Premier League
om 2h22m
Premier League
om 2h22m
Premier League
om 2h22m
Premier League
om 2h22m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Deezer titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Deezer.com är en musikströmningstjänst som många kanske inte känner till, men den har alla funktioner i en populär tjänst. Med över 56 miljoner låtar att välja mellan, massor av podcasts och några unika och användbara funktioner, kommer Deezer att tillgodose dina musikaliska intressen och göra det enkelt för dig att hitta det du letar efter. Läs min recension av Deezer idag för att lära dig mer!

Deezer

deezer gratis

deezer login

deezer pris

deezer sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

deezer.com

Många tror att musik är det universella språket eftersom det verkligen är en gemensam upplevelse för alla. Oavsett var någon kommer ifrån eller vad deras kulturella bakgrund är, kan de alla förstå och njuta av musik. Musik är en av de mest älskade konstformerna genom historien, och det är svårt att hitta någon som inte åtminstone har ett litet intresse för det.
Många tycker om att lyssna på musik eftersom det kan ge en unik dimension till deras liv. Musik kan hjälpa oss att köra, träna, festa och mer.
Och därför skapar vi ofta noggrant utarbetade spellistor för att passa vissa stämningar och aktiviteter. Kanske har du till exempel en träningsspellista fylld med låtar för att pumpa upp dig och hjälpa dig att driva igenom bränningen av ansträngande träning. Eller kanske har du spellistor för chill nätter tillbringade hemma, omgivande musik att koppla av och varva ner med. Själv har jag en lång sömnspellista med låtar som hjälper mig att invagga mig i en djup och drömmande REM-cykel. Hur det än är med den saken är det nästan omöjligt att överdriva musikens betydelse och starka, universella dragningskraft.
Det är därför du måste hitta rätt musikströmningstjänst som passar dina unika musikaliska behov. Varje musikströmningsapp på marknaden erbjuder en annan vision för hur musik kan nås. Vissa förlitar sig till exempel mer på emulering av radio (tänk iHeart Radio, Pandora, Last.Fm, etc.); medan andra möjliggör en mer anpassningsbar och personlig upplevelse (Spotify, Tidal, Sound Cloud). För att urskilja vilken musikströmningstjänst som passar dig måste du ta en titt på var och en och se om den kommer att vara harmonisk med de sätt på vilka du föredrar att lyssna.
Deezer är en musikstreamingtjänst baserad i Paris, Frankrike. Det erbjuder över 56 miljoner låtar att välja mellan, och även om det kanske inte får lika mycket global uppmärksamhet eller inflytande som tjänster som Spotify eller Pandora, skulle det vara klokt att lära känna Deezer. Med mer än 14 miljoner aktiva månatliga användare är detta definitivt ingen fransapp. Så låt oss dyka in och se vad all hype handlar om!

Historia

När Deezer först utvecklades kallades det inte Deezer. 2006 utvecklade Daniel Marhely den första iterationen av det som nu kallas Deezer under namnet Blogmusik. Marhely hade en dröm om att ge människor obegränsad musik via streamingteknik och han arbetade snabbt för att göra den drömmen till verklighet.
Den franska byrån, SACEM, anklagade snabbt Blogmusik för upphovsrättsintrång och webbplatsen stängdes av i april 2007. Marhely lät dock inte detta avskräcka honom; i augusti 2007 var webbplatsen igång igen, nu märkt som Deezer.
Han träffade ett avtal med SACEM som sa att han skulle betala upphovsrättsinnehavarna med pengar som tjänats genom reklam på Deezer och iTunes. Avtalet dikterade också, av någon anledning, att Deezer måste ge sina användare möjlighet att ladda ner låtarna som de strömmade på Deezer från iTunes. Detta resulterade i att Deezer fick en provision på varje köp.
När Deezer lanserades 2007 fanns det få låtar att lyssna på. Det tog mer än två år, men så småningom kunde Marhely få de tre största etiketterna i världen ombord: Universal, Sony och Warner. Dessutom förvärvade Deezer också rättigheterna till musik från flera mindre, mindre kända etiketter. Detta möjliggjorde en rik samling musik som finns på tjänsten idag.

Design

Deezer-appen har ett imponerande betyg på 4.6 på Apple App Store. Detta beror åtminstone delvis på Deezers intuitiva och estetiskt tilltalande design. Appen är extremt användarvänlig, vilket gör det enklare än någonsin att bläddra bland låtar, skapa spellistor, upptäcka nya artister och spår och hålla jämna steg med dina favoritpodcaster. Det bästa sättet jag kan tänka mig att beskriva Deezers design skulle vara att säga att det är något som en korsning mellan Spotify och Apple Music. Den har all den praktiska funktionaliteten hos Spotify med en mycket estetisk organisationsstruktur, som liknar Apple Music. När det gäller musikströmningsappar har Deezer lätt några av de bästa designerna på marknaden.

Innehåll

Som jag nämnde tidigare erbjuder Deezer 56 miljoner låtar och podcasts tillgängliga för att strömma och ladda ner. Men det är inte allt som denna tjänst tillhandahåller; fans av strömmande pratradioprogram kommer gärna att lära sig att Deezer också har en regelbundet uppdaterad lista över allt det bästa inom strömmande talkradioprogram. Deezer är inte bara för musikälskare, det tillgodoser nästan alla dina ljudströmningsbehov.
Deezer har en funktion som heter "Flow" som erbjuder personliga lyssningsrekommendationer; samt föreslå nya genrer, artister och låtar baserat på dina unika lyssningsvanor. Om du är bekant med Spotify är detta besläktat med spellistan "Discover Weekly", förutom att du kan dyka in och bredda dina musikaliska horisonter när du vill med Flow.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag har redan sagt att användarupplevelsen av appen är nästan perfekt. Det kommer inte att finnas någon som helst inlärningskurva som står i vägen mellan dig och timmar av oavbrutet lyssnande med Deezer. Du är dock inte begränsad till att bara lyssna på låtar på din smartphone heller. Tack vare Deezer Premiums nedladdningsfunktioner kan du snabbt och bekvämt lyssna på din musik på vilken enhet som helst, vilket gör skrivbordsupplevelsen lika bra som den mobila.

Prissättning och planer

Deezer Premium-planen erbjuder en annonsfri upplevelse samt tillgång till offline-läge och fler spår. Deezer Family-planen är perfekt för familjer med flera medlemmar som vill dela samma konto. Den levereras med annonsfri lyssning, 10 spårhopp, föräldrakontroll och 50 procent rabatt på alla premiumplaner. Deezer har tre olika planer att välja mellan: Deezer Free, Deezer Premium och Deezer Family. Det är alltid fantastiskt att se en streamingtjänst som denna erbjuda en gratis version, för oss som har en stram budget, och den här tjänsten är ganska mycket vad du kan förvänta dig. Med Deezer Free har du tillgång till hela låtbiblioteket; men du måste hantera annonser, begränsade spårhopp, inget offline-läge och strikt mobillyssning. Deezer Premium-planen erbjuder en annonsfri upplevelse samt tillgång till offline-läge och fler spår. Deezer Family-planen är perfekt för familjer med flera medlemmar som vill dela samma konto. Den levereras med annonsfri lyssning, 10 spårhopp, föräldrakontroll och 50 procent rabatt på alla premiumplaner.
Premiumplanen från Deezer är ett utmärkt sätt att få tillgång till allt företaget har att erbjuda, inklusive obegränsade hopp, inga annonser och möjligheten att lyssna på innehåll offline på vilken enhet du vill. Det är prissatt i nivå med de flesta andra tjänster i sitt slag, till $ 9.99 per månad.
Min familj är i huvudsak Premium gånger 6. Det innebär att vi får sex individuella profiler, som var och en är fullt utrustad med alla Deezers premiumfunktioner. För endast $ 14.99 per månad är denna plan en stjäla!

Förslag som jag har för Deezer

Jag tycker att Deezer borde göra det lättare för oberoende och underjordiska artister att placera sin musik på tjänsten, samt att de oftare presenteras. Visst, Deezer erbjuder låtar från många indieetiketter, men jag tror att det kan underlättas för alla band var som helst att snabbt ladda upp sin musik till Deezer. Spotify och Apple Music, för kontrast, är båda ganska bra om detta. Jag anser att Deezer bör följa efter.

Slutsats

Sammantaget tror jag att Deezer mycket väl kan vara den bästa musikströmningstjänsten du aldrig har hört talas om. Det är en stor dold pärla som förtjänar mer uppmärksamhet på global nivå - kanske kan de dra nytta av en mer aktiv marknadsföringskampanj eller två - men det är definitivt värt att överväga om du letar efter något omfattande och bekvämt. Det finns fler låtar än både Spotify och Apple Music att välja mellan, tillsammans med massor av podcaster, bra appdesign och några roliga och användbara funktioner. Om Deezer är det du letar efter tror jag att det kan vara dags att prova!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Deezer

deezer gratis

deezer login

deezer pris

deezer sverige

Deezer titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Deezer.com är en musikströmningstjänst som många kanske inte känner till, men den har alla funktioner i en populär tjänst. Med över 56 miljoner låtar att välja mellan, massor av podcasts och några unika och användbara funktioner, kommer Deezer att tillgodose dina musikaliska intressen och göra det enkelt för dig att hitta det du letar efter. Läs min recension av Deezer idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss