Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Discovery Plus titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Discoveryplus.com är den nyaste TV-streamingwebbplatsen i blocket och den erbjuder tusentals avsnitt av allas favoritkomfort-TV-program. Om du älskar att titta på HGTV, Discovery Channel, Food Network, Animal Planet, TLC eller Lifetime kommer detta att bli den bästa TV-streamingwebbplatsen för dig. Kom och kolla in min recension av Discovery Plus idag för att lära dig mer!

Discovery Plus

discovery plus

discovery plus gratis

discovery plus pris

discoveryplus

discovery plus. se/tv

discover plus

streama discovery

vad kostar discovery

discovery plus login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

discoveryplus.com

Låt oss ta en titt på några av de nya utmanarna och se vilka som är värda din tid. Det är ett nytt år, och vet du vad det betyder? Det stämmer, en helt ny serie streamingtjänster att kolla in. År 2020 såg vi lanseringen av några omedelbara hits - som HBO Max, Peacock och Quibi - förra året, och 2021 formar sig för att bli ett annat stort år för film- och TV-streaming. Med den senaste lanseringen av Paramount Plus, Disney Star och Discovery Plus finns det en helt ny grupp utmanare där ute för den eftertraktade titeln på bästa streamingwebbplats på webben. Låt oss ta en titt på några av de nya utmanarna och se vilka som är värda din tid.
Känner du dig överväldigad av alla premiumstreamingalternativ där ute idag? Det finns ingen skam i att erkänna det. Jag skriver recensioner av TV-strömmande webbplatser för att leva, och till och med jag börjar tro att det blir lite mycket. Det är som att varje filmstudio, kabel-TV-kanal och medieproduktionsföretag känner behovet av att ha sin egen streamingwebbplats nuförtiden. Slutresultatet av detta är att tittarna delas in i läger baserat på vad de har råd med.
Det skulle vara omöjligt att titta på allt på alla dessa webbplatser, så du kan lika gärna välja var du är mest sannolikt att vara nöjd. Så, låt oss inse fakta. Vi har inte alla råd att prenumerera på alla de bästa TV-streamingwebbplatserna som finns på marknaden just nu. Det skulle vara löjligt, eller hur? Det skulle lätt kosta hundratals dollar i månaden bara för tillgång till dessa premiumfilm- och TV-strömmande webbplatser om vi skulle ha full tillgång till dem alla. Tänk bara på några av de viktigaste aktörerna: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Disney Plus, YouTube TV, HBO Max, Peacock, Apple TV ? listan kan göras om igen. Så det är förmodligen bättre om vi väljer vilka webbplatser som mest sannolikt kommer att tillfredsställa oss.
Tyvärr betyder det att eftersom varje streamingtjänst (naturligtvis) vill fresta kunder med högkvalitativt exklusivt och originellt innehåll, är chansen stor att vi kanske måste missa några av de bästa TV-streamingwebbplatserna. Om du som jag inte realistiskt har råd att prenumerera på varje TV-streamingwebbplats som kan vara värt det, måste du lära dig att vara särskilt strategisk när det gäller att välja de prenumerationer du registrerar dig för.
Den främsta anledningen till att jag skriver recensioner av TV-strömmande webbplatser är så att du inte behöver spendera mycket tid på att försöka lista ut vilken som är bäst för dig. Om inte en tjänst erbjuder en gratis provperiod finns det inte riktigt något sätt att säkert veta vilken webbplats som är bättre. Det är därför jag alltid försöker se till att mina recensioner är opartiska och ger dig en rättvis chans innan du väljer någon streamingwebbplats.
Jag är glad att kunna berätta om en av de nyaste streamingsajterna som debuterar i år, Discovery Plus. Även om det hade en tyst lansering (jämfört med den starkt marknadsförda och mycket bankrullade utrullningen av Paramount Plus), kan den här underdog-premiumstreamingtjänsten bara vara det du letar efter.
Till att börja med har Discovery Plus mycket att erbjuda. Enligt webbplatsens vanliga frågor om stänksida ger en prenumeration på discovery + dig omedelbar, obegränsad tillgång till mer än 55,000 2,500 avsnitt av XNUMX XNUMX+ aktuella och klassiska program från de mest älskade TV -märkena, inklusive HGTV, Food Network, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Channel och mer. Det är massor av tv.
Med innehåll från HGTV, TLC, ID, Animal Planet och BBC erbjuder Discovery Plus en mängd olika TV-program för tittarna att binge på. Dessa program är inte bara populära bland tv-publiken, utan de har också några av världens mest kända och älskade personligheter. Från Guy Fieris Diners, Drive-Ins och Dives till Ludacris egen matlagningsshow, Luda Can't Cook, det finns något för alla här.
Så, allt övervägt, kan Discovery Plus vara den bästa TV-streamingwebbplatsen för dig? Låt oss dyka in och titta närmare på streamingtjänsten och allt som den har att erbjuda för att ta reda på det!

Historia

Discovery Plus är en av få amerikanska TV-streamingwebbplatser som lanseras på en utländsk marknad först. Indien var det första landet som hade tillgång till tjänsten, och den lanserades där den 23 mars 2020. Det var inte förrän i januari 2021 som Discovery Plus blev tillgängligt internationellt, först med en omprofilering av deras tidigare tjänst D Play i Danmark, Storbritannien och Irland i oktober och november 2020 (till Discovery Plus), sedan med en officiell lansering i USA den 4 januari 2021. Discovery Plus skulle sedan ersätta D Play i resten av Europa nästa dag.
TV-streamingsajten blev en succé över en natt. När februari 2021 rullade runt gjorde företaget ett officiellt tillkännagivande om att plattformen hade över 12 miljoner abonnenter på sina olika OTT-streamingtjänster (inklusive Discovery Plus, Motor Trend On Demand, Food Network Kitchen och Golf TV). Även om det inte specificerades, föreslår oberoende analytiker att den överväldigande majoriteten av dessa var Discovery Plus-prenumeranter.
Idag fortsätter Discovery Plus att vara en bra TV-streamingwebbplats på webben, särskilt för nyare streamingenheter.

Design

Längst upp på varje nav hittar du en uppsättning navigeringsknappar. Genom att klicka på någon av dessa kommer du till en sida som ser exakt ut som den du skulle se om du kanalsurfade på din kabel- eller satellittjänst. Discovery Plus erbjuder ett snyggt, dynamiskt och användarvänligt gränssnitt som alla som har använt en premiumstreamingtjänst tidigare borde kunna navigera utan problem. När du når webbplatsens hemsida kommer du att hälsas av en stor banner som annonserar utvalda titlar och föreslagna serier. Strax under detta hittar du en lista över Discovery Plus erbjudna kanaler eller nav. Om du klickar in på ditt favoritnav kommer du till en sida som ser exakt ut som den du skulle se om du kanalsurfade på din kabel- eller satellittjänst.
Strax ovanför webbplatsens centrala banner finns en slags menyrad på webbplatsen. Detta gör att du kan bläddra efter kategori eller genre. I motsats till den typiska fallande serien av rader som separerar innehåll efter typ, tar Discovery Plus ett annat tillvägagångssätt, vilket kräver att användaren klickar på en separat sida för varje kategori. Medan jag beundrar det faktum att denna TV-streamingwebbplats tar ett annat tillvägagångssätt än de flesta, tror jag att den här layouten kan vara något mindre effektiv än den vanliga streamingwebbplatsdesignen. Enligt min mening, ju mer framåt och bakåt klicka som du måste göra, desto mindre intuitiv är webbplatsen. Med det sagt förstår jag att detta är en mindre brist (om det alls kan kallas en brist), och jag kanske bara är särskilt kräsen.

Innehåll och funktioner

Jag nämnde att Discovery Plus-webbplatsen är utmärkt för dem som letar efter en strömmande webbplats med annat innehåll än vad som finns tillgängligt på andra populära webbplatser. För det första finns det inga filmer att strömma här - allt är tv-streaming på begäran. Detta kan vara bra om du vill prova olika typer av tv-program utan att behöva oroa dig för att titta på filmer.
För det andra är den typ av innehåll som du hittar på den här streamern till skillnad från alla andra där ute. Discovery Plus har definitivt en nisch som tilltalar vad den har att erbjuda. Från matlagningsprogram från Food Network till DIY- och hemrenoveringsprogram tack vare HGTV och förstklassiga djurlivsprogram från BBC och Animal Planet, Discovery Plus är möjligen den mest unika streamingwebbplatsen på webben just nu.
Med det sagt skulle jag säga att huvuddelen av det som finns tillgängligt på Discovery Plus är lätt TV. Det vill säga, de flesta av de program som strömmar här är mot feel-good, den pedagogiska - komfort visar att du kan kalla dem. Med andra ord, om du behöver en TV-streamingwebbplats som är fylld med rasande drama eller sanna brottsdokumentärer, kanske det här inte är den bästa TV-streamingtjänsten för dig (även om det kanske är det; vi behöver alla en paus från den typen av tyngd då och då, eller hur?).

Mobil och stationär upplevelse

Jag älskar absolut Discovery Plus TV-streamingapp! Med mobilappar tillgängliga på både iOS- och Android-enheter behöver du aldrig missa dina favoritprogram. Appen har ett genomsnittligt användarbetyg på 4.9 av 5 på Apple App Store, och är också tillgänglig på nästan alla smarta TV- och spelplattformar som finns.

Prissättning och planer

Discovery Plus erbjuder en prenumerationsmodell med två nivåer. Du kan antingen betala mindre och bli utsatt för annonser, eller betala lite mer för en annonsfri upplevelse. Prenumerationerna börjar på $ 4.99 / månad, och den annonsfria upplevelsen kostar bara $ 6.99 per månad. Du kan också prova tjänsten gratis innan du bestämmer dig för att prenumerera.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Discovery Plus

discovery plus

discovery plus gratis

discovery plus pris

discoveryplus

discovery plus. se/tv

discover plus

streama discovery

vad kostar discovery

discovery plus login

discovery plus prova gratis

discovery plus sverige

discovery plus prova på

discoveryplus login

discoveyplus.com/link

dicoveryplus

discovery gratis

discovery plus gratis månad

gratis discovery plus

prova discovery plus

prova på discovery plus

discovery + gratis

discovery play gratis

discovery plus app

discovery plus app login

discovery plus sverige gratis

discovery plus.com/link login

discovery plus/tv

discoveryplus.com login

discoveryplus.com/link login

Discovery Plus titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Discoveryplus.com är den nyaste TV-streamingwebbplatsen i blocket och den erbjuder tusentals avsnitt av allas favoritkomfort-TV-program. Om du älskar att titta på HGTV, Discovery Channel, Food Network, Animal Planet, TLC eller Lifetime kommer detta att bli den bästa TV-streamingwebbplatsen för dig. Kom och kolla in min recension av Discovery Plus idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss