Premier League
om 2h41m
Premier League
om 2h41m
Premier League
om 2h41m
Premier League
om 2h41m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

DC Universe titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

DC Universe är en stor kraft inom streamingtjänster - de har mycket bra innehåll som bara är tillgängligt för medlemmar. Det är verkligen frestande att prenumerera, för DC får oss att känna att vi är en del av en speciell klubb. Webbdesignen är väldigt vacker och fungerar perfekt - det är som en dröm. Om du är ett av serier rekommenderar jag definitivt att du provar den här tjänsten!

Dc Universe

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

dcuniverse.com

Serietidningsnördarna över hela världen jublade det senaste året när DC Universe lanserade sin streamingtjänst. Webbplatsen lovade exklusivt faninnehåll, shower, varor och mycket mer.
Jag är glad att kunna meddela att DC Universe lever upp till hype. Det är allt vi vill ha i en streamingtjänst. Även om tjänsten fortfarande är ganska ny blåser den konkurrenterna ur vattnet. DC Universe levererar en kombination av underhållning, resurser och nyheter.

Webbdesign

Webbplatsens design är fantastisk. Färgschemat är svartvitt med färgklickar. landning på hemsidan är en väldigt cool upplevelse för DC-fans. Webbplatsen emulerar exakt allt vi älskar med det populära varumärket.
Navigering på DC Universe är en bris. Den primära menyn är lätt att se och hitta. Från vänster till höger är dina alternativ Filmer och tv, Serietidningar, Community, Nyheter, Encyklopedi och Shop. Sökfältet är längre till höger och lättillgängligt. Profilinställningar kan hittas genom att klicka på användarnamnet eller profilfotot.
En annan intressant funktion på webbplatsen är funktionen Sälj inte min personliga information. Det här alternativet finns inte på någon annan streamingwebbplats som jag har sett tidigare. Tillåta ?cookies? är ett sätt för webbplatser att samla in information om dig och skapa en mer personlig upplevelse på webben. DC Universe ger dig möjlighet att välja bort att de samlar in all information, med undantag för de som är nödvändiga för att driva deras webbplats. Det är en uppfriskande funktion som jag skulle vilja att fler webbplatser skulle anta.

Innehåll

Webbplatsen DC Universe är bra eftersom den innehåller mycket faktisk tv och filmer att strömma såväl som andra medel. En fantastisk funktion är att du kan läsa DC-serietidningar via webbplatsen. Exklusiva som varor är också tillgängliga för prenumeranter. Slutligen innehåller webbplatsen en encyklopedi som utan tvekan är den mest intressanta delen av det hela.
DC gör några roliga nya shower och jag prenumererade mest på och tycker mest om Teen Titans-showen. Det är en lika blandning av briljanta och roliga, nostalgiska serier har också lagts till i biblioteket i form av Batman: The Animated Series, Young Justice, de ursprungliga Teen Titans och mer. Några intressetopparfilmer som har lagts till är Constantine och Watchmen.
Jag blev verkligen förvånad när jag fick reda på att de inkluderade serietidningar som en prenumerationstjänst. Den har så många resurser och du kan söka efter dina favoritkaraktärer eller efter genre för att hitta något coolt att läsa! Att läsa serien är en så enkel process som låter dig styra var du landar på en sida eller vänder en efter en.
Webbplatsen hade exklusiva varor som inte var tillgängliga för icke-prenumeranter, men antalet sådana erbjudanden är begränsade och inte särskilt värda prissättningen. De flesta artiklar är för dyra med dålig kvalitet.
Medan man kanske föredrar att använda en fan-made wiki om de letar efter detaljerad information om en favoritkaraktär, är encyklopedin ett utmärkt sätt att komma ikapp alla karaktärer på ett enkelt och hanterbart sätt. Det är fantastiskt att inte behöva förlita sig på inofficiella källor för information som med DC Universe. Allt i encyklopedin är kanon, som kommer från de komiska jättarna själva.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Webbplatsen är utformad på ett mycket organiserat sätt och allt har ett syfte. Skrivbordsversionen av denna strömmande webbplats är fantastisk. Det finns inga negativa saker som jag kan tänka på med designen. Det finns en fin stor bildspelsbanner högst upp på sidan precis under menyn. Den visar utvalda program, nyheter och serier. Att rulla ner på sidan är enkelt. Webbplatsen är utformad på ett organiserat sätt och allt har ett syfte.
Mobila webbläsare har en nedskalad version av skrivbordsversionerna av webbplatser. Animationerna ser dock trevligare ut på telefoner av någon anledning. Att glida ner på webbplatsen för att se allt den har att erbjuda är en snygg upplevelse. De mobila webbläsarversionerna kan vara det bästa sättet att visa webbplatsen. Toppmenyn är något annorlunda, men annars är de exakt desamma som allt på den ursprungliga platsen.
Mobilapplikationen är också rolig att använda. Istället för en meny på toppen använder den en meny längst ner. Bildspelets dimensioner är något annorlunda, men samma funktioner används. Det finns inga problem som är lätta att känna igen från någon version av att använda denna streamingtjänst. Alla versioner av DC Universe är inte ett problem att interagera med, men min favorit var den mobila webbläsarversionen.

Positiva

Det finns många bra positiva saker med att använda DC Universe. Ett stort plus är prissättningen. Normalt är det genomsnittet $ 7.99 per månad. Men om du får en bra försäljning på den är kostnaden bara $ 5.99 per månad. Det är en enorm besparing som den för det tillgängliga innehållet! Många andra premiumwebbplatser tar ut samma belopp men erbjuder inte samma fantastiska extrafunktioner som DC Universe tillhandahåller.
Webbplatsen har ytterligare serietidningsmaterial tillgängligt att läsa, vilket är ett underbart alternativ. Serietidningarna sträcker sig från guldåldern, silveråldern, bronsåldern hela vägen fram till de nuvarande återfödelsevolymerna. Efter att ha läst din favorit nya serietidning, kolla in de fantastiska resurserna som webbplatsen har att erbjuda - som encyklopedin, som är en mycket intressant funktion. Lär dig mer än någonsin om dina favoritkaraktärer - och webbplatsens två funktioner gör prenumerationsavgiften mer än värt det.
Det exklusiva innehållet på streamingtjänsten får tittarna att känna att de är en del av en speciell klubb. Den bästa delen av streamingtjänsten är videoinnehållet. Video- och ljudkvaliteten är fantastisk, vilket gör det enkelt att titta på program. Att se Harley Quinn och andra exklusiva shower är definitivt det som får användarna att komma tillbaka för mer. Kvaliteten på deras exklusiva serier är otrolig, vilket är lite av en downer att innehållet har producerats något långsamt, men eftersom programmen är så bra klagar jag inte.

Negativ

Jag har egentligen inte så mycket att säga om DC Universes undergång. Om jag var tvungen att vara kräsen skulle jag nämna storleken på videobiblioteket. Även om det finns många program och filmer att titta på, finns det fortfarande mycket från DC Universe som saknas.
En annan nackdel med butiken är varorna. En del av det är förmodligen ?exklusivt,? men det är faktiskt inte så exklusivt. Dessutom gör de använda materialen inte kvalitetsprodukter. De ser ut som om de är gjorda av material av låg kvalitet och är mycket dyra.

Förbättringar behövs

Att lägga till mer videoinnehåll i det digitala biblioteket skulle vara en stor förbättring. När det gäller shower är antalet av dem lågt. Det är uppenbart att DC Universe värderar kvalitet framför kvantitet, vilket inte är en dålig sak. Kvantiteten saknas dock något och behöver uppmärksamhet.
En annan förbättring skulle vara att erbjuda exklusiva varor till medlemmarna. Att anställa en konstnär för att skapa ett exklusivt tryck skulle vara ett coolt alternativ. Att eventuellt samarbeta med stora märken som Funko Pop eller Loungefly för att skapa exklusiva pops och väskor skulle vara ett annat intressant sätt att få unik merch till liv.

Sammanfattning

Sammantaget gillar jag verkligen DC Universe. Denna recension är mestadels positiv! Det finns bara några få saker som kan behöva förbättras, men att hitta något att klaga på kommer att bli svårt.
Webbdesignen är riktigt cool. DC använder den perfekta kombinationen av moderna rena linjer och kreativitet för att ge tittarna den perfekta webbplatsen för streaming. Videouppspelningen är mycket smidig och det är också enkelt att växla fram och tillbaka. Jag ser fram emot att se denna streamingtjänst växa. Det kommer att bli fantastiskt!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Dc Universe

DC Universe titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

DC Universe är en stor kraft inom streamingtjänster - de har mycket bra innehåll som bara är tillgängligt för medlemmar. Det är verkligen frestande att prenumerera, för DC får oss att känna att vi är en del av en speciell klubb. Webbdesignen är väldigt vacker och fungerar perfekt - det är som en dröm. Om du är ett av serier rekommenderar jag definitivt att du provar den här tjänsten!

Om oss     Villkor     Kontakta oss