Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Google Play Music titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Google Play Music är en av de bästa musikströmningsplattformarna där ute. Det är inte lika populärt som Spotify eller Apple Music, men det är lika bra och har fler låtar än någon av dessa plattformar. Jag skrev en recension av Google Play Music så att du kan lära känna det bättre.

Google Play Music

google play music gratis

google play musik gratis

google play login

google music pris

google play music

google play music account login

google play music login

google play music pris

stream musik gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

google.com/music

Google Play är en digital marknadsplats som ger användarna tillgång till appar, ljudböcker, musik och i stort sett allt annat de kanske vill ha under molnet.
När Google lägger ut något blir jag alltid upphetsad att prova det. Och det var definitivt fallet med Google Play. De fortsätter att producera utmärkt programvara år efter år, decennium efter decennium, och få företag är ens nära att matcha deras kompetensnivå.
Men när det gäller Google Play skulle det förmodligen vara mer rättvist att jämföra det med iTunes eller Apple App Store än att jämföra det med Spotify eller Tidal. Med det sagt gör det allt som alla dessa plattformar gör och vissa skulle säga att det gör det bättre. Men vi kommer till botten med om det är sant i slutet av denna recension.
Utan vidare, låt oss börja packa upp allt som Google Play har att erbjuda! När det gäller musikstreaming specifikt kommer jag främst att titta på hur det fungerar i samband med dagens marknad.

Historia

Google verkar vara ett av de teknikföretag som inte kräver introduktion. Vi använder det varje dag och det har ett ganska imponerande rykte så när det var dags att utveckla en streaming- och digital innehållsdistributionstjänst tog människorna på Google inte lätt på uppgiften.
Google Play, Android-megatjänsten som vi känner till idag, härstammar från konsolideringen av tre tidigare separata produkter: Android Market, Google Music och Google eBook Store. De briljanta människorna på Google räknade ut att kombinationen av dessa tre tjänster skulle göra dem bekvämare för användarna. Som ett resultat föddes Google Play.
Android Market tillkännagavs ursprungligen den 28 augusti 2008. Det blev tillgängligt för användare den 22 oktober samma år, och det har förbättrats och praktiska funktioner som produktfiltrering har lagts till sedan dess.
År 2010 debuterade Google eBook Store och innehöll 3 miljoner e-böcker. Detta gjorde den officiellt till den största e-boksamlingen i världen. Endast Google kunde starta en så stor butik.
Förra året fortsatte Googles medielagring bara att växa, den här gången i musikutrymmet. I november 2011 tillkännagav Google Google Music, en ny del av Android Marketplace. På vilka människor kunde köpa enskilda låtar eller fullständiga digitala album. Det var inte förrän i mars 2012 som Google äntligen slog samman alla dessa plattformar till en. Således föddes Google Play.

Design

Google Play har genomgått många gränssnitts- och designförändringar genom åren. Det har pendlat mellan att se ut som en appbutik, något som liknar iTunes, och bosätta sig i den mer sofistikerade och moderna designen som den har idag.
Idag ser Google Play-webbsidan mycket ut som Netflix webbsida. I mitten av sidan hittar du ett galleri med nytt och hett innehåll. Du kan bläddra igenom detta innehåll efter medium, filmer, musik, böcker etc. eller så kan du använda innehållsfilerna till vänster på sidan för att mer exakt välja vad du letar efter.
Googles hemsida är färgglad och enkel att använda, med avsnitt för appar, filmer och TV, böcker, enheter och underhållning. Du kan bläddra efter nytt innehåll genom att klicka i varje avsnitt eller läsa igenom ditt bibliotek efter typ av innehåll.
Men när du väl har ännu inte angett VIP-området för Google Play Musik ändras webbplatsen nästan helt. Det är mindre generaliserat och gjort för felfri streaming av dina favoritartister och låtar. En sak jag älskar med Google Play Musics design är det faktum att artistsidor spänner över hela sidan, vilket ger en mer filmisk (om du vill) lyssningsupplevelse än många andra streamingtjänster kan ge. Det skapar en mycket uppslukande upplevelse och erbjuder djupgående artistbios och annan information som Google Play Music kan ge.
När du loggar in visas de bästa låtarna för tillfället. Under det hittar du alla dina rekommenderade lyssningar på Google Play Musik. Webbplatsens design är färgstark och levande och tillgodoser användaren.

Innehåll

När det gäller antalet låtar är Google Play Music ganska stort. Den har fler låtar än Spotify, vilket gör den till en bra utmanare till den bästa streamingappen. Google Play Music har över 40 miljoner låtar, från en mängd olika musikgenrer. Och det har också många populära podcasts.
Google Play Music erbjuder många av samma funktioner som andra musikströmningstjänster, till exempel att ladda ner låtar och lyssna offline och njuta av radiostationer baserat på humör / aktivitet / situation / genre / etc. En av mina favoritaspekter av Google Play Music är deras uppladdningsfunktion som låter dig lagra upp till 50 000 av dina egna nedladdade låtar på deras servrar. Om Google Play inte innehåller en viss låt eller artist är det enkelt att lägga till dem i biblioteket.
Om du uppgraderar till Google Play Music Unlimited får du också tillgång till YouTube Music. Så i huvudsak får du två fantastiska musikströmningsplattformar till priset av en! Kan inte gå fel med det, eller hur?

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag har redan fördjupat mig i hur mycket jag tycker om skrivbordssidan, men hur är det med appen? Tja, jag känner att jag inte kan betona detta nog - den här appen är gjord av Google; så du kan i princip satsa pengar på att det kommer att bli väl utformat.
Om du skulle spela på det skulle du samla dina vinster just nu. Google Play Music är en extremt användarvänlig och enkel app; det har inte funktioner och överflödiga knappar som vissa andra appar gör, men det håller det enkelt med bara musiken och sökfältet här. Jag gillar det hands-off-tillvägagångssättet, personligen, när det gäller appdesign; det finns ingen röran, bara felfri funktionalitet som är lätt för ögonen.

Prissättning och planer

Tja, som jag antydde tidigare, Google Play Music är en gratis och Freemium-tjänst. Du kan för all del njuta av Google Play Musik utan att någonsin betala en krona. Du kommer dock att missa några viktiga funktioner om du inte betalar $ 9.99 / månad: låt mig illustrera vad jag menar genom att ta dig igenom vad Google Play Music Unlimited erbjuder för $ 9.99 / månad: Google Play Music Unlimited ger användarna fler musikalternativ än den fria versionen av Google Play Music. Användare som registrerar sig för Google Play Music Unlimited kan till exempel lyssna på annonsfri musik, ha sin musik tillgänglig offline när de inte är anslutna till internet och har tillgång till fler spellistor och stationer än användare som bara prenumererar på gratisversionen av Google Play Musik. Dessutom har användare som prenumererar på Google Play Music Unlimited också tillgång till miljontals låtar som inte är tillgängliga i gratisversionen av Google Play Music.
-Inga annonser NÅGONSIN -Välj dina favoritlåtar, album och artister -Anpassningsbara spellistor utan annonser Hej! Jag lyssnar på Spotify. Uppriktigt sagt är jag trött på alla annonser. Jag vill aldrig se en annons igen på den här appen - någonsin. Och för att göra saker ännu bättre kan du lyssna på vad du vill utan att några irriterande reklamfilmer kommer i vägen! Dessutom kan du anpassa din lyssningsupplevelse genom att välja dina favoritlåtar, album och artister. Och sist men inte minst: inga fler irriterande annonser! Tack för att du ger oss lyssnare det vi verkligen behöver - en annonsfri upplevelse!
är en bra funktion i appen. Appen har en fantastisk funktion för att kunna komma åt låtar på begäran.
är en bra funktion i den nya iPhone -Den nya iPhone har en fantastisk funktion som gör det möjligt för användare att ladda ner musik och lyssna på den offline.
har nu blivit tillgängligt i Google Play Butik. YouTube Music-åtkomst har nu blivit tillgänglig i butiken.
Även om du inte behöver uppgradera rekommenderas det starkt att du gör det. Åtminstone om du vill dra nytta av allt som Google Play Musik har att erbjuda.

Förslag som jag har för Google Play Musik

Jag skulle faktiskt vilja se on-demand-låtar som spelas i Freemium-versionen. Kom igen, Google, är du verkligen så billig? Annonser räcker inte för gratisversionen? Alla som har använt gratisversionen av någon musikströmningsapp vet redan alltför väl att frekventa annonser är mer än tillräckligt för att inspirera till en uppgradering. Om inte annat irriterar de dig till handling. Låt oss åtminstone fattiga välja en låt och lyssna på den som vi vill!

Slutsats

Enligt min mening är Google Play Music en formidabel musikströmningstjänst med mördande varumärke Google-design, massor av musik / podcasts, möjligheten att ladda upp dina egna bibliotek och en konkurrenskraftig månatlig prispunkt. Det finns många saker som fungerar för den här tjänsten.
Ändå tycker jag att Google är lite snåla med tjänster i sin gratisversion. Dessutom finns det inte riktigt mycket som Google Play Music erbjuder som du inte kunde få på någon annan musikströmningstjänst; det finns inget innehållsmässigt som verkligen skiljer det från gänget, enligt min mening.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Google Play Music

google play music gratis

google play musik gratis

google play login

google music pris

google play music

google play music account login

google play music login

google play music pris

stream musik gratis

streama musik gratis

Google Play Music titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Google Play Music är en av de bästa musikströmningsplattformarna där ute. Det är inte lika populärt som Spotify eller Apple Music, men det är lika bra och har fler låtar än någon av dessa plattformar. Jag skrev en recension av Google Play Music så att du kan lära känna det bättre.

Om oss     Villkor     Kontakta oss