Premier League
om 2h12m
Premier League
om 2h12m
Premier League
om 2h12m
Premier League
om 2h12m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Fubo TV titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

FuboTV är en amerikanskbaserad streamingtjänst som började som en fotbollstjänst. Under de senaste fyra åren har det snabbt etablerat sig som en fullfjädrad flerkanalig tjänst som konkurrerar med äldre betal-TV-tjänster som satellit- och kabel-tv tillsammans med andra strömmande buntar som Sling TV. Som ett av sport är du säker på att hitta nästan allt relaterat till sport på FuboTV.

Fubo TV

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

fubo.tv

Många tror att klippning av sladden korrelerar med att missa en stor del av TV-tittarupplevelsen. Det är det inte. Du kan titta på primetime-program, livesport och mycket mer utan kabel-TV-tjänster. Inte bara det, du kan antingen replikera eller förbättra den befintliga upplevelsen.
Om du är en sportälskare kanske du redan vet om Fubo TV. Det är en live-TV-streamingtjänst som erbjuder 100+ kanaler, inklusive nyheter, sport och underhållning. Ja, det är sant att det en gång var en ren fotbollstjänst, men det har sedan dess blivit en fullfjädrad flerkanalstjänst med en tunn bunt som konkurrerar med sådana som Sling TV.
Jag gillar Fubo TV eftersom det ger omfattande täckning av sport från hela världen, inklusive händelser som händer på lokal nivå. Ursprungligen erbjöd det ett 24-timmars fotbolls live-flöde. Nyligen har det dock visat ökat intresse för andra former av innehåll, såsom underhållning och prime time-tv.

Historia

FuboTV är en amerikansk streamingtjänst som grundades 2015 för att främst erbjuda fotbollsinnehåll. Under de senaste två åren har det svängt och erbjuder nu en mängd olika sportinnehåll, inklusive täckning av MLB, NFL, NHL, NBA och MLS samt Plus News, International Soccer, Network tv-filmer och serier.
Även om FuboTV fortfarande behåller sitt sportfokuserade varumärke, testar det långsamt vattnet i underhållning och primetime-programmering. Med sina tjänster riktar sig FuboTV till tittare i alla åldrar som letar efter de bästa sladdskärningsalternativen. Genom att öka utbudet av innehåll hoppas FuboTV kunna vädja till ytterligare en bit av publiken som vill njuta av streaming via sina mobila enheter, surfplattor och smarta TV-apparater.
År 2018 överträffade Fubo TV 250,000 100 abonnenter och upplever en tillväxt på XNUMX%. Varje kvartal lägger det till mer än 30,000 XNUMX prenumeranter. Trogen sitt sportarv belyser nätverkets utökade användarbas behovet av en ordentlig sportorienterad kanal som fungerar som en one-stop-shop för alla sportälskare.

Design

Du kan också söka efter specifika kanaler eller program. Ta en titt på Fubo-webbdesignen - direkt ser du en live-tv-videobanner med en kanaltrailer med en ljusblå och mörkblå kombination som håller dig limmad på webbplatsen. När du bläddrar ner ser du ikoner för alla kanaler som finns tillgängliga i din region - Sport, underhållning, nyheter och alla. Du kan också söka efter specifika kanaler eller program.
Jag är en sportälskare, så det första som fångar mitt öga är fliken Sport. När jag startar appen är det faktiskt det första jag ser. Ett avsnitt som innehåller alla kommande sportsändningar samt undermenyer för enskilda sporter (liknande det vi såg på Hotstar).
Jag strömmade fuboTV via appen för Apple TV och guiden listades horisontellt istället för vertikalt. I designmässig mening kan gränssnittet skilja sig från enhet till enhet.
Om du använder en Roku-enhet för att komma åt webbplatsen måste du lämna liveflödet för att komma åt guidemenyn. Det enda jag inte gillar med dessa tjänster med magra buntar är att de inte låter dig flytta upp och ner, kanal för kanal. Det finns en meny som du måste använda för att navigera i nätverket.

Värt det om sport är din religion

Om du är en sportälskare kommer FuboTV definitivt att tillfredsställa dina sportinnehållsönskningar. Den har en fantastisk sportuppställning med nätverk som NBA, FOX, CBS, NBC, NFL, TNT och TBS. En standardplan låter dig titta på det nationella sportprogrammet från dessa nätverk. Många postade frågor om hur man streamar All Elite Wrestling vid premiären - TNT är plattformen. I likhet med AEW strömmade jag till och med den senaste El Clasico på Fubo TV.
Beroende på var du bor kan du kanske komma åt regionala sportnätverk. Regionala idrottsnätverk (RSN) ger tillgång till lokala kabelkanaler som täcker sportevenemang i specifika geografiska regioner. Om du till exempel är i New York City kan du komma åt JA, SNY och MSG. Bortsett från den lokala täckningen ger RSN tillgång till internationella sportkanaler som GOL TV, TUDN, Fox Deportes och beIN Sports.
Om det finns en match eller ett spel du inte har råd att missa, kommer Fubo TV sannolikt att bära det. Nätverket är inte det mest etablerade och det finns enstaka blackouts här och där, men du får ett brett utbud av sportinnehåll på FuboTV.

Nyheter och underhållning - Cherry on the Top

Medan Fubo-sportuppställningen är en stor styrka, kan det inte förnekas att den också har en rik nyhetsprogrammering och underhållningssamling med partnernätverk som Viacom, Turner Network och Discovery. Tack vare sitt partnerskap med dessa nätverk kan du njuta av ett brett utbud av kanaler inklusive AMC, Discovery, Animal Planet, Food Network, HGTV, FX, SYFY, National Geographic, Travel Channel, Weather Channel och USA Network.
För barnunderhållning finns det kanaler som Nickelodeon, Nick Jr., Cartoon Network och Universal Kids. Bortsett från det, för nyhetsinnehåll, kan du njuta av en solid lineup från kanaler som CNN, CBSN, BBC American, Fox Business, NBC och MSNBC.

Stationär / mobil upplevelse

Under varje kategori finns en uppsättning ikoner, inklusive bevakningslistan och inspelningslistan. Avsnittet inspelningar listar alla dina inspelade program, liksom deras status (spelas, väntar på inspelning, är klar). Fubo TV-webbplatsen är ren och lätt att använda med blå och orange färger som gör den tilltalande. Toppmenyn har fem sektioner - Sport, Serier, Filmer, Guide och Inspelningar. Standardsidan har fyra kategorier - Sport, Filmer, TV-program och Guide. Under varje kategori finns ikoner inklusive bevakningslistan och den inspelade listan. Den inspelade listan listar alla dina inspelade program med deras status - spelade, väntar på inspelning eller är färdiga.

Integrerande appupplevelse

Jag gillade verkligen webbplatsen och appen för Fubo TV. Webbplatsen är lätt att använda och har en fantastisk design. Appen ger en uppslukande upplevelse med ett enkelt nedladdnings- och inloggningsalternativ. Allt du behöver göra är att ge tillstånd och ge åtkomst till din plats (för att ställa in lokala händelser). Appen har också ett snyggt mörkt tema med en vit och orange accent som är i linje med webbplatsgränssnittet.

Huvudsakligt innehåll

I appens huvudvy kan du hitta utvalda sportevenemang med attraktiva miniatyrer. Nedan hittar du Live & Up Next Content, Repriser av sportevenemang och en kategorilista för olika typer av sporter. Längst ner kan du växla mellan sportsektion och filmer, guide eller My Fubo-sektion med ett enkelt tryck. Avsnittet Program och filmer är utformat och organiserat på samma sätt som sportavsnittet.

Mitt Fubo-avsnitt

Om du besöker My Fubo-sektionen kan du komma åt schemalagda inspelningar, inspelat innehåll och fortsätta titta på avsnittet som låter dig titta på on-demand och live-programmering. Om du klickar på profilikonen får du ett alternativ att ansluta ditt Google- eller Facebook-konto. Det enda jag inte är ett stort av i den här appen är att du inte kan hantera din prenumeration via mobilappen.

Streaming kvalitet

Fubo TV strömmar pålitligt liveströmmar, on-demand och DVR-innehåll. Oavsett om du streamar från webbplatsen eller via en app kan du enkelt uppfylla bandbreddskraven. Till exempel kan du strömma 1080p-streaming med en nedladdningshastighet på bara 10 Mbps för varje enhet du strömmar med. Således kommer streaming från samtidiga enheter inte att vara mycket av ett problem.
Jag testade det helt och det fanns inga fördröjningar. Med det sagt rekommenderar jag inte streaming via ditt mobilnät - det blir inte en trevlig upplevelse.

Kompatibel med vanliga enheter

Om en streamingtjänst är kompatibel med större enheter lägger den helt enkelt till deras övergripande erbjudande. Fubo TV är kompatibel med enheter inklusive Apple TV, Chromecast, FireTV och Android-telefoner. Du kan besöka FuboTV: s webbplats för att lära dig mer om stödenheterna - inklusive 4K-innehåll - och hur du använder dem.

Planer och prissättning

Det finns tre planer du kan välja mellan - Family, Ultra och Latino Quarterly.

Familj

Familjeplanen kostar $ 6.99 / månad och låter dig komma åt 64 kanaler med 130+ evenemang i 4K. Det erbjuder Cloud DVR Plus med 500 timmars inspelning. Med familjeplanen kan du dela tre skärmar samtidigt.

Ultra

Ultra-Plan är en prenumerationstjänst som kostar $ 74.99 / månad och låter dig komma åt 131 kanaler med 130+ händelser i 4K. Det erbjuder 36 underhållningskanaler, till exempel Fubo Extra, 9 kanaler med on-demand-innehåll, till exempel SHOWTIME, 22 ytterligare kanaler, till exempel Sports Plus, och en liknande Cloud DVR och skärmdelningsfunktioner.

Latino kvartalsvis

Latino Quarterly-planer är de billigaste med tillgång till 29 kanaler och täckning av 130+ evenemang i 4K. Du kan bara dela två skärmar samtidigt med Latino Quarterlys molnfunktioner.

Förslag jag har för Fubo TV

Jag älskar initiativet Fubo TV har tagit och kan förstå varför det har kunnat skära ut sin egen nisch. Jag skulle gärna vilja att utvecklarna lägger till fler kanaler i sitt nätverk, men det är inte realistiskt eftersom det helst konkurrerar med ESPN: s eget streamingnätverk ESPN +.

Slutsats

Om du är en sportfantast kan du klippa sladden och lita på Fubo TV för att stödja dina behov. Den har ett brett utbud av sportinnehåll och skiftar långsamt mot underhållnings- och nyhetsnischen för att erbjuda mångfald till sin publik.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Fubo TV

Fubo TV titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

FuboTV är en amerikanskbaserad streamingtjänst som började som en fotbollstjänst. Under de senaste fyra åren har det snabbt etablerat sig som en fullfjädrad flerkanalig tjänst som konkurrerar med äldre betal-TV-tjänster som satellit- och kabel-tv tillsammans med andra strömmande buntar som Sling TV. Som ett av sport är du säker på att hitta nästan allt relaterat till sport på FuboTV.

Om oss     Villkor     Kontakta oss