Premier League
om 2h56m
Premier League
om 2h56m
Premier League
om 2h56m
Premier League
om 2h56m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Gaia titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Gaia.com är en streamingtjänst för dem som älskar att utforska de metafysiska och andliga världarna. Om du är intresserad av yoga, meditation, astrologi, metafysik, medvetande, mystik och mer, är Gaia den perfekta platsen för dig! Läs min recension för att lära dig mer om vad denna utmärkta tjänst har att erbjuda.

Gaia

gaia.com login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

gaia.com

Det hela är otroligt sorgligt och jag har knappt tagit mig igenom det första avsnittet. Jag svär, 99% av innehållet på premiumstreamingplattformar idag består av riktigt generiska program som har väldigt lite att erbjuda. Som till exempel Blind Love? Jag vet inte ens vad det är, men tydligen är det en riktigt populär serie på Netflix just nu. Det är en dokusåpa där två fullständiga främlingar aldrig får se varandra under en hel säsong. Och i slutet av det måste de bestämma om de vill vara tillsammans eller inte ? vilket faktiskt är ganska hjärtskärande. Jag tror inte att jag har tagit mig förbi det första avsnittet än.
Visst, okej, argumentet kan göras att detta faktiskt inte är så ytligt som jag gör det till att vara, eftersom "älskarna" i fråga inte baserar sitt beslut att vara med varandra på fysiskt utseende alls. Okej, jag hör det. Men om du aldrig har sett den här showen, jeez, borde du höra de "konversationer" som de har. De diskuterar ingenting om import. De fördjupar sig inte i viktiga frågor om sinnet, hjärtat, deras grundläggande övertygelser. För en serie som verkar göra allt för att undvika den stereotypa reality-tv-klichén© att vara fåfäng och narcissistisk är det nästan beundransvärt hur ytlig den fortfarande lyckas vara.
Jag var inte riktigt här för att prata om det konstigt falska kontantgreppet som är Blind Love with you, jag använde bara den här serien, Netflix mest populära, för att illustrera en större punkt - det finns inte mycket i vägen för medvetet, filosofiskt, djupt eller kosmiskt innehåll som finns på de flesta av de vanliga streamingtjänsterna. Var är showerna som talar till vår själ? Var är filmerna om sammankopplingen av alla saker i universum? Var kan jag strömma något som sprider bort egots infångningar och fördjupar mig i alla levande varelsers inre ljus?
Jag tror att jag har snubblat över en perfekt streamingtjänst för dem som vill ha mer substantiell underhållning. Gaia är en tjänst som utmanar berättelserna kring kommersialism och materialism, och utforskar några av de mest fascinerande mysterierna om mänsklig existens. Det är något som jag tror är väldigt speciellt, och det är definitivt värt att kolla in.
Gaia, Jordens gudinna, är en streamingtjänst med pedagogiska, utforskande, nyfikna och tankeväckande serier och filmer. Det syftar till att upplysa sina tittare och göra dem till ett med världen och kosmiska energiplanet.

Historia

Medieföretaget Gaia (tidigare Gaiam) grundades i Boulder, Colorado av Jirka Rysavy 1988. Han hade en vision om att tjäna den medvetna konsumenten, en demografi som omväxlande har kallats av sociologen Paul Ray 1966 som de kulturella kreatörerna. Tydligen såg Rysavy en enorm missad möjlighet i denna underskattade nisch och bestämde sig för att prata direkt med konsumenter som är utbildade och tenderar att göra inköp baserade mer på deras värderingar än någon annan motivation. Det ursprungliga namnet på företaget, Gaiam, kommer från den ovannämnda modergudinnan Gaia som språkligt smälter samman med frasen ? Jag? som en nick till "sammankopplingen av alla saker".
Gaiam gick samman med det kaliforniska företaget Real Goods Solar 2001. 2005 förvärvade Gaia två medieföretag: Good Times Entertainment och Jetlag Productions. År 2007 förvärvade Gaia ytterligare två medieföretag: Lime.com och Zaadz.com för att öka sin närvaro online och börja göra övergången till digitala medier. Företaget fortsatte sin uppstigning och förvärvade fler medieföretag 2009 - den här gången i form av webbplatserna TeachThis! och AppSumo.
År 2007 lanserade företaget också Gaiam TV, som var en iteration av streamingplattformen som såg ganska ut som den nuvarande formen. Det erbjöd videor om yoga, meditation och pseudovetenskaplig teori. Det var dock inte förrän relativt nyligen, 2015, som Gaia officiellt skulle byta namn och utöka sina erbjudanden exponentiellt.
År 2012 förvärvade Gaiam en DVD-distributör från Universal Music Group. De slog samman denna distributör med sin hemunderhållningsdivision, vilket resulterade i en sammanslagning som kallas Gaiam Vivendi Entertainment. Och 2019 listade USA Today Gaia Inc. som en av världens snabbast växande underhållningsåterförsäljare.
Gaia började strömma liveevenemang från sitt nyförvärvade evenemangscenter på sitt campus i Louisville, Kentucky. Dessa evenemang livestreamas till 187 olika länder och är också utrustade med liveöversättning. De har ofta stora namn i pseudovetenskapen och spiritualistiska världen, som Graham Hancock, Gregg Braden, Bruce Lipton, Caroline Myss.

Design

Gaia är en av de mest populära streamingplattformarna där ute. Det erbjuder en riktigt enkel och minimal layout som är uppfriskande annorlunda än de andra plattformarna. När du först besöker Gaia kommer du att mötas av en vit bakgrund med taggar högst upp på sidan. Under det ser du en webbplatsmenyrad och liknande layout som Netflix. Huvudskillnaden mellan Gaia och Netflix är att Gaia har en förhandsgranskningsbanner högst upp som spelas automatiskt avstängd (till skillnad från Netflix). Du kan hitta massor av videor i olika genrer och innehållstyper under bannern.
I webbplatsens menyrad kan du snabbt komma åt vilken kategori eller intresse du vill. Du kan välja mellan yoga, meditation, serier, dokument och filmer, ämnen, nya videor, evenemang, recept eller artiklar. Under dessa alternativ finns din användarmeny som är bekvämt utspelad. Detta gör att du kan komma åt dina anpassade spellistor, visningshistorik, communitybloggen eller livekanalen Gaia Stream. Få strömmande webbplatser är så öppna i sin design och det ger en mycket enkel och strömlinjeformad användarupplevelse.

Innehåll

Denna strömmande webbplats har massor av innehåll, med en rad olika typer av innehåll som finns. Jag älskar att du kan få tillgång till yogalektioner, guidade meditationer, serier om utomjordingar och antika mysterier, filmer om det kollektiva medvetna och metafysiken, läckra och hälsosamma recept, astrologi, psykologi, artiklar, en blomstrande samhällsblogg och en live-TV-kanal allt på ett ställe. Några av grejerna går för långt från den djupa änden för mina preferenser men det finns något här för sanningssökare av alla ränder.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Detta kan vara den första streamingtjänsten som har inspirerat mig att rekommendera appen över skrivbordssidan. Vanligtvis är jag inte ett stort av att titta på innehåll på min telefon eller surfplatta - men Gaia-appen är så bra att du inte kan använda den om du prenumererar. Andra Gaia-användare verkar hålla med mig om detta - eftersom det har ett genomsnittligt betyg på 4.8 stjärnor på Apple App Store (från över 49,000 XNUMX recensioner). Jag tror inte att jag någonsin har sett en app rankas så högt.

Prissättning och planer

Gaia erbjuder tre olika prenumerationsmodeller: månadsvis, årlig och livstid.
-Månadspriset för Live Access är $ 11.99, medan det årliga priset är $ 99. Du kan betala antingen månadsvis eller årligen. Priset för Live Access är $ 24.92 per månad (eller $ 299 per år).
För att se något av Gaias livestreamade evenemang måste du köpa liveåtkomstnivån. Du får också tillgång till livechattsessioner med experter och repriser av alla arkiverade händelser. Även om Gaia kanske inte är den billigaste streamingtjänsten, erbjuder den en veckas gratis provperiod om du vill se om det är rätt för dig.

Förslag som jag har för Gaia

Jag skulle gärna se att Gaia blev lite billigare när det växer i popularitet. Det finns också några designfel, till exempel det faktum att skrubbfältet och titeln inte försvinner när du spelar upp en video i helskärm, och teckensnittet för beskrivningarna på Roku / smart TV-appen är alldeles för liten för att läsa från ett rimligt avstånd. Men förutom det har Gaia i stort sett knäckt koden för medveten streaming!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Gaia

gaia.com login

Gaia titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Gaia.com är en streamingtjänst för dem som älskar att utforska de metafysiska och andliga världarna. Om du är intresserad av yoga, meditation, astrologi, metafysik, medvetande, mystik och mer, är Gaia den perfekta platsen för dig! Läs min recension för att lära dig mer om vad denna utmärkta tjänst har att erbjuda.

Om oss     Villkor     Kontakta oss