Premier League
om 2h46m
Premier League
om 2h46m
Premier League
om 2h46m
Premier League
om 2h46m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

FlixTor titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

FlixTor är en strömmande webbplats som låter dig titta på de senaste TV-programmen och filmerna gratis. Den har en massiv fanskara och ett ännu större innehållsbibliotek med över en miljon titlar. Webbplatsen är inspirerad av Popcorn Time, som är en fantastisk streamingwebbplats som låter dig strömma de senaste TV-programmen och filmerna gratis.

Flixtor

flixtor

flixtor.ti

flixtor login

flixtor.ff

fixtor

flixtor app

flixtor log in

flixtor.to

flixtors

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

flixtor.to

Det är lätt att säga att vi har blivit bortskämda med streamingtjänster som Netflix, Hulu och Amazon. Ökningen av streamingtjänster har belyst behovet av kvalitets-TV och kreativitet är inte bara i filmer, utan alla former av innehållsskapande.

Friskrivning

Hej, visste du att FlixTor är en webbplats som tillhandahåller högkvalitativt innehåll, inklusive filmer och TV-program, gratis?

Minimal annonsupplevelse

Jag måste erkänna att FlixTor skiljer sig från alla andra streamingtjänster där ute. Många som strömmar på webbplatsen skulle veta att annonser är en helig graal på dessa strömmande webbplatser. Mistimed klick, miljontals popup-fönster och dåligt gränssnitt sammanfattar 90% av sådana strömmande webbplatser. Så är dock inte fallet med FlixTor. Det bombarderas inte med annonser och irriterande popup-fönster.
Det enda problemet du kan möta under en livestream är att de kan be dig att registrera dig. Men det stör dig inte som ett bi. Det är på dig om du vill göra det eller inte. Och tveka inte att registrera dig eftersom du inte är ensam. Det finns en hel gemenskap.

Catering till en bred marknad

Dessa strömmande webbplatser erbjuder innehåll, men gratis. Det betyder att du kan njuta av liknande kvalitetsinnehåll utan att behöva spendera en krona. Det finns ingen prenumeration, inget åtagande, bara en kapabel internetanslutning för att strömma allt du vill. FlixTor har en uppriktig fanskara.
. Vill du veta vad som skiljer FlixTor från andra gratis streamingtjänster? Möjligheten att titta på alla former av innehåll - TV-serier, filmer och tecknade serier på vilken enhet som helst från vilken plats som helst - Omfattande bibliotek med över 2 miljoner filmer - Tillgänglighet för filmtrailer före streaming - Användarvänlig surfning med sökfilter för att sortera kategorier - Möjlighet att välja mellan de senaste filmerna baserat på datum, popularitet och genre.
Dessa funktioner är standard, men vi får inte glömma att de alla är gratis.

En sökmotor inte en strömmande webbplats

FlixTor är inte en streamingwebbplats i sig. Det är mer en sökmotor som samlar in videor av bästa kvalitet som finns tillgängliga på strömmande webbplatser som är värd för data. Många tänker på det som en slutplattform som är värd för innehåll, men det är inte sant - det är en helautomatiserad motor som skannar andra strömmande webbplatser efter videor av bästa kvalitet och samlar dem alla på ett ställe.

Historia

FlixTor utvecklades på bara en vecka - det tog fem dagar, för att vara exakt.

Design

Om du gillar att strömma online med gratis webbplatser vet du att design inte är ett område där du kan hålla höga förväntningar. Men överraskande, FixTors layout och den övergripande överklagandet gnuggar dig inte.
Ett ljusblått färgschema ses över hela webbplatsen och på varje sida. Hemsidans banners är av låg kvalitet och svarar inte storlek, men jag tror inte att du kan förvänta dig att det ska vara bättre med tanke på att de flesta webbplatser inte ens har banners.
På hemsidan hittar du väldiversifierade kategorier som TV-program, filmer, hem, TV-avsnitt, min lista och VIP-menyflikar. Du kan komma åt innehållet baserat på genrer och uppladdningsdatum.
Varje ström kan sorteras efter dina önskemål. Det finns kategorin Mest populära följt av Rekommenderad som är en funktion du ser på premiumströmmande webbplatser. Oavsett om du strömmar från Firefox, Opera eller Chrome är webbplatsen kompatibel med alla dessa webbläsare. Dessutom har den en integrerad mediaspelare så att den kommer att fungera bra även om din internetanslutning är dålig.

Innehåll

Om Netflix var gratis skulle jag kunna tänka mig att de döpte om sig till FlixTor. Det är i huvudsak vad den här tjänsten är - minus allt 4k-innehåll. Du kan strömma över en miljon filmer och TV-program via FlixTor-webbplatsen eller appen.
Dessutom låter betygssystemet dig veta om innehållet är lämpligt för din åldersgrupp. På så sätt kan du undvika att titta på något som kan genera dig senare. Jag gillar FlixTors streamingtjänst eftersom den är lätt att använda. Jag älskar trailerfunktionen och stjärnbetyget bortsett från andra detaljer. Således, innan du spelar något innehåll och bestämmer dig för att spendera din värdefulla dataanslutning, kan du lära dig om titeln via synopsis, recensioner och en trailer. Dessutom låter betygssystemet dig veta om innehållet är lämpligt för din åldersgrupp. På så sätt kan du undvika att titta på något som kan genera dig senare.

Skrivbordsupplevelse

Om du har använt Popcorn Time tar det inte lång tid att få tag på FlixTor. Det finns många likheter mellan båda apparna.
Med FlixTor kan du titta på ditt strömmande innehåll antingen via en integrerad mediaspelare eller via en annan extern spelare som VLC. Jag skulle rekommendera VLC eftersom det är den mest kompatibla videospelaren och den fungerar bra med de flesta streamingformat.

Mobil upplevelse

Den goda nyheten är att du kan få en liknande streamingupplevelse som vad du får på skrivbordet genom att använda FlixTor-appen. Detta gör att du kan kasta strömmen på din TV. När det gäller bristen på undertexter arbetar utvecklarna med det och de hoppas att ha dem tillgängliga snart.
Oavsett vilken streamingapp eller spelare du väljer att använda är gränssnittet bra och du får tillgång till högkvalitativt innehåll.
Som tidigare nämnts körs FlixTor på en mängd olika webbläsare men används bäst med Chrome, Opera och Mozilla. Appen kan också laddas ner för Mac, Windows och Linux. Om du vill ha en Android-app bör du söka efter en APK eftersom den inte är tillgänglig i PlayStore.
Jag tyckte om att strömma på webbplatsen och appen. FlixTor-appen har annonser, men de kompromissar inte med innehållets kvalitet. Så jag är okej med vissa avvikelser om strömmen är bra.
Om du streamar via datorn kan du också ladda ner innehållet.

Planer och prissättning

Även om FlixTor är en gratis tjänst, har den ett VIP-medlemskap. Kanalen accepterar donationer och ger dig ett VIP-pass i gengäld. I motsats till gratisanvändare som behöver titta på annonser behöver VIP-medlemmar inte titta på annonser. Dessutom får de också tillgång till ett uppdaterat bibliotek, något som inte erbjuds vanliga användare. Även avgiften du betalar är en engångsavgift och inte en återkommande prenumerationsmodell. Så du behöver inte oroa dig för autogiro.
Du kan prenumerera under en period mellan 30 dagar och 2 år och donationerna klassificeras i fyra nivåer: $ 14.95 / månad, $ 29.95 för 3 månader, $ 49.95 för 6 månader eller $ 89.95 för 2 år.

Förslag jag har för FlixTor

Jag gillar användargränssnittet, men jag tror att utvecklarna kan lägga till röda accenter för att få det att se mer premium ut. Webbplatsen representerar delvis logotypen med en ljusblå nyans, men om vissa delar av webbplatsen var färgade orange eller röda skulle det se mer premium ut.

Slutsats

FlixTor är ett gratis alternativ till några av de mer populära streamingtjänsterna. Det fungerar på samma sätt som Putlocker och Popcorn-tid, vilket innebär att du kan titta på filmer och TV-program utan att behöva betala för dem.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Flixtor

flixtor

flixtor.ti

flixtor login

flixtor.ff

fixtor

flixtor app

flixtor log in

flixtor.to

flixtors

FlixTor titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

FlixTor är en strömmande webbplats som låter dig titta på de senaste TV-programmen och filmerna gratis. Den har en massiv fanskara och ett ännu större innehållsbibliotek med över en miljon titlar. Webbplatsen är inspirerad av Popcorn Time, som är en fantastisk streamingwebbplats som låter dig strömma de senaste TV-programmen och filmerna gratis.

Om oss     Villkor     Kontakta oss