ in tusentals internetradiostationer live och få tillgång till över två dussin genrer.

Stationär / mobil upplevelse

Jag gick åt internetradion på min Pixel 3a och hade en anständig upplevelse. Även om jag måste erkänna att de flesta kanalerna är av låg kvalitet och bara ett fåtal av dem erbjuder 320 kbps bithastighet. Till exempel, när jag bläddrar igenom kategorin Trumma och bas, erbjöd Party Vibe Radio HQ-streaming, medan resten av stationerna var under 128 kbps eller mindre. Enligt min mening är 128 kbps fortfarande acceptabelt men 64 kbps är helt enkelt inte tillräckligt.

Planer och prissättning

Internet-Radio är gratis att strömma, men det finns påträngande bannerannonser som du måste hantera då och då.

Förslag jag har för Internetradio

Jag tycker att Internetradio ska fokusera på sin grafik och design för att få de nya användarna att känna sig som hemma. Gör en tilltalande hemsida och placera sedan annonserna bra, inte med fokus på maximal CPC utan snarare en fantastisk användarupplevelse.

Slutsats

Internetradio är en bra radiostreamingtjänst som du definitivt bör kolla in. Det finns några fantastiska kanaler i nätverket, och du kan njuta av dem utan problem. De detaljerade beskrivningarna av varje station gör det enkelt för dig att lära dig mer om dem innan du klickar på dem, så att du kan vara säker på att du får ljud av god kvalitet.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Internet Radio

fotboll radio live

gratis internetradio

radio streaming gratis

streama radio

Internet Radio titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Internet-Radio är en flerkanalig radiosajt som erbjuder användare tillgång till över en miljon stationer med hjälp av sin katalog. Det ger också ledigt utrymme för stationer som är värd på Shoutcast- och Icecast-servrar.

Om oss     Villkor     Kontakta oss