Premier League
om 2h47m
Premier League
om 2h47m
Premier League
om 2h47m
Premier League
om 2h47m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

HBO Max titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Hbomax.com är definitivt en av de nyaste premiumstreamingtjänsterna på marknaden, och det kan bara vara en av de bästa. Genom att erbjuda varje HBO-original som någonsin gjorts, liksom några av dina favoritsyndikerade innehåll och helt nya HBO Max-originalserier, kommer denna streamingwebbplats att vara en kraft att räkna med för Netflix, Hulu och Amazon Prime Video. Är HBO Max värt att lägga till ytterligare en månadsavgift på dina streamingräkningar? Läs min recension idag för att ta reda på det!

Hbo Max

hbo max logga in

hbo kostnad

hbo max gratis

hbo maxpris

hbo pris

hbo login

hbo gratis

hbo logi

hbo max sverige pris

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

hbomax.com

Ett av de mest kända och populära nätverken i världen, HBO, har funnits i nästan 50 år och fortsätter att producera några av de bästa TV-programmen där ute. Oavsett om du är ett av kriminaldrama som The Sopranos eller komedier som Curb Your Enthusiasm eller Last Week Tonight, är chansen stor att du åtminstone har ställt in dig på ett avsnitt av Game of Thrones.
Om du är ett stort av HBO kommer du förmodligen att vara glad att höra att det finns en ny premiumstreamingtjänst som heter HBO Max. HBO Max skiljer sig från de andra två streamingtjänsterna som HBO erbjuder, eftersom det är en betald tjänst. Det finns dock några goda skäl för HBO att skapa den här nya tjänsten. Först och främst har gamla versioner av apparna HBO Go och HBO Now fortfarande många användare. För det andra kanske människor som redan betalar för kabel vill registrera sig för den här nya tjänsten så att de kan titta på mer innehåll utan att behöva byta TV-leverantör. Så även om det kan verka som om det inte finns några bra skäl att få HBO Max, finns det i verkligheten flera anledningar till varför det kan vara värt att överväga.
HBO Go och HBO Now är inte exklusiva för kabelabonnenter. I en tid av sladdskärning är det vettigt för HBO att göra sitt innehåll tillgängligt för så många människor som möjligt, oavsett vad deras prenumerationskälla är. Detta inkluderar de som har traditionella kabelleverantörer, liksom de som prenumererar via streamingtjänster som Netflix och Hulu.
En annan anledning till att HBO Max skapades är att de har nytt, original HBO Max-innehåll som bara användare kan komma åt. På så sätt kan HBO Max öka sin premiumtjänst och göra den mer exklusiv för sina användare. Detta sätter också HBO i direkt konkurrens med andra streamingplattformar som Netflix, Hulu, Amazon Prime Video och Disney Plus - ett drag som officiellt går in på 2000-talets mediemarknad.
Men vi vet båda att premiumstreamingtjänstbranschen blir alltmer överbelastad idag. Med nästan varje kabelnätverk som vill ha en bit av streamingplattformspajen (NBC har också sin egen streamingplattform som snart kommer ut som heter Peacock), verkar streamingvärlden snabbt förvandlas till en mer detaljerad och dyr version av kabel, åtminstone om du vill kunna komma åt allt ditt favoritinnehåll.
Jag är orolig för att, innan vi vet ordet av, kommer varje streamingtjänst att kräva $ 10 till $ 15 per månad för att komma åt. Uppenbarligen har inte alla råd att prenumerera på alla plattformar där ute, vilket är just därför StreamingSites är dedikerade till att ge dig djupgående och tankeväckande recensioner av varje streamingwebbplats och app på marknaden. Slutligen, ett bekvämt, ärligt och tydligt sätt att avgöra om en ny streamingtjänst är värt dina surt förvärvade pengar.
Så är HBO Max värt det? Tja, låt oss ta en titt på tjänsten för att ta reda på det en gång för alla, okej?

Historia

Men i ett pressmeddelande nyligen har företaget sedan dess meddelat att OTT-streamingtjänsten nu kommer att lanseras 2020 istället. De planerade tre prenumerationsnivåerna har skrotats till förmån för ett enda allomfattande paket som kommer att kosta $ 19.99 per månad.
Randall L. Stephenson, ordförande och VD för AT & T, ändrade dock manuset på alla i maj 2019, vilket indikerar att denna tjänst skulle använda HBO: s varumärke och binda in kabelleverantörer (eftersom HBO-kabelabonnenter automatiskt skulle ha tillgång till tjänsten). En beta av tjänsten var att vänta under det sista kvartalet 2019, med en lansering tidigt under 2020.
I juli 2019 meddelade Warner Media äntligen att tjänsten skulle bli känd som HBO Max och att den skulle lanseras 2020. Reese Witherspoons Hello Sunshine undertecknades som ett första produktionsavtal; en överenskommelse slöts också med den hyllade författaren, producenten och regissören Greg Berlanti. HBO Max lanserades officiellt den 27 maj 2020 med mycket innehåll och originalproduktioner till sitt namn.

Design

HBO Max-appdesignen är verkligen intuitiv. Det slår designen av HBO Now, och HBO Go ganska enkelt. Det verkar som om HBO hade något att bevisa med sin utveckling av HBO Max-appen. Och jag tycker att de gjorde ett hyfsat jobb.
Till exempel, i den rullande karusellen av utvalda filmer och program högst upp i appen, hittade jag ett avsnitt av HBO: s originalserie som var omedelbart nedanför. Jag kunde bläddra igenom den utan att förlora min plats på sidan.
Fortsätt rulla för att hitta fler arkiv - Max original, utvalda filmer, Harry Potter (alla åtta filmer), HBO-serier: redaktörsval, kompiskomedier, familjeinnehåll, kantig animering, medborgerliga dokumentärer, HBTQ + -innehåll, musikaler, sann brottslighet. Biblioteket med program och filmer verkar fortsätta för alltid, samtidigt som det är väldigt lätt att navigera och bläddra.
Längst ner i appen hittar du tre huvudmenyflikar: Hem, Sök och Konto. Jag gillar hur avskalad HBO Max har bestämt sig för att göra den här appen. Allt är förenklat, strömlinjeformat och naturligt. Det finns inget överskott eller röran, vilket är en vanlig undergång för strömmande appar som den här.

Innehåll och funktioner

Många människor kan vara skeptiska till huruvida HBO Max kan upprätthålla de höga kvalitetsstandarder som HBO har varit känt för. Men efter att ha tittat på några av de program och filmer som finns tillgängliga verkar det som om de definitivt gör det.
Många anser att Friends är en av fansens favoriter när det gäller HBO Max erbjudanden. Det var smart av HBO Max att rycka upp syndikeringsrättigheterna till Friends strax före lanseringen av Max. Jag är dock inte säker på om Friends ensam kommer att räcka för att övertyga människor att hoppa ombord med en månatlig HBO Max-prenumerationsavgift. Det finns andra bra alternativ tillgängliga via HBO Max, som Game of Thrones och Westworld. Vad erbjuder den här tjänsten mer?
Åh, HBO Max har också allt och allt när det gäller original HBO-innehåll. De har alla dina favoritserier (och miniserier), som Tjernobyl, The Wire, The Sopranos, Game of Thrones, Barry, Last Week Tonight, Real Time with Bill Maher, West World, etc. Detta är naturligtvis att vänta. Och HBO har aldrig varit ett nätverk för att nöja sig med att uppfylla förväntningarna. De går alltid utöver det och erbjuder ett mycket imponerande urval av syndikerat innehåll (jag menar förutom bara vänner).
Det finns många olika program och filmer att titta på på HBO, Max. Om du vill bli nostalgisk, titta på några av dina gamla program som The Fresh Prince of Bel-Air, Casablanca, Trollkarlen från Oz eller Looney Tunes. Då kan du byta till några mer moderna hits som Rick and Morty, The Big Bang Theory, Adventure Time och Crazy Rich Asians. Det finns något för alla på HBO!
Och du kan definitivt inte glömma Max originalserie, som Love Life, Legendary, On the Record och The Not-Too-Late Show with Elmo.

Mobil och stationär upplevelse

HBO Max är naturligtvis tillgängligt på iOS- och Android-enheter. Den är också kompatibel med Chromecast, Apple TV-apparater (4: e generationen och nyare), PS4, Samsung TV-apparater (2016+) och Xbox One. Du kan dock inte komma åt HBO Max med Roku-, Firestick- eller Amazon-produkter. Detta är en enorm besvikelse med tanke på att jag själv och de flesta som jag känner använder något som en Roku eller Firestick för att komma åt sina streamingappar. Jag tror att det sannolikt var ett stort misstag att inte inkludera åtminstone en Roku-byggnad med lanseringen.
Med det sagt är jag säker på att en Roku och Amazon-release kommer så småningom - jag hoppas!

Prissättning och planer

Om du inte redan har HBO-tjänster via din kabelleverantör kostar HBO Max dig $ 14.95 / månad.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Hbo Max

hbo max logga in

hbo kostnad

hbo max gratis

hbo maxpris

hbo pris

hbo login

hbo gratis

hbo logi

hbo max sverige pris

streama hbo

hbo gratis vecka

hbo login in

hbo max gratis app

hbo max pris

gratis hbo

hbo go sverige

hbo kostnad per månad

hbo max användare

hbo max gratis månad

hbo max kostnad

hbo max login

hbo max login gratis

hbo plus gratis

hbomax logga in

hbtq filmer hbo

kostnad hbo max

logga in hbo max

login hbo max gratis

pris hbo max

HBO Max titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Hbomax.com är definitivt en av de nyaste premiumstreamingtjänsterna på marknaden, och det kan bara vara en av de bästa. Genom att erbjuda varje HBO-original som någonsin gjorts, liksom några av dina favoritsyndikerade innehåll och helt nya HBO Max-originalserier, kommer denna streamingwebbplats att vara en kraft att räkna med för Netflix, Hulu och Amazon Prime Video. Är HBO Max värt att lägga till ytterligare en månadsavgift på dina streamingräkningar? Läs min recension idag för att ta reda på det!

Om oss     Villkor     Kontakta oss