Premier League
om 2h58m
Premier League
om 2h58m
Premier League
om 2h58m
Premier League
om 2h58m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

FOX titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Fox Broadcasting Company är en stor nätverksleverantör på tv. Tyvärr lämnar deras streamingtjänst mycket att önska. Mängden annonser är otroligt avskräckande för en så stor nätverksleverantör, och webbplatsen är helt okej. Mina förväntningar på ett så stort tv-bolag höll en mycket högre standard än vad de levererar. Sammantaget är webbplatsen och mobilversionerna av webbplatsen otillräckliga.

Fox

låst konto bet365

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

fox.com

Fox Broadcasting Company är en stor tv- och filmdistributör. De är ett av de största nätverken på TV och ingår i North American Broadcasters Association och National Association of Broadcasters.
1985 meddelade nätverket att de skulle ta med ett företag för att konkurrera med dagtids-tv. De konkurrerande nätverken var CBS, NBC och ABC. 1986 började FOX formellt sända och utmana de andra nätverken.
Nätverket har varit mycket framgångsrikt i att utmana de andra företagen och har varit värd för många hit -tv -program som The Late Show, Married with Children, 60 Minutes och Murder She Wrote.

Webbdesign

Webbplatsens design är enkel. Bakgrunden är svart och temat är monokromatiskt. Logotypen är i fetstil längst upp till vänster. Teckensnittet är lätt att läsa och vitt i färgen.
Menyn har en mängd olika alternativ, och det kan vara utmanande att ta reda på var du ska börja. Toppmenyn innehåller ikoner för alla Fox-nätverkets systerwebbplatser, till exempel Fox News, Fox Business, Fox Nation och Fox Sports.
Den andra menyn finns på höger sida av skärmen och läser från vänster till höger - Hem, underhållning, sport, nyheter, live-TV-schema. I närheten finns inloggnings- och sökfälten. Utvald programmering visas i ett stort fönster under menyn.
De två menyavsnitten är inte svåra att skilja mellan. De stora logotyperna för Foxs andra nätverk är dock mycket distraherande. De känner mindre att de vill visa tittaren sitt innehåll och mer som att de vill att du ska klicka på deras andra webbplatser.

Innehåll

Fox håller ett mycket stort utbud av program tillgängliga på sin streamingwebbplats. De har allt från drama till sitcoms, sport och mer. Om du letar efter en allomfattande streamingwebbplats är Fox ett okej val. Jag rekommenderar att du provar Fox-nätverksprogram på Hulu om de är tillgängliga där istället.
Systersajterna som är länkade högst upp är andra strömmande webbplatser som Fox äger. Nyhetsnätverket är en sammanställning av nyhetsartiklar och videoklipp som rör senaste nytt. Fox Business Network liknar nyheterna, förutom att det innehåller berättelser som involverar företag som är vanligare. Det håller också aktiemarknaden stigande och rasar i sidofältet. Fox Nation fokuserar på patriotiskt amerikanskt temainnehåll, medan Fox Sports har sportnyheter.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Till exempel är skrivbordswebbplatsen lätt att använda och den har en attraktiv design.
Den mobila webbläsarversionen är formaterad på samma sätt som skrivbordswebbplatsen. Det olyckliga antalet menyer försvinner i mobilversionen. Toppmenyn är mycket lättare att se och sökfältet är också lätt att hitta. En stor knapp uppmanar oss att öppna webbplatsen i appen.
Applikationen för nätverket är din typiska streamingapp. Inloggningsprocessen är dock svår. Appen tillåter dig inte att se någonting om du inte skapar ett konto som bifogas din e-post. Detta är definitivt problematiskt. Det är ett bra sätt att avvisa tittare. Processen tar inte så lång tid, men att öppna appen och se hälften av innehållet låst bör inte kräva ett konto. Navigering och design i appen är bra.

Positiva

Det finns inte många bra funktioner att inkludera om Foxs streamingwebbplats. Det kommer kort jämfört med andra nätverk av samma kaliber när det gäller streaming. Några bra funktioner jag kan nämna är variationen och mängden tillgängliga program, populariteten för program på webbplatsen och direktsändningsfunktionen.
Med nätverket kan du få ett förhandsgranskningspass i upp till 60 minuter. Detta är ett sätt att locka tittarna att få ett medlemskap och en av de enda riktigt positiva funktionerna för mig. Under livesändningen, menyn för vad som är kommande program. Annars är webbplatsen mycket bristfällig.

Negativ

Vissa människor har negativa saker att säga om denna streamingtjänst innan de ens provar det eftersom Fox är ett av de största och bästa TV-nätverken. Denna tjänst hanteras dock dåligt och lever inte upp till förväntningarna.
Men den tredje annonsen är precis innan showen börjar och den är extremt lång. Navigeringen från hemsidan är inte bra, och när du lyckas ta dig till showen du vill titta på, var beredd att slösa bort cirka trettio minuter av ditt liv på att titta på annonser. Jag är inte främmande när det gäller annonser; de stör mig inte så mycket. Men när du går in i showen hälsas du med två annonser. Inte ett problem, två är inte ett stort antal. Men den tredje annonsen är precis innan showen börjar och den är extremt lång.
När du tittar på videon finns det sex kommersiella pauser. Det är bara pauser! Själva reklamen har sex annonser vardera, vilket är löjligt.
Trots annonsproblemen är webbplatsens laddningstid dålig. Att byta från en sida till en annan är en fruktansvärd upplevelse. En annan konstig sak med webbplatsen är dess val i olåsta avsnitt. Istället för att låsa de senaste avsnitten är det vanligt att Fox låser det första avsnittet av en serie. De lämnar också vanligtvis bara det femte och sjätte avsnittet av program olåsta. Valet är mycket märkligt.
Den svaga prestandan för denna streamingtjänst får tittarna att tro att Fox hellre skulle driva sina systersajter. Vid närmare granskning ser layouterna och funktionaliteten på dessa webbplatser ut som om de fick mycket mer uppmärksamhet än streamingmotsvarigheten.

Förbättringar behövs

Så många förbättringar måste göras på denna webbplats för att den ska vara en utmanare för den bästa streamingupplevelsen. För närvarande saknas webbplatsen och appen och är full av problem. Jag skulle inte överväga att titta på strömmar från Fox om inte ändringar görs.
Människor skulle ha lättare att hitta systerwebbplatserna om de var placerade längst ner på sidan snarare än framträdande högst upp. Dessutom känns det som att Fox försöker tvinga sina andra webbplatser till tittarna för att få fler klick och trafik.
Mängden reklam och reklamavbrott är så lång att den nästan motsvarar samma tid som själva tv-serien. Dessutom är annonserna glitchy och Stall stjäl ännu mer visningstid.

Sammanfattning

Fox Broadcasting Companys streamingtjänster är inte dåliga i sig, men de är inte så bra som de kunde vara. Webbdesignen är ganska snygg och det finns coola teman, men de tillgängliga funktionerna är svaga.
Jag gillar inte hur dubbelmenyerna ser ut. De är verkligen påträngande med all reklam och reklam. Jag tror inte att någon skulle tycka om att använda den här tjänsten om den var tillgänglig för dem.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Fox

låst konto bet365

FOX titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Fox Broadcasting Company är en stor nätverksleverantör på tv. Tyvärr lämnar deras streamingtjänst mycket att önska. Mängden annonser är otroligt avskräckande för en så stor nätverksleverantör, och webbplatsen är helt okej. Mina förväntningar på ett så stort tv-bolag höll en mycket högre standard än vad de levererar. Sammantaget är webbplatsen och mobilversionerna av webbplatsen otillräckliga.

Om oss     Villkor     Kontakta oss