Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

HBO GO titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Om du är kabel- eller satellitabonnent måste du absolut kolla in Hbogo.com. HBO Go är det bästa stället att titta på allt fantastiskt innehåll som HBO lägger ut regelbundet. Det här är inte din genomsnittliga streamingtjänst - den är full av prisbelönta program och filmer som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter något speciellt, se till att läsa vår Streaming Sites recension av HBO Go idag!

Hbo GO

hbo go

hbo logon

yesmovie real time with bill maher

hbo go sverige

hbo login

hbogo

hbo com login

hbo g

hbogo com login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Ett nätverk på nästa nivå

Det råder ingen tvekan om att HBO är ett främsta tv-nätverk med en lång historia av att producera kvalitetsprogrammering. De flesta håller med om att det är en av de bästa i branschen.
Tror du verkligen att det finns ett tv-nätverk som kan jämföras med HBO när det gäller att konsekvent lägga ut högkvalitativ programmering? De har byggt upp ett rykte för sig själva genom åren och allt de släpper faller vanligtvis inom samma nivå av exceptionell kvalitet.
Några av er är mindre bekanta med HBO, så jag ska ge en liten smak av vad de erbjuder. Jag kommer inte att lista allt eftersom du skulle vara här hela dagen och läsa en lista. Men här är en liten förhandsvisning av vad du kan förvänta dig av HBO: innehåll som är nästa nivå.
Det finns många populära dramaserier på HBO. Dessa inkluderar The Sopranos, Oz, West World, Game of Thrones, Curb Your Enthusiasm, Veep, Real Time with Bill Maher, Last Week Tonight with John Oliver, The Larry Sanders Show och Silicon Valley. Förutom dessa stora serier finns det många filmer och sitcoms som HBO har gjort. Vissa människor kanske inte tror att det finns ett annat nätverk som kommer nära HBO: s innehåll men jag tror att de har fel.
Ett tv-nätverk så legendariskt och konsekvent som HBO skapas dock inte över en natt. Faktum är att HBO är den äldsta och längsta betalbaserade tv-tjänsten i USA. Den var tillgänglig i luften sedan den 8 november 1972. Från och med 2016 värderades HBO till ett företag värt nästan 2 miljarder dollar och hade cirka 140 miljoner abonnenter från och med 2018. Det är lätt en av de bästa medierna i världen. Det är ganska vilt att tro att denna mediabehemoth alla började som hjärnbarn till en kabelpionjär, Charles Dolan.
1965 vann Dolan en franchise för att bygga ett kabel-TV-system i Lower Manhattan-området i New York City. Han gjorde det och kallade det Sterling Information Services. Senare blev det känt som Sterling Manhattan Cable. Och senare fortfarande, Time Warner Cable. Detta var det första underjordiska kabel-tv-systemet som någonsin införts i USA.
Sterlings företag förlorade mycket pengar under sina första skakiga år. Att dra kabel under New Yorks gator var långt ifrån billigt. Det kan kosta så mycket som $ 300,000 XNUMX per mil, faktiskt. Och 1971 uppgick Sterlings hela abonnentbas till 400. Inte tillräckligt med pengar kom in för att täcka driftskostnaderna. Sterling började tro att hans dröm kan ha varit dömd.
Det var tills Sterling samarbetade med andra och hade en lysande idé att undersöka medborgare runt om i USA om de kan vara intresserade av att betala per kanal istället för det traditionella paketkabelnätavtalet. En överväldigande majoritet av medborgarna uttryckte intresse, och så började Sterling och hans partners arbeta med det som skulle komma att kallas Home Box Office, med hänvisning till sändningen av filmer som det skulle specialisera sig på. Och HBO: s historia fortsatte när den förändrades med tiden och ger sina abonnenter ett par olika alternativ för strömmande innehåll.

Från ett underjordiskt kabelsystem till trådlös streamingjätte

Idag ska vi ta en titt på hur HBO Go-webbplatsen fungerar, design och all den jazzen!
Strax under bannern ser du några knappar. Den första är märkt "Lägg till serie", och detta tar dig till en sida där du kan lägga till nya program i din bevakningslista. Nästa knapp, märkt "Titta på det här nu", tar dig till en sida som listar alla de program som för närvarande sänds på HBO Go. Under det finns en annan knapp märkt "DVR. " Om du klickar på den här knappen tar den dig till en sida där du kan hantera dina DVR-inspelningar. Från det ögonblick du landar på HBO Gos medlemsavsnitt kommer du att bli imponerad av webbplatsens utseende och känsla. Det är utformat bra - något som förmodligen kan förväntas av ett nätverk på 2 miljarder dollar som HBO, eller hur? Högst upp på sidan finns en mycket stor banner som annonserar kommande innehåll från HBO Go - olika förslag på program att titta på kaskader efter varandra, vilket ger dig omedelbar tillgång till nytt innehåll utan att behöva söka igenom långa listor. Strax under bannern finns några knappar: en som heter ? Lägg till serier? vilket gör att du kan lägga till nya program i din bevakningslista; en annan som heter ? Titta på det här nu? som tar användare direkt till avsnitt av aktuella sändningsprogram; och slutligen en annan som heter ? DVR? vilket gör det möjligt för användare att hantera sina DVR-inspelningar.
Några av alternativen på HBO Go är till och med speciella spellistor som HBO skapade för sina användare. Till exempel, vid tidpunkten för denna recension, är en sådan spellista tillägnad HBO: s Golden Globe-nominerade 2020 (spoilervarning: det finns många av dem!). En annan, för att ge dig lite bättre uppfattning, är en tidskapsellista över det bästa HBO-innehållet från början av 2000-talet. HBO Go ger sina användare många olika sätt att njuta av sitt breda utbud av kvalitetsinnehåll.
Under bannern hittar du några kategorier att välja mellan, med miniatyrbilder som spänner över sidan horisontellt om du har använt Netflix tidigare. Du hittar ett Coming Soon-avsnitt där du kan se trailers för snart släppt innehåll samt en månatlig uppdatering av vad som är nytt för tjänsten och vad som lämnar. Detta är en verkligt ny funktion, och jag önskar att fler streamingtjänster skulle göra detsamma. Det kan ofta vara frustrerande att försöka förutse vilka av dina favoritprogram som kommer att lämna en streamingwebbplats. Jag uppskattar HBO:s transparens i frågan. Alla uppskattar en bra heads up, eller hur?
Den bästa streamingtjänsten där ute för alla åldrar är HBO Go. Här kommer du att kunna strömma Sesame Street.
HBO Go är en fantastisk webbplats för dokumentärer, tillgängliga filmer och standup comedy specialerbjudanden. Det är det enda stället där du kan hitta många av de bästa klassiska komediföreställningarna. Om du gillar komedi är HBO Go ett måste.

En mycket irriterande brist

Inte allt om HBO Go är dock lysande och perfekt. Liksom alla streamingwebbplatser har HBO Go också sina brister. Och en av de mest uppenbara är också en av de mest irriterande bristerna på någon streamingwebbplats som jag någonsin har använt. Mediaspelaren minimerar automatiskt när något nytt spelas upp automatiskt, så du kan inte riktigt koppla av och titta på din favoritserie medan du bingar på den. Du måste hålla din dator i närheten, redo, för att fortsätta klicka på "helskärm" om och om igen, med varje nytt avsnitt som spelas. Det här är extremt irriterande om du frågar mig, men kanske är jag bara riktigt lat.
Med det sagt finns det dock vissa nackdelar med företaget med så många styrkor. HBO Go är en bra streamingkompanjon till alla kabel- eller satellitabonnemang. Du kan strömma den på din dator eller ta den med dig i appen. Oavsett vad livet kastar på dig kommer HBO Go att vara redo.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Hbo GO

hbo go

hbo logon

yesmovie real time with bill maher

hbo go sverige

hbo login

hbogo

hbo com login

hbo g

hbogo com login

HBO GO titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Om du är kabel- eller satellitabonnent måste du absolut kolla in Hbogo.com. HBO Go är det bästa stället att titta på allt fantastiskt innehåll som HBO lägger ut regelbundet. Det här är inte din genomsnittliga streamingtjänst - den är full av prisbelönta program och filmer som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter något speciellt, se till att läsa vår Streaming Sites recension av HBO Go idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss