Premier League
om 2h19m
Premier League
om 2h19m
Premier League
om 2h19m
Premier League
om 2h19m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Gogoanime titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

. GogoAnime är en anime-streamingwebbplats som har ett stort bibliotek med fantastisk anime med fantastisk ljud- och videokvalitet. Webbplatsen är väl utformad, men det kan vara svårt att hitta innehållet på grund av popup-f.m.

Gogoanime

streamtajm nere

gogoanime login

gogoanime se

gogoanime.wc

gogoanime

gogoanime.f1

gogoanimes

gogoanimetv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

gogoanime.io

GogoAnime är en online anime streamingtjänst som syftar till att ge det senaste och bästa innehållet till anime fans. Webbplatsen erbjuder ett communityforum för fans att dela sina tankar och få kontakt med andra. Endast kommentarer som publiceras på enskilda videor är tillåtna, vilket håller gränssnittet rent och strömlinjeformat för tittarna.
Det finns inte mycket information om webbplatsens historia. GogoAnime berättar främst för tittarna målet med webbplatsen. De har en närvaro på sociala medier men det är lätt. Facebook-sidan har inte många inlägg, och Twitter-sidan är svår att spåra och är tom på inlägg.

Webbdesign

Jag gillar gogoAnimes webbdesign. Det finns många annonser, men webbplatsen har en väldigt söt atmosfär. Färgschemat är i nattläge, vilket är coolt.
Det finns många chibi-karaktärer på webbplatsen. Jag märkte att det finns en chibi Naruto på hemsidan som sitter ovanför en meny. Ett problem jag stötte på var att deras länkar på sociala medier var trasiga. Jag sökte dem på flera plattformar, men hittade inte mycket.
Gogo Anime TV-logotypen är en minnesvärd design. Det är en stiliserad orange text av Gogo Anime TV. Den orange färgen komplimangerar nattlägestemat väl och det dyker upp mot den mörka bakgrunden, vilket gör det lättare att läsa text.
Menyerna på webbplatsen är väl utformade. Det är lätt att navigera på sidan. Organisationen av webbplatsen är perfekt. Det finns många kategorier med flera delval.

Innehåll

GogoAnime är en streamingtjänst som fokuserar på anime. Det finns många program att titta på, och organisationen är otrolig. Huvudmenyn ärHome, Anime List, New Season, Movies och Popular.
På hemsidan hittar du de senaste utgåvorna i dubbade, med annonser till höger. Nere på sidan till höger finns Ongoing Series underavsnitt och Genre underavsnitt. I mitten finns ett avsnitt om nyligen tillagda serier.
I shoujo-genren inkluderar titlar som sticker ut Moana, Cardcaptor Sakura och K-On !. Dessa är kompletta serier med en början, mitt och slut. Slutligen i slice of life-genren hittar du serier som Girls und Panzer, KonoSuba! och Attack on Titan. Dessa är anime med kortare avsnitt som följer en specifik karaktär eller grupp av karaktärer under hela deras dagliga liv. Några genrer som är värda att nämna inkluderar den populära shonen, shoujo och livet. Det finns otaliga serier på webbplatsen. Några titlar som finns tillgängliga i shonen-genren inkluderar Fairy Tail, Pokemon och Boku no Hero Academia. Det saknas ett par avsnitt här och där, men de flesta serier är kompletta. I shoujo-genren inkluderar titlar som sticker ut Moana, Cardcaptor Sakura och K-On !. Dessa är kompletta serier med en början, mitten (om det finns en) och slut. Slutligen i slice of life-genren hittar du serier som Girls und Panzer, KonoSuba! och Attack on Titan. Dessa är anime med kortare avsnitt som följer en specifik karaktär eller grupp av karaktärer under hela deras dagliga liv. Vissa människor kanske inte gillar att titta på en anime under en hel säsong eftersom det kan vara repetitivt ibland men andra kanske älskar att titta på varje avsnitt!
Anime-listan på huvudmenyn innehåller varje show på webbplatsen. Föreställningarna är ordnade i alfabetisk ordning. Det finns 5 helsidor med cirka 140 titlar. GogoAnime är värd för nära tusen titlar, vilket är imponerande. Med ett så stort bibliotek är det lätt att välja en bra show.
Webbplatsen är värd för både dubbade och textade versioner av populära anime-program. Det finns många textade program på webbplatsen, men de har nyligen släppta dubbar på hemsidan, så de är lätta att hitta. Video- och ljudkvaliteten för båda versionerna är underbar, oavsett vilken version du väljer.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Skrivbordsversionen av GogoAnime är riktigt bra. Det finns några hicka som inte är bra. Sammantaget är strömkvaliteterna fantastiska. Laddningstiderna är bra. Ljudet är också oklanderligt. Webbplatsens layout är lätt att titta på i flera timmar åt gången. Nattlägets färgschema ger webbplatsen en ungdomlig och hipp estetik.
Den mobila webbläsarversionen av denna webbplats är mindre i teckenstorlek, men inte outhärdlig. Annonserna är mer överväldigande på telefonen, men jag rekommenderar fortfarande att du använder skrivbordswebbläsaren. Tyvärr finns det inga mobilapplikationer för GogoAnime.

Positiva

Det finns några positiva egenskaper hos GogoAnime. En av de bästa sakerna med det är den organisation som webbplatsen använder. Det är otroligt lätt att hitta specifika shower och bläddra bland nya också. Huvudmenyn och andra kategorier är lätta att hitta i webbplatsens layout.
Den fantastiska sökfunktionen på GogoAnime är lätt att hitta och fungerar bra. Det tar inte bara upp titeln du letar efter, utan det tar också upp titlar med relaterade nyckelord.
GogoAnime är värd för textade och dubbade versioner av program, både med fler undertexter och dubbar för populära program. Denna webbplats gör ett bra jobb med att markera dubbarna på hemsidan, liksom en undergenre av dubbade för att filtrera alla engelska shower. Det finns också ett bra urval av filmer här.
Det bästa med GogoAnime är att video- och ljudkvaliteten båda är fantastiska direkt utanför porten. Den här webbplatsen tar nästan ingen tid att buffra eller ladda alls, vilket är bra. Hastigheten med vilken den laddas är också riktigt imponerande. Det finns inga irriterande reklamfilmer som avbryter strömmen, vilket är fantastiskt.
Den fantastiska kommentarfunktionen på videorna är ett sätt att uppmuntra fans att få kontakt med varandra. Alternativet att delta i konversationer med likasinnade fans är en bra funktion. Att diskutera avsnitt i det specifika avsnittet är också ett sätt att undvika spoilers.
Webbplatsens övergripande estetik är fantastisk. Färgschemat och layouten är en bra kombination. Jag älskar särskilt chibi anime-karaktärerna.

Negativ

Även om det finns många positiva saker med GogoAnime, finns det också några märkbara problem. En av de mer anmärkningsvärda frågorna är popup-fönster. De finns över hela webbplatsen och kan vara mycket ihållande. När du klickar på någon knapp, till exempel sökfältet eller hemsidan, öppnas ett nytt fönster helt. Det kan finnas en app för att blockera annonserna, men åtgärder som detta bör inte vara nödvändiga för att navigera på webbplatsen.
Avsnittet Om oss på webbplatsen är inte imponerande och ger bara ett par meningar. Jag ville hitta mer information så jag försökte sociala medier. GogoAnime har medielänkar i det övre högra hörnet på deras webbplats. Jag antog att de skulle fungera och försökte spåra dem på Facebook och Twitter för att hitta mer information, men länkarna var döda. Jag spårade dem på deras sociala medier genom att söka på dem men hittade inget av intresse. Båda deras profiler var tomma.
Jag tyckte inte riktigt om GogoAnime eftersom bristen på gemenskap gjorde det svårt att kommunicera med andra. De skrev bara två meningar om sig själva och hävdade att de var en gemenskap för anime-fans, men det finns inga andra sätt att kommunicera på webbplatsen förutom kommentarsfälten. Jag blev besviken över att det inte fanns ett forum, eftersom jag förväntade mig det åtminstone.

Förbättringar behövs

Några förbättringar som GogoAnime kan göra för att tillgodose sina tittare utvecklar en app för att titta på strömmarna på mobila enheter, vilket gör kommunikationen enklare på mobila enheter och lägger till funktioner som skulle göra upplevelsen roligare för sina tittare.
Popup-flämtningarna på den här webbplatsen går ur handen. Om vi bara minskade antalet av dem skulle det göra stor skillnad i hur webbplatsen känns för användarna. Annonserna i sidofälten är inte dåliga alls, men popup-fturen är definitivt ett problem.
Jag tror att ett forum skulle vara en bra lösning för kontakt med kommentarer om avsnitt. Denna funktion skulle också driva extra trafik till webbplatsen.

Sammanfattning

Sammantaget tycker jag att GogoAnime är en anständig webbplats. Den har ett stort bibliotek med populära och dunkla titlar på flera språk. Det finns över 1000 titlar tillgängliga. Navigeringen och layouten är trevlig. Webbplatsens atmosfär är ungdomlig och det ger ett hippt utseende.
Å andra sidan finns det många popup-fönster. Den mobila webbläsarversionen är inte bra. Gemenskapssidan av webbplatsen kan också använda förbättringar.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Gogoanime

streamtajm nere

gogoanime login

gogoanime se

gogoanime.wc

gogoanime

gogoanime.f1

gogoanimes

gogoanimetv

Gogoanime titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

. GogoAnime är en anime-streamingwebbplats som har ett stort bibliotek med fantastisk anime med fantastisk ljud- och videokvalitet. Webbplatsen är väl utformad, men det kan vara svårt att hitta innehållet på grund av popup-f.m.

Om oss     Villkor     Kontakta oss