Premier League
om 2h57m
Premier League
om 2h57m
Premier League
om 2h57m
Premier League
om 2h57m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Emby titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Emby är en fantastisk mediasvit som är enkel att använda och helt strömlinjeformad på alla enheter. Det gör det enklare än någonsin för dig att komma åt ditt medieinnehåll, oavsett var du är eller vilken typ av enhet du använder. Plus, med en prenumeration på Emby Premiere kan du till och med komma åt ditt eget personliga mediemoln även om du är offline. Läs min recension av Emby idag för att lära dig mer!

Emby

omlogin

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

emby.media

Under det 21: a århundradet tycker många att tillgång till ett brett utbud av medier är en viktig bekvämligheter. Tack vare tekniska framsteg har media blivit inbäddad i vår kultur och kommer att fortsätta att växa i betydelse tills det blir en förlängning av mänskligheten.
De flesta jag känner konsumerar media nästan hela tiden, oavsett om det är filmer, musik, TV-serier, foton / videor / memes, podcasts, sociala nätverk, webbplatser eller något annat. Nästan alla dessa olika digitala medieplattformar stöds över olika enheter och operativsystem. Ibland har vi den tanken: Skulle det inte vara bra om det bara fanns en plats där jag kunde komma åt allt mitt innehåll? Men det finns det inte - åtminstone inte än.
Om du någonsin har funderat på att skaffa en mediaserver, så finns det goda nyheter! De kallas programvarusviter eller ibland mediaservrar, och det finns flera att välja mellan. Det handlar bara om att göra din forskning, ta reda på vilken layout du gillar bäst, vilket gör att du kan se dina medier som du vill att den ska ses och vilken som inte kommer att kosta dig en arm och ett ben.
Många människor föredrar att komma åt sina media på sina telefoner, vissa på bärbara datorer, och andra svär fortfarande genom att strömma och titta på sitt favoritinnehåll på datorer, surfplattor eller smarta TV-apparater. Oavsett vad dina preferenser är, måste du hitta en mediaserver som kan tillgodose dina unika behov. Först och främst bör det vara pålitligt och effektivt när det gäller funktionalitet. Det är en självklarhet. Men du vill också ha en mediaserver som fungerar bra oavsett vilken enhet du råkar använda vid en viss tidpunkt. Tack vare mediaservrar som Emby kan nu någon av dina enheter bli en smart TV.

Historia

Emby, tidigare känd helt enkelt som Media Browser, är en mediaserversvit som har utformats speciellt för att strömma video och ljud över vilken enhet som helst. Majoriteten av Embys kod var historiskt öppen källkod; en del av det har dock gjorts privat de senaste åren. Dessutom är hela programvaran i sig, även om den publiceras direkt på Emby-webbplatsen, proprietär. Den kan inte replikeras från källan eftersom byggskripten lämnas privata.
Emby har fortsatt på väg mot proprietär kod. Från och med version 3.5 licensierade Emby om sig själv och är nu helt nära källa; de open source-element som många tekniska huvuden alltid har älskat om Emby är dock fortfarande tillgängliga i form av plugins, och en gratis öppen källkodsgaffel på servern har också utvecklats, känd som Jelly Fin. Så om du gillar att experimentera med kodning och bygga dina egna anpassningar kommer Jelly Fin definitivt att vara värt din tid att kolla in.
Många användare kan ansluta till Emby-klienten via någon av Embys kompatibla plattformar - som HTML 5, Android, iOS, Roku, Amazon Fire TV, Chrome Cast, Apple TV, LG och Samsung smarta TV-apparater.

Design

Emby skiljer sig från Netflix och Hulu i sin design beroende på vilken enhet du använder den på, men det beror bara på att den är utformad för bästa användarupplevelse oavsett vilken enhet du använder den på. Generellt sett skulle jag säga att Embys design och layout liknar Netflix och Hulu.
Beroende på din enhet hittar du en extremt lättnavigerad meny som låter dig växla efter innehållstyp, antingen högst upp på skärmen eller på vänster sida. Härifrån växlar du snabbt mellan kanaler, live-TV, kamerauppladdningar, spellistor (inklusive musikvideor och ljudböcker), samlingar (inklusive program från olika nätverk), filmer, musik (inklusive låtar och album) eller TV. Det blir inte mycket enklare än så.
När du har gjort ditt val från huvudserverportalen visas innehåll på ett sätt som liknar Hulu eller Netflix. Du kan bläddra efter genre, bevakningslistor, förslag eller senaste utgåvor. Estetiken är minimal - bara en svart bakgrund och alla dina medier bekvämt till hands. Det finns inget prickigt här. Emby har definitivt en professionell känsla för det med sitt minimala tillvägagångssätt.

Innehåll

Kanske har jag redan berört innehållet som Emby gör att du kan se noggrant. Men om du bara vill vara säker, låt oss granska med en lista.
-Alla dina enheter kunde synkronisera media med varandra
s är bra för att komma ikapp med dina favoritprogram, men de kan vara en smärta att komma till -Lyckligtvis finns det flera sätt att komma åt live-TV och DVR utan att behöva lämna din bekväma stol.
tillåta föräldrar att utse vissa webbplatser som säkra för sina barn att se. Föräldrakontroll tillåter föräldrar att utse vissa webbplatser som säkra för sina barn att se genom att helt enkelt markera dem som "säkra".
är ett bra sätt att hålla dina data och applikationer uppdaterade Molnsynkroniseringsfunktionen är ett utmärkt sätt att hålla dina data och applikationer uppdaterade.
låter dig styra enheter med din röst -Det här är en riktigt praktisk funktion eftersom det gör det lättare att använda enheter utan att behöva använda tangentbordet eller pekskärmen.
kan alla avnjutas på en modern plasmaskärm Plasmaskärmar är ett populärt sätt att njuta av filmer, musik, bilder, TV, personlig video etc.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som jag redan har nämnt är en av mina favoritaspekter av Emby att den ser ut och fungerar bra oavsett vilken enhet du använder den på. Versionen i webbläsaren är perfekt, liksom Roku- och Smart TV-versionen. Och dessutom är alla versioner av Emby strömlinjeformade och synkroniserade med varandra, vilket resulterar i en felfritt sömlös användarupplevelse på alla plattformar.

Prissättning och planer

5/månad eller ?1/år. Emby är en tjänst som erbjuder en begränsad och begränsad version av tjänsten gratis. Men om du vill få ut det mesta av allt som Emby erbjuder, kanske du vill överväga att registrera dig för den betalda prenumerationstjänsten, Emby Premiere. Premier-versionen av servern erbjuder fullständiga DVR-funktioner, möjligheten att komma åt innehåll offline, gratis exklusiva appar, utökad omslagskonst, bioläge, mappsynkronisering, molnsynkronisering, en innehållsomvandlare, smarta hemfunktioner och säkerhetskopior och återställningspunkter. Köp Emby Premiere för $ 5 / månad eller $ 1 / år.
Du kan få en prenumeration på vår månatliga e-post för bara $ 4.99 / månad!
Kostnaden för att betala för ett års parkering är $ 54.
till molnlagring Få livstidsåtkomst till vår molnlagring.

Förslag som jag har till Emby

Jag gillar inte att Emby-servern inte erbjuder något originalinnehåll. Det verkar inte heller vara kompatibelt med de bästa streamingtjänsterna, som Netflix eller Hulu. Så Emby kommer att vara mest användbart för människor som redan har mycket köpt innehåll. Men det är också kompatibelt med kabelabonnemang. Mitt huvudförslag till Emby är antingen att göra lite inbyggt innehåll eller att försöka kläcka en affär med en av streamingtjänsterna, för det är där de flesta av oss får tillgång till våra medier idag ändå.

Slutsats

Om du är den typ av person som föredrar att köpa innehåll direkt än att förlita dig starkt på streamingtjänster som Hulu, Amazon Prime Video eller Netflix, är Emby förmodligen den perfekta programvaran för dig. Det är extremt bekvämt och tillgängligt på nästan vilken enhet som helst, så att du kan ta dina media med dig oavsett vart du går. Emby är ett väldesignat, pålitligt funktionellt sätt att hålla kontakten med dina mediefiler, oavsett typ.
Om du är ett av att strömma dina favoritprogram och filmer online kanske du vill överväga Emby. Denna plattform erbjuder en elegant lösning för att organisera och komma åt dina mediefiler.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Emby

omlogin

Emby titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Emby är en fantastisk mediasvit som är enkel att använda och helt strömlinjeformad på alla enheter. Det gör det enklare än någonsin för dig att komma åt ditt medieinnehåll, oavsett var du är eller vilken typ av enhet du använder. Plus, med en prenumeration på Emby Premiere kan du till och med komma åt ditt eget personliga mediemoln även om du är offline. Läs min recension av Emby idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss