Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Facebook Gaming titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Facebook Gaming är det snabbast växande online-streamingnätverket i spelbranschen. Den består av skapare och tittare som vill ha kul och njuta av spel. Facebook Gaming tillåter användare att interagera med streamers och andra tittare via kommentarsektionen. Det låter dig stödja innehållsskaparen och bli en skapare själv genom att starta din egen kanal och anmäla dig till ? Nivå upp? Program.

Facebook Gaming

facebook gaming

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

facebook.com/gaming/

Spel är en industri på 120 miljarder dollar och en stor del av den skivan tillhör livevideostreamingtjänster. Medan Twitch banar väg för idén om spelstreaming har YouTube Gaming-nätverket, tillsammans med Facebook Gaming och Microsoft Mixer, framstått som starka konkurrenter.
Facebook-spel blev den senaste spelströmningsplattformen som gick in i striden i januari 2018. Det största sociala medienätverket gör redan vågor i strömmande hav och lockar en stor del av publiken. Facebooks tillväxt har varit avgörande och det har varit den snabbast växande plattformen när det gäller streaming av videospel.

Vad är Facebook Gaming?

Facebook Gaming är ett online streamingnätverk för spelare och tittare som vill dela glädjen och det roliga med spel. På Facebook Gaming tittar tittarna på och rotar efter toppstreamers som spelar de mest populära speltitlarna. Du kan gå med i grupper och interagera med communityn på mer än ett sätt. Du kan använda Facebook Gaming-appen eller komma åt streamen från din enhet.
Visningsavsnittet har nya videor från några av de största streamarna och utgivarna. Här kan du titta på livevideor och få tillgång till innehåll som har förinstallerats av utgivarna.
Om du vill bli en aktiv medlem i samhället kan du spela spel. Du behöver inte ladda ner något spel, bara öppna en app och börja spela.
Du kan bli en del av vilken spelgrupp som helst på Facebook som du känner dig bekväm med och bidra till det gemensamma bästa.

Varför ska du välja Facebook Gaming?

Twitch har en stor andel på spelstreamingmarknaden, men Facebook har vuxit snabbare de senaste åren. År 2019 var Facebooks andel 3.1%, och den steg stadigt till 8.5% inom ett år - den högsta i spelströmningsindustrin. Dess 210% ökning av tittarna innebär att det lockar en miljon användare med 100+ miljoner timmars innehåll som ses.

Ständigt växande streamingmarknad

Spelindustrin involverar inte bara människor som köper spel och spelar dem - det finns en stor del av publiken som är besatt av att se andra skapare spela. Inte bara tittar dessa människor, men de betalar och stöder också sina favoritskapare.

Level Up-program för kreatörer

Facebook lanserar ett program som heter "Facebook Stars." Kreatörer som uppfyller de grundläggande kriterierna kan tjäna mer pengar genom att sälja annonser, merchandising och andra sätt. Programmet kallas nu "Facebook Stars". För att bli antagen till programmet måste du ha minst 100 följare och ha streamat i fyra timmar de senaste två veckorna. Detta är inte ett svårt mål eftersom även nya skapare kan använda grupper på Facebook för att locka publik.

Attrahera viktiga streamers

Facebook verkar klara sig bra med sina spelpartnerskap och registrerar välkända streamers som MelonieMac, MissesMae, StoneMountain64 och Darkness429. Majoriteten av Facebooks spelgemenskap består av yngre publik, främst på grund av spel och läppsynkroniseringsverktyg.

Kvalitetsvalsprocess - Partnerskap

Förutom Level up-programmet sätter Facebook en stämpel på skapare som är bra på att strömma och passar deras communitys behov. Det är en lång kö av kreatörer som vill komma in i programmet. Således är urvalet inte så lätt. Och en anledning till att det är så flitigt är att programmet ger tillgång till stjärnor och prenumerationsfunktioner. Partnering är intensiv och var och en av de partners som nämns ovan handplockades.

Design

Facebooks plattform är ganska lik YouTube eftersom den är baserad på en liknande infrastruktur. Till exempel är båda dessa nätverk baserade på den överordnade plattformen. Således, i design-mening, finns det inget unikt som sticker ut eftersom du redan är bekant med användargränssnittet. Så snart du besöker sidan har du en vertikal instrumentpanel till vänster och strömmande fönster till höger. Till vänster finns fyra nyckelalternativ - Hem, Bläddra i spel, Bläddra Streamers och Clips, och till höger är hela fönstret upptaget av videospelaren.
När du bläddrar ner till höger på sidan täcker streaminginformationen kategorier som Live Now, Top Weekly Clips, Proposed Games, Proposed Streamers, Recently Live och Watched By Your Friends.
På vänster sida finns det ett alternativ att gå live. Därefter finns det en streamer dashboard-knapp. Följt av förslag på Facebook. När du klickar på en viss spelvideo kommer du till en ny sida där det finns livestreaming till vänster och kommentarsektionen till höger. Här får du också möjlighet att skicka stjärnor till skaparna som prissätts enligt följande - $ 1/60 stjärnor som går upp till $ 200 / 20,000 XNUMX stjärnor.

Innehåll

Till skillnad från YouTubes speltjänst som är väldiversifierad känns Facebooks spel slumpmässigt. Det finns ingen tydlig innehållsdiversifiering och till en början är det svårt att förstå vad som händer på skärmen. Visst, det finns viss kategorisering baserad på titlar som "Fortnite?", "Age of Empires?", "Mobile Legends?", "Arena of Valor?" och "PUBG?", Men dessa titlar finns på YouTube och på Twitch på ett mycket organiserat sätt.

Brett utbud av genrer

Det finns ett spel från nästan alla genrer i nätverket, så det finns ingen brist på innehåll. När du loggar in har du dussintals streamers aktiva.

Innehåll på begäran

Många använder Facebook Gaming för att titta på livestreamar och få tillgång till arkiverat innehåll. Vissa människor använder också Facebook Gaming för att seklipp av spelsessioner från dagar sedan. Förutom det finns det hundratusentals klipp som belyser spelsessionerna för olika streamers och hela samhällen.
Om du till exempel letar efter videor som är både kreativa och underhållande kan du titta på de bästa veckoklippen i kategorin Kreativa videor. Det finns dussintals olika kategorier där du kan hitta konstnärligt innehåll, så det finns något för alla.

Ring för exklusiva titlar i framtiden?

Det som saknas här är exklusivitet. Jag är säker på att dessa nätverk skulle fungera bra att binda vissa utvecklare och titlar under exklusiva rättigheter. Tänk på det, om streamers kan lockas, varför inte de företag som utvecklar spelet?

Stationär / mobil upplevelse

Facebook Gaming är utformat för att göra streaming enkelt på alla dina enheter. Oavsett var du streamar från får du den bästa upplevelsen med fb.gg. Besök bara webbplatsen så ser du två barer - Gaming Video och Instant Games.
Jag tycker inte om att titta på mina favoritskapare på skrivbordet, även om jag gillar spel på skrivbordet. Jag vet inte varför, men att streama Facebook Gaming på ett skrivbord känns bara inte rätt för mig. Således försöker jag använda min Pixel 2 för att titta på livespel och använda mitt skrivbord för att strömma live.
Jag tror att det mobila användargränssnittet är mycket bättre än skrivbordsgränssnittet. Även om det är samma innehåll känner jag att den lyhörda versionen på mobilen håller mig fast jämfört med skrivbordet. Du kan enkelt följa streamers och deras profiler visas när du rullar nedåt. Jag streamade Dota, PUBG, FIFA 19 och eFootball 2020 från min mobiltelefon och jag älskade upplevelsen.

Planer och prissättning

Facebook Gaming är gratis att använda för alla, men kreatörer kan använda köp i appen eller andra funktioner för att locka mer publik. Å andra sidan kan tittarna stödja sina favoritskapare med hjälp av stjärnor - en digital gåva som fungerar som en donation.

Förslag jag har för Facebook Gaming

Jag gillar inte riktigt Facebook Gaming, men jag tror att det finns mycket utrymme för förbättringar. Gränssnittet ser intetsägande och förvirrande ut, och utvecklarna kan göra mycket mer för att göra tjänsten mer spännande. Det har inte kanten och det sticker inte ut från andra plattformar.

Slutsats

Facebook-spel är en bra plattform för både skapare och tittare. Du kan följa människor, gå med i grupper och titta på liveströmmar av dina favoritspel som spelas av dina favoritspelare. Du behöver inte betala något belopp och därmed kan du konsumera innehåll gratis. Jag gillar supporten skaparfunktionen som ger streamers möjlighet att förbättra sina strömmar på mer än ett sätt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Facebook Gaming

facebook gaming

Facebook Gaming titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Facebook Gaming är det snabbast växande online-streamingnätverket i spelbranschen. Den består av skapare och tittare som vill ha kul och njuta av spel. Facebook Gaming tillåter användare att interagera med streamers och andra tittare via kommentarsektionen. Det låter dig stödja innehållsskaparen och bli en skapare själv genom att starta din egen kanal och anmäla dig till ? Nivå upp? Program.

Om oss     Villkor     Kontakta oss