Premier League
om 2h40m
Premier League
om 2h40m
Premier League
om 2h40m
Premier League
om 2h40m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

IndieWire titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Indiewire.com är en webbplats som helt förändrade spelet när det först kom ut och förblir auktoriteten på oberoende filmrecensioner, nyheter, tv, filmfester och branschtips, tricks och information. Det är perfekt för både blivande filmskapare och avslappnade fans av indiefilm. Läs min recension av IndieWire idag för att lära dig mer!

Indiewire

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

indiewire.com

Nyligen har det skett en återuppkomst av webbplatser som helt revolutionerar hur vi konsumerar media. Netflix, Facebook och Amazon spelade alla en viktig roll i den senaste förändringen. Det finns dock många mindre webbplatser som också har haft en betydande inverkan på hur vi konsumerar media. Dessa webbplatser går ofta inte att känna igen.
Det kan vara riktigt uppfriskande att stöta på någon som har modet att stå upp och göra något annorlunda, särskilt när den saken är lika användbar som den är uppfinningsrik. När någon visar sig vara en resursfull källa till information eller underhållning i en av dina hobbyer eller intressen, kan det verkligen förändra spelet för dig. Särskilt när det intresset är något mindre vanligt eller välkänt, som att shoppa eller umgås.
Det är detta som gör IndieWire-webbplatsen så fantastisk - särskilt för fans av oberoende film. Oberoende filmer, även om de älskas över hela världen av många, anses fortfarande vara en nisch. Det vill säga, det finns färre oberoende filmälskare än det finns avslappnade Hollywood-blockbuster-filmbesökare. Indiefilmer har fått något av en kultföljare, som vanligtvis lockar människor som uppskattar de mer subtila och konstnärliga sidorna av biografen.
IndieWires lansering var dock första gången som något liknande fanns på internet. Det blev snabbt en viktig resurs för indiecinephiles, med information och recensioner som tidigare var mycket svårare att hitta (på grund av oberoendes brist på mainstream-erkännande och popkulturell överklagande).
Webbplatsen blev snabbt känd och fick hyllningar och beröm från professionella författare, filmkritiker och indiefilmfans. Till exempel sa Janelle Brown som skrev för Wired 1997 att " IndieWire har liten eller ingen konkurrens: affärer som The Hollywood Reporter och Variety kan täcka oberoende film, men ur ett Hollywood-perspektiv, dolt av en enorm mängd vanliga nyheter. Som filmskaparen Doug Wolens påpekar är IndieWire en av få platser där filmskapare konsekvent och pålitligt kan hålla koll på ofta ignorerade små filmfestivaler, vilka filmer som öppnar och vad andra filmskapare tänker.
Forbes berömde IndieWire 2002 genom att applådera det som en av webbplatserna i kategorin "Cinema Appreciation" i deras "Best of the Web" -lista. De lyfte också fram webbplatsens potentiella användbarhet för oberoende filmskapare att nätverka, med hänvisning till dess anslagstavlor som vimlar av filmskapare. Roger Ebert har också gått på rekord för att rekommendera IndieWire, liksom så småningom anställa Matt Zoller Seitz, en bloggare på IndieWire, för att vara chefredaktör för sin egen webbplats, rogerebert.com.

Historia

Indiewire lanserades officiellt den 15 juli 1996 som ett dagligt nyhetsbrev via e-post i samma anda som tidiga AOL-baserade redaktioner av ett litet kollektiv av filmskapare och författare från både New York City och Las Angeles, Kalifornien: Eugene Hernandez, Mark Rabinowitz, Cheri Barner, Roberto A. Quezada och Mark L. Feinsod.
Även om IndieWires läsekrets ursprungligen bestod av bara ett par hundra prenumeranter, växte den snabbt i popularitet. När hösten 1997 rullade runt hade IndieWire över 6 000 prenumeranter.
I januari 1997 debuterade IndieWire på Sundance Film Festival. Denna händelse, som är en av de mest prestigefyllda indiefilmfestivalerna i historien, var en tidig indikator på publikationens engagemang för att täcka indiefilmer. IndieWire: On The Scene presenterades därefter på både deras tryckta dagliga och webbplatsutgåvor.
2008 förvärvade Snag Films IndieWire. Förvärvet gjorde det möjligt för IndieWire att förgrena sig och återuppfinna sig själv med en större budget. Den 8 januari 2009 tillkännagav webbplatsens redaktör, Eugene Hernandez, en massiv nylansering. Webbplatsen skulle göras om helt; tillsammans med denna nylansering kom en snyggare webbdesign och en förändring av stiliseringen av IndieWire-publikationen? IndieWIRE blev, helt enkelt, IndieWire.
Från och med 2016 har IndieWire blivit ett dotterbolag till Penske Media Corporation, och det har för närvarande en personal på cirka 20 författare, inklusive James Israel (utgivare), Dana Harris (chefredaktör), Eric Kohn (chefskritiker) och Anne Thompson (chefredaktör).

Design

Jag tycker att IndieWire-redesignen är riktigt bra. Det är väldigt snyggt och rent, och många filmrecensionssajter kan fastna och röra sig genom att försöka klumpa ihop alldeles för mycket information och innehåll i ett trångt utrymme på sidan, men IndieWire har undvikit att göra misstaget av sina samtidiga (tack och lov).
Jag älskar absolut det minimalistiska tillvägagångssättet som webbplatsen tog med sin ommärkning. Den enkla vita bakgrunden med blå och svarta accenter ger webbplatsen en klassisk och elegant känsla.
Högst upp på sidan hittar du en praktisk och bekväm menyrad för webbplatsen. Detta gör att du enkelt kan bläddra i alla hörn av IndieWire. Välj bara mellan Nyheter, Film, TV, Utmärkelser, Verktygslåda (mer om det om lite) eller Mer. Under det, en lista över några av webbplatsens trendiga ämnen och ytterligare en takt ner kommer du att se några artiklar som IndieWire har ansett "Måste läsas." Denna webbplats guidar naturligt och försiktigt ögat i en logisk och effektiv ordning.

Innehåll

Om du letar efter indiefilmrecensioner behöver du inte leta längre än IndieWire. De har en mängd olika saker att erbjuda, inklusive högkvalitativ journalistik. För att inte tala om, de har en robust nyhetssektion där du kan hålla jämna steg med allt som händer i den oberoende filmvärlden.
IndieWire har granskat tv-serier utöver deras vanliga innehåll. De verkar inte hålla sig till bara de oberoende, och du hittar massor av intervjuer, videor, utmärkelser visar beats och rubriker, information om filmskapandets hantverk och podcasts (full av användbara resurser och tankestycken speciellt för filmskapare) här.

Prissättning och planer

IndieWire är en gratis webbplats där du kan läsa så mycket nyheter, recensioner och insiderbranschinformation som du vill. Det finns inga betalväggar eller prenumerationsavgifter.
Okej, jag antar att en sträng är fäst. IndieWire förlitar sig på annonsintäkter. Men hej, det är värt det eftersom allt i livet inte är gratis, eller hur? Och enligt min mening är det att behöva titta på några annonser här och där ett litet pris att betala för allt som IndieWire erbjuder - för att inte tala om kvaliteten på skrivandet däri.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag älskar IndieWire-appen! Det är lika bra som webbplatsen, och samma snygga, minimalistiska design är konsekvent på alla plattformar - det är en riktigt fin touch.

Förslag som jag har för IndieWire

Jag har inte för många förslag på den här webbplatsen. Det är en institution för filmkritik och nyheter, så det borde vara bra. Men jag har ett förslag: kanske IndieWire borde överväga att erbjuda ett premiummedlemskap så att de kan tjäna mer pengar på att sälja annonser? Det verkar bara som sunt förnuft för mig.

Slutsats

Om du är intresserad av indiefilmer, tv, filmfestivaler och underhållningsnyheter har IndieWire gott om resurser att erbjuda. Oavsett om du är en spirande filmskapare eller bara gillar indiefilmer, har vi täckt dig.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Indiewire

IndieWire titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Indiewire.com är en webbplats som helt förändrade spelet när det först kom ut och förblir auktoriteten på oberoende filmrecensioner, nyheter, tv, filmfester och branschtips, tricks och information. Det är perfekt för både blivande filmskapare och avslappnade fans av indiefilm. Läs min recension av IndieWire idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss