Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Deadline titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Deadline Hollywood är definitivt en av de mest populära och respekterade källorna för underhållningsnyheter. Om du letar efter något som inte är beroende av clickbait är Deadline definitivt webbplatsen för dig. Läs min fullständiga recension idag för att lära dig mer!

Deadline

omlogin

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

deadline.com

I slutändan är det bästa sättet att hålla sig uppdaterad om alla de senaste underhållningsnyheterna att välja ett nyhetsutlopp som intresserar dig och smälter deras innehåll på olika sätt.
Med så många tillgängliga alternativ kan det vara svårt att bestämma vilken som passar dig. Men oroa dig inte, det är därför jag är här - för att hjälpa dig att navigera i varje alternativ och hitta det perfekta för dina intressen och smaker.
Vissa människor hävdar att det skulle vara mer meningsfullt att regelbundet granska alla de bästa källorna för underhållningsnyheter för att ta det mest holistiska tillvägagångssättet för att hålla sig informerad.
Med det sagt finns det några underhållningsnyhetssajter som är av god kvalitet, får mycket bra innehåll och tillgodoser olika behov. När det gäller design, innehållets kvalitet och vilka typer av innehåll som får fokus på mer än andra, kan det inte förnekas att vissa underhållningsnyhetssajter kommer att vara bättre lämpade för dina egna specifika behov. Därför är det verkligen inte en dålig idé att ha en solid go-to standard underhållningsnyhetssajt.
Det du bör tänka på är vad dina prioriteringar är och vad du värdesätter mest på en nyhetssajt. För vissa kan det vara webbplatsens utseende och känsla - något som är mycket användarvänligt. För andra, som lägger större vikt vid innehållets kvalitet, skulle de vilja leta efter en webbplats med starka författare. Och för dem som är oroliga för en nyhetssajts livslängd kan webbplatser som Rolling Stone eller People vara mer tilltalande. Så oavsett vilka bekymmer du har om nyhetssajter har du kommit till rätt ställe - vi har många alternativ att välja mellan!
Vissa webbplatser som erbjuder nyheter och information om underhållning, till exempel Deadline, började som bloggar. Detta innebär att webbplatsen sannolikt är uppdaterad med ny teknik och designtrender, samt att ha tillgång till det som är hett just nu i underhållningsindustrin.
Till exempel kan tidsfristen för en artikel vara modernare och kortare än för tidningar som People eller Time, samt att hålla upptagna individer informerade om sina favoritprogram, filmer, skådespelare och underhållare.
Om den beskrivningen beskriver dig kan Deadline Hollywood bara vara webbplatsen för dig. Så, utan vidare, låt oss ta en titt på var det kom ifrån, hur det fungerar och om det är värt din tid.

Historia

Deadline skapades av underhållningsnyhetsjournalisten Niki Finke. Det började som en serie kolumner som heter "Deadline Hollywood" som dök upp i LA Times i juni 2002. Därifrån förvandlade Finke sina kolumner till en blogg, tidigare känd som Deadline Hollywood Daily, i mars 2006.
Finke mötte omedelbar framgång och bestämde sig för att lansera en fullfjädrad webbplatsversion av bloggen 2006. År 2009 var Deadline Hollywood en av de mest följda underhållningsnyhetssajterna på webben, en myndighet och institution i underhållningsnyhetskretsen.
År 2009 sålde affärskunniga Niki Finke Deadline till Penske Media Corporation (vid den tiden Mail.com Media) för en imponerande sjusiffrig prislapp. Förutom försäljningen av själva webbplatsen fick Finke ett femårigt anställningsavtal som enligt LA Times var värt miljoner. Detta gjorde det möjligt för henne att fortsätta arbeta med Deadline när dess ägare officiellt bytte händer.
I september 2009 förkortades Deadline Hollywoods URL från deadlinehollywood.com till den enklare deadline.com. Namnet på webbplatsen förblev dock Deadline Hollywood. År 2010 utvidgade Deadline sina horisonter till New York City med anställningen av Variety magazines Mike Fleming Jr. som Deadlines New York-redaktör och Financial Times-redaktör, Tim Adler som tog hand om Deadline London. Nellie Andreeva togs också ombord för att hantera Deadlines tv-täckning tillsammans med Adler.
Efter en årslång tvist lämnade Deadline Hollywood-redaktören Finke publikationen 2013.

Design

Jag tror inte att jag är den enda som tycker att Deadline Hollywoods layout ser lite bloggig ut. Enligt min mening bör en nyhetssajt ha ett mer professionellt utseende.
Istället för att ge en förstasidesappell har Deadline enskilda inlägg som listas i en slags bloggliknande tabell. Jag tror att detta tar bort från webbplatsens övergripande design eftersom den översta 1/8: e på hemsidan är rörig och prickig med en brytande historia popup högst upp och några utvalda bitar utspridda omedelbart nedanför.

Innehåll

När det gäller underhållningsnyheter är Deadline alltid uppdaterad. De är inte bara inriktade på de senaste Hollywood-trenderna, utan täcker också politik ibland vilket är en frisk fläkt.
Eftersom webbplatsen erbjuder så många olika innehållskategorier är det bästa stället att leta efter det du letar efter webbplatsens menyrad. Besökare kan välja en av följande kategorier att läsa: TV, Film, Awards Line, Box Office, Business, Hero Nation, International, Broadway eller Video (Deadline?" s TV-videoinnehåll).

Mobil och stationär upplevelse

Vad Deadline saknar när det gäller en online-närvaro, kompenserar mobilappen mer än för. Appen är professionell, strömlinjeformad, mindre rörig och lättare att navigera och läsa. Den läser mer som en sann onlinepublikation och mindre som en blogg.
Det verkar som om majoriteten av iOS-användare också skulle hålla med mig, eftersom Deadline Hollywood-appen är en av de högst rankade underhållningsnyhetsapparna som finns tillgängliga på Apple App Store. Med ett genomsnittligt totalbetyg på 4.7 stjärnor (av 5) från över 2 tusen enskilda granskare kan Deadline-appen vara ett bra sätt att få alla dina underhållningsnyheter när du är på språng.

Prissättning och planer

Deadline Hollywood är helt gratis att använda som du vill. Det finns inga betalväggar eller blockerat innehåll att oroa sig för, och navigering är lätt med ett bra annonsblockerare tillägg för din webbläsare.

Förslag som jag har för Deadline Hollywood

Jag tror att Deadline Hollywood kanske vill ge sin stationära webbplats en makeover. Deras blogglayout är föråldrad och inte särskilt nyhetsliknande, så kanske de borde byta till något mer som appen.
Det skulle inte skada att erbjuda en premiumupplevelse av webbplatsen för en månadsavgift. Säg, en annonsfri upplevelse eller exklusivt innehåll? Jag tror att älskare av Deadline lätt skulle betala fem eller tio dollar i månaden för något liknande - några extra förmåner.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Deadline

omlogin

Deadline titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Deadline Hollywood är definitivt en av de mest populära och respekterade källorna för underhållningsnyheter. Om du letar efter något som inte är beroende av clickbait är Deadline definitivt webbplatsen för dig. Läs min fullständiga recension idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss