Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

IMDb titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

IMDb är en webbplats som du troligen besöker regelbundet. Den är fylld med information om filmer och tv-program, inklusive skådespelarprofiler och produktionskrediter. IMDb har dock också ett antal andra funktioner som du kanske inte har känt till. Läs min recension idag för att lära dig allt om dem!

Imdb

vägen ut imdb

andra sidan imdb

fångade netflix imdb

imdb gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

imdb.com

Hur många gånger har du tittat på en film eller tv-serie och tänkt för dig själv: "Jag önskar att jag kunde komma ihåg vilka andra filmer den skådespelaren har varit med i" eller "vad heter den skådespelerskan igen?" Dessa små nyfikenheter kan göra oss galna ibland till den grad att de förstör upplevelsen av showen eller filmen vi tittar på. Om det bara fanns en webbplats eller en app som vi kunde vända oss till i dessa tider av stort behov, för att snabbt samla in all information vi behöver om våra favoritfilmer och serier.
Lyckligtvis finns det en online-resurs som kan hjälpa till med alla dina filmbehov: IMDb. Denna webbplats är den inofficiella myndigheten för allt som rör film, TV, videospel och strömmande innehåll. Hitta snabbt all information du någonsin kan behöva om rollbesättning, produktionspersonal, personliga bios, plotsynopses och allmän trivia på bara några få klick. Dessutom erbjuder IMDb professionella, kritiska recensioner och fanrecensioner och betyg som kan ge dig en inblick i en film eller showens mottagning innan du tittar.
IMDb är en bra resurs för film- och TV-buffs. Den har information om allmän kunskap så att du enkelt kan hitta den, oavsett vad du letar efter.

Historia

Många viktiga webbplatser runt om i världen började som något helt annat än vad de slutar bli. Till exempel började Facebook som ett enkelt hett eller inte betygssystem vid Harvard, men fortsatte att bli en av de mest inflytelserika sociala nätverkswebbplatserna genom tiderna. IMDb, å andra sidan, hade ödmjuk och divergerande början. Ursprungligen var det bara ett förråd för information om filmer och TV-program.
Innan den blev känd som IMDb officiellt började webbplatsen som ett Usenet-inlägg som heter "Those Eyes." Skapad av den brittiska programmeraren Col Needham, var denna diskussionstråd tillägnad att diskutera skådespelerskor som hade vackra ögon. Så småningom fångade "Those Eyes" på och inspirerade andra filmälskare att skapa egna listor.
Detta inspirerade Needham att skapa ytterligare listor, till exempel enkla arkiv med skådespelare, regissörer, författare, skådespelerskor etc. I slutet av 1990 hade listan vuxit till att omfatta cirka 10 000 filmer och tv-serier. Det överväldigande intresset för hans listor fick Needham att koda en version av listan som gjorde den lätt sökbar för alla nyfikna. Detta utvecklades till IMDb senare.
1996 införlivades IMDb i Storbritannien. Företaget förblev självständigt ägt av Needham i endast 2 korta år. 1998 svepte en teknikmogul, Jeff Bezos, in och förvärvade IMDb. Jeff Bezos och Needham träffade en överenskommelse, och Amazon köpte IMDb för 55 miljoner dollar. IMDb, därifrån och ut, skulle vara knutet till Amazon som ett dotterbolag.
Under ny Amazon-ledning fortsatte IMDb att växa och utöka sina tjänster. I januari 2002 introducerades prenumerationsversionen av IMDb till världen, IMDb Pro. IMDb Pro, förutom att erbjuda den nu massiva databasen med information som finns i gratisversionen, ger också abonnenter exklusiv filmproduktion och kassainformation om titlar, samt en professionell katalog över branschinsiders. IMDb Pro riktar sig till film- och tv-proffs och utpekas som ett av de måste-ha-prenumerationerna för alla som försöker bryta sig in i filmindustrin.
IMDb fortsätter att växa till nya medieområden, till exempel streamingtjänster. Den 10 januari 2019 lanserade IMDb också en ny streamingtjänst som kallas IMDb TV (tidigare märkt som Freedive). På IMDb TV kan användare strömma filmer gratis med annonser. Vem vet vart IMDb kommer att ta vägen under de kommande åren? En sak som verkar säker, IMDb verkar vara på en säker bana mot fortsatt tillväxt.

Design

IMDb:s estetik kan beskrivas som djärv och minimalistisk. Även om det kan låta paradoxalt har IMDb hittat ett sätt att hitta en balans mellan det flashiga och det diskreta. Deras stänkskärm är ett bra exempel på hur detta uppnås; en hög gul bakgrund ger plats för en enkel svart ? IMDb? som påminner om hur en filmtitel spänner över skärmen.
Jag blev imponerad av webbplatsens design. Det finns ingen röran, trots de terabyte data som jag är säker på att denna enorma databas innehåller. Allt är organiserat och på sin plats. Oavsett vilken funktion i IMDb du behöver hitta kan du göra det inom några sekunder - även som förstagångsanvändare. Så här ska webbplatsdesign vara: omedelbart tillgänglig, enkel och strömlinjeformad.

Innehåll

Under sökfältet, till vänster på sidan, hittar du en knapp märkt "meny". Om du klickar på detta startas en rullgardinsmeny som tar upp hela sidan. Jag gillar dessa menyer eftersom de ger dig många funktioner på ett ställe. Det är också en bra design eftersom det inte tar för lång tid att ladda en ny sida.
Här kan du välja mellan några kategorier, vilket gör det extremt enkelt att surfa på innehåll på den här webbplatsen. Innehållet är organiserat efter följande: Filmer, TV-program, utmärkelser och evenemang, kändisar, videor och community. Varje avsnitt har också en lång lista med alternativ under den för att ytterligare vägleda din hand genom denna massiva databas.
IMDb, en webbplats tillägnad film- och TV-information, har skapat IMDb TV, en streamingtjänst som erbjuder exklusivt innehåll som inte finns på andra webbplatser. IMDb TV täcker filmer och TV-program, har en Hollywood-nyhetsserie, kändisintervjuer, snabba videosammanfattningar av TV-serier och filmfranchiser, täckning av prisutdelningar och en original animerad serie som heter "Du är inte ett monster." Detta nya innehåll skapar spänning inom samhället eftersom det potentiellt kan konkurrera med tjänster som Netflix och Hulu.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag tycker verkligen att det är ett bra verktyg för alla som älskar film. IMDb är ett bra verktyg för alla som älskar filmer. Jag rekommenderar starkt att du både har appen och besöker skrivbordssidan då och då. Tillsammans kommer det inte att finnas något stopp för din gränslösa kunskap om film, TV-program och skådespelare. Appen är väldigt bekväm att ha i fickan och kan göra dig till stjärnan i konversationen i baren eller kafeã© när en grupp vänner argumenterar över vem som spelade vilken roll i en viss film och ingen kan tänka på svaret. På några sekunder kommer du att ha det.
Jag är någon som är lite av en purist när det gäller att titta på videoinnehåll. Jag gillar inte att göra det på min telefon. Om jag ska titta på något, särskilt en del av det längre innehållet som IMDb erbjuder som filmer eller originalserier, skulle jag mycket föredra att göra det på min dator, där upplösningen blir bättre och skärmen större. Så jag rekommenderar att du använder både IMDb-appen och skrivbordssidan för att verkligen få ut det mesta av den här webbplatsen.

Prissättning och planer

Det finns ingen anledning att vara ovillig att besöka IMDb, eftersom appen och webbplatsen båda är gratis att använda. Men om du vill bli bättre bekant med IMDb eller letar efter möjligheter inom underhållningsindustrin kan ett pro-konto visa sig vara mycket värdefullt.
Med IMDb Pro kan du lägga upp ditt CV och kontaktinformation, bläddra i en enorm lista över branschkontakter och få e-postadresser och telefonnummer till några av de mest värdefulla människorna i Hollywood. Som Pro-medlem förbinder du dig till månadsavgiften på $ 19.99 eller $ 14.99 per år, vilket gör att du kan dra nytta av oöverträffat professionellt nätverk.

Slutsats

IMDb är en extremt värdefull resurs för alla som älskar filmer. Den har allt från avslappnade filmfans till hardcore film buffs och även de i filmindustrin. Oavsett om du behöver information om filmer och TV-program eller bara vill hitta några intressanta trivia, har IMDb allt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Imdb

vägen ut imdb

andra sidan imdb

fångade netflix imdb

imdb gratis

IMDb titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

IMDb är en webbplats som du troligen besöker regelbundet. Den är fylld med information om filmer och tv-program, inklusive skådespelarprofiler och produktionskrediter. IMDb har dock också ett antal andra funktioner som du kanske inte har känt till. Läs min recension idag för att lära dig allt om dem!

Om oss     Villkor     Kontakta oss