Premier League
om 2h30m
Premier League
om 2h30m
Premier League
om 2h30m
Premier League
om 2h30m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Funimation titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Jag älskar Funimation! De har den bästa anime-streamingwebbplatsen där ute. De har inte bara bra videokvalitet, utan de har också fantastiska dubbar och subs. Dessutom kan du köpa merch från dina favoritprogram på Funimation! Webbplatsen är den perfekta platsen för populära shower som My Hero Academia, Goblin Slayer, Fairy Tail och många fler.

Funimation

funimation sverige

funimate login

funimation login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

funimation.com

Funimation är en storskalig streamingwebbplats som erbjuder tusentals program. Det har vuxit till ett företag och säljer allt från anime stream-medlemskap, anime-DVD-skivor, BluRay och andra varor.
Funimation är stolt över sitt engagemang för att hålla anime-fans i hjärtat av sin verksamhet och anställer människor som är direkt kopplade till anime-tittare. När det gäller animeunderhållning har Funimation alltid levererat exemplariskt innehåll.
Funimation har funnits länge, och de är kända för sina imponerande dubbningsfärdigheter. De har arbetat hårt för att se till att amerikanska tittare är nöjda med den anime de levererar.

Webbdesign

Funimations hemsida är modern och ren med vit bakgrund och ljusa färger. Den har ett snyggt, sympatiskt utseende.
Företagets logotyp är rolig och avslappnad, med en smiley o. Det är namnet Funimation i en lätt att komma ihåg, avslappnad stil. Den mindre versionen de använder på sin webbplats är en lila fyrkant med en färgstark cirkel inuti.
Högst upp på hemsidan visas en banner som marknadsför en gratis provperiod av deras premiummedlemskap. Bannern betonas av en animation som spelar igenom populär och nyligen tillagd anime. När du bläddrar dyker rekommendationer efter genre upp.

Innehåll

Funimation är en streamingtjänst som är inriktad på anime. De erbjuder två medlemskapsalternativ: ett gratis konto med begränsade funktioner och ett premiumkonto för $ 7.99 som erbjuder fler funktioner, som möjligheten att ladda ner program för offlinevisning, 5 samtidiga strömmar och gratis frakt på varor över $ 20. Ett problem med det kostnadsfria medlemskapet är att det finns annonser, medan premiummedlemskapet inte har det här problemet.
Webbplatsen erbjuder en hel butik full av anime-relaterade varor. Några av föremålen är exklusiva för Funimation och kan bara hittas här, som sällsynta Funko Pops. De erbjuder T-shirts, samlarfigurer och många fler saker.
En av de coolaste sakerna med Funimation är deras blogg. De har en mängd olika artiklar som svarar på roliga frågor om dina favoritkaraktärer. De uppdaterar det nästan dagligen, och de innehåller alltid många roliga ämnen.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Funimation gör ett bra jobb med att göra deras webbplats och appens navigering smidig. Det finns inga uppenbara brister med någon av versionerna, och optimeringen är imponerande. Men vi borde inte förvänta oss mindre av ett av de mest kända streamingföretagen på webben.
Shop är en portal för att köpa anime-varor och ta reda på mer om showens skapare. Slutligen visar sökfältet specifika resultat för populära termer. När det gäller skrivbordswebbläsarversionen är menyerna strömlinjeformade. Från vänster till höger är kategorierna What's New, Discover, Shop och sökfältet. Menyn What's New har ett schema över kommande populära anime-släppdagar och schemalagda evenemang. Menyn Upptäck hittar blogginlägg och genrebaserade rekommendationer. Shop-menyn är en portal för att köpa anime-varor och ta reda på mer om showens skapare. Slutligen visar sökfältet specifika resultat för populära termer.
Mobilapplikationen för webbplatsen, Funimation Now, erbjuder ett strömlinjeformat gränssnitt som speglar det som finns på webbplatsen. Starten har en söt animering och landar dig på samma bildspel från skrivbordswebbläsaren. Appen prioriterar din visningshistorik och uppmanar dig att fortsätta titta där du slutade. Genom att trycka på den övre vänstra hemknappen visas samma horisontella meny från skrivbordet, men är istället vertikal i appen för att spara utrymme.

Positiva

Det finns många anledningar att välja Funimation som din streamingtjänst. En stor anledning är deras betoning på webbplatsens kvalitet. De har en stor webbplats med många anställda som kan se till att den är perfekt.
Genreorganisationen är utmärkt för att hitta program att titta på. Den nuvarande uppdelningen av genrer inkluderar shonen, shoujo, psykologisk, komedi, sci-fi, fan-service, romantik, drama, fantasy, action / äventyr, en bit av livet och skräck. Ett litet bibliotek med live-action-shower finns också.
Rekommendationssystemet Funimation använder är lätt att använda, men det ger fortfarande användbara förslag från din klockhistorik. Ibland är rekommendationerna korrekta, och ibland är de inte så bra. Men i mitt fall har systemet övertygat mig om att titta på program som jag aldrig hade hört talas om tidigare, och de visade sig vara riktigt bra.
Grundmedlemskapet är en ganska söt affär för endast $ 7.99. Ibland erbjuder Funimation erbjudanden på varor som endast är tillgängliga för medlemmar, samt speciella evenemang. Andra viktiga höjdpunkter inkluderar annonsfri streaming, offlineåtkomst och möjligheten att strömma upp till 5 skärmar samtidigt.

Negativ

Jag tror inte att det finns många problem med den här webbplatsen. Det enda jag kan tänka på är att det betalda medlemskapet inte är värt det eftersom du måste prenumerera och ibland laddas sidorna inte ordentligt, men annars är navigeringen bra.
Ett vanligt problem för användare är den långsamma laddningstiden. Det känns som att webbläsaren tar lång tid att svara på specifika åtgärder, efter att du har klickat för tredje gången. Det kan vara frustrerande efter det.
Att navigera runt din favoritshow kan vara lite knepigt ibland, men lyckligtvis finns det alternativ som hjälper dig. Efter att ha tittat på strömmen ska användarna inte behöva lämna strömmen och in i videor igen för att hoppa över ett avsnitt. Det enda alternativet efter att strömmen är över är att gå till nästa avsnitt.
Det värsta med Funimation är att deras Premium Plus-medlemskap och deras Premium Plus Ultra-medlemskap har en enorm skillnad i pris. Premium Plus är bara $ 7.99 per månad, medan Plus Ultra är $ 99.99 per år. Plus Ultra-paketet innehåller alla fördelarna medPremium Plus men inkluderar också två gratis hyror per år, gratis frakt på alla beställningar utan minsta köp och en årlig jubileumsgåva. De få extra förmånerna gör inte hoppet till Plus Ultra värt det enligt min mening.

Förbättringar behövs

Det behövs inte massor av utveckling för den här webbplatsen. Det är redan fantastiskt. Funimation kan dock göra några saker för att förbättra användarupplevelserna.
Flera personer har märkt att svarstiden från att klicka på ett alternativ jämfört med när webbplatsen tar dig till din virtuella destination inte är bra. Att fixa webbplatsens svarstid skulle göra det ännu bättre.
Att komma till önskat avsnitt är enkelt, men när du väl är på avsnittssidan finns det få alternativ tillgängliga. En rullgardinsmeny som inkluderade möjligheten att hoppa runt i avsnitt skulle vara perfekt, eftersom inte alla vill gå i kronologisk ordning efter showen. Det skulle vara mycket bekvämare att ha en sida där avsnitt listas, istället för att gå till huvudmenyn, sedan tillbaka till program och slutligen avsnitt.
Jag tror inte att Premium Plus Ultra-medlemskapet är värt de extra pengarna. Fördelarna är inte särskilt stora och det är inte riktigt värt det att betala extra för dem. Funimation bör försöka komma med bättre förmåner för personer som är Plus Ultra-medlemmar om de vill locka fler kunder.

Sammanfattning

Generellt sett är Funimation en fantastisk streamingwebbplats. Det erbjuder många positiva funktioner, till exempel en enorm mängd dubbat innehåll och kontinuerlig värd för subbed anime. Webbplatsen är ett utmärkt val och roligt att använda.
Trots några mindre hicka är webbplatsen fortfarande ett ganska bra alternativ. Det fria innehållet är bra, men det finns många irriterande annonser. Dessutom kan du uppgradera till Premium Plus för en liten avgift, men Funimation kommer fortfarande att försöka få dig att prova deras överväldigande Premium Plus Ultra.
Funimation är den bästa anime-streamingwebbplatsen. De har förbättrats mycket de senaste åren, och jag hoppas att de fortsätter att göra det. De är ett utmärkt exempel på vad som kan hända när människor som brinner för det de gör står i centrum.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Funimation

funimation sverige

funimate login

funimation login

Funimation titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Jag älskar Funimation! De har den bästa anime-streamingwebbplatsen där ute. De har inte bara bra videokvalitet, utan de har också fantastiska dubbar och subs. Dessutom kan du köpa merch från dina favoritprogram på Funimation! Webbplatsen är den perfekta platsen för populära shower som My Hero Academia, Goblin Slayer, Fairy Tail och många fler.

Om oss     Villkor     Kontakta oss