Premier League
om 2h13m
Premier League
om 2h13m
Premier League
om 2h13m
Premier League
om 2h13m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

DailyMotion titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Dailymotion är en streamingplattform för vuxna som erbjuder videor om aktuella händelser, underhållningsnyheter och sport på ett lättsmält sätt. Jag granskade Daily Motion idag för att lära mig mer om det så att du inte behöver!

Dailymotion

dailymotion

daily motion

dailymotion app

dailymotion gratis

dailymotion login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

dailymotion.com

Vissa människor känner att YouTube begränsar sitt utbud av innehåll eftersom det i huvudsak är en videoplattform. Jämfört med andra plattformar, som Netflix, Hulu och Amazon Prime Video, som ger ett mycket bredare utbud av val för tittarna att välja mellan, tycker vissa att YouTube saknas.
Många har uttryckt klagomål om antalet annonser som dyker upp på YouTube. Detta är ett problem före, under och ibland efter videor. Reklamfilmerna är mycket påträngande och gör det riktigt obehagligt att titta på videor. Det ser ut som att YouTube är på väg i riktning mot att bara öka annonserna, snarare än att höra allmänhetens klagomål och skala tillbaka dem lite.
Många har uttryckt oro över YouTubes policyer för censur, särskilt deras ökande tendens att ta bort innehåll utan varning eller korrekt process. Detta problem förvärras av det faktum att demonetisering också kan ha en förlamande effekt på en kanals intäkter. I takt med att yttrandefriheten blir allt viktigare måste dessa frågor tas upp.
Dessa slipups på uppdrag av YouTube har gjort det möjligt för andra videoströmningsplattformar att stiga upp och samla hundratals miljoner unika månatliga användare. En sådan videoströmningswebbplats som kommer att tänka på är Vimeo, som framgångsrikt har lyckats märka sig som en slags anti-YouTube, med coolare censurpolicyer och absolut noll annonser. Tyvärr har Vimeo dock ännu inte ens kunnat skrapa ytan på engagemang som YouTube har, vilket innebär att utbudet av videor som finns tillgängliga på Vimeo kommer att bli relativt mycket begränsat.
En annan videostreamingtjänst som har sett en något meteorisk ökning av berömmelse och hyllning är Daily Motion. Kanske har du hört talas om det eller till och med stött på det när du surfar på nätet tidigare. Även om det inte riktigt har kommit nära att matcha YouTubes popularitet, har det lyckats överträffa Vimeo med 300 miljoner aktiva månatliga användare. Med denna typ av räckvidd är Daily Motion verkligen inte en passande modefluga att rulla ögonen på. Men kan Daily Motion faktiskt vara livskraftigt som ett pålitligt alternativ till YouTube? Tja, låt oss dyka och ta en titt, ska vi?

Historia

Benjamin Bejbaum och Olivier Poitrey grundade Daily Motion i mars 2005. Webbplatsen gick live från vardagsrummet i Poitreys lägenhet i Paris. Mellan Bejbaum, Poitrey och 4 andra kunde en liten grupp på 6 personer slå ihop 6 000 för att få igång verksamheten. Dessa var dock mycket ödmjuka början, eftersom Dailymotion i september samma år kunde höja investeringarna från Atlas Ventures och Partech International till ett belopp av 7 miljoner euro. Enligt French Web 2.0 fick Daily Motion mest insamlade medel av någon webbplats 2006. Därifrån rullade pengarna bara in.
År 2009 investerade den franska regeringen i Daily Motion genom en federal strategisk investeringsfond. Den 25 januari 2011 köpte Orange en andel på 49% i företaget, värt 62 miljoner dollar. Den 31 oktober 2014 var Daily Motion värt 298 miljoner dollar.
År 2013 förvärvade Orange resterande 51% av Dailymotion för 61 miljoner. I maj samma år blockerade den franska regeringen ett försök från Yahoo att köpa majoritetsaktierna.
VD för Daily Motion sa att företaget var förväntansfullt över framtiden och såg fram emot fortsatt tillväxt. År 2014 meddelade Orange att det hade förhandlat fram ett avtal med Microsoft för att utöka Daily Motion till den amerikanska marknaden. Oranges VD sa att det fanns "stort hopp" om att en affär kunde göras, så länge Orange behöll majoritetsandelen i företaget. Samtal med andra potentiella partner offentliggjordes också. Vivendi köpte en andel på 80% i Dailymotion och ökade den till 90% september samma år, vilket höll företaget till stor del Frankrike-baserat. VD för Daily Motion sa att företaget var förväntansfullt över framtiden och såg fram emot fortsatt tillväxt.

Design

Webbplatsen har också en blogg och en mängd information om allt som rör video. Daily Motion-webbplatsen har ett professionellt utseende om det. Ärligt talat, när du först besöker webbplatsen kan den mer likna en nyhetssajt än den gör en riktig videoströmningsplattform. Du hittar på hemsidan, en vertikalt kaskad lista över utvalda videor, med undertiteln "topphistorier idag", för att ge dig en ännu bättre uppfattning om vad jag menar. Webbplatsen har också en blogg och en mängd information om allt som rör video.
Webbplatsens menyrad har några alternativ, till exempel hemsidan, utvalt innehåll och bläddra efter kategori. Den har ett mycket enkelt utseende med begränsade funktioner, men det ger sidan en sofistikerad och minimalistisk känsla.
Ärligt talat är Daily Motion den webbplats som jag hittills har besökt som har fått mig att tro att jag potentiellt kan dra nytta av att göra den till min hemsida. Det faktum att det är utformat i form av populära nyhetssajter är kanske där denna instinkt kommer ifrån. Det är perfekt för att hålla jämna steg med aktuella händelser, inte bara falla ner i ett kaninhål av potentiellt meningslös underhållning som man kanske inte brukar göra på YouTube. Kanske kan man säga att Dailymotion är YouTube för den mer seriösa eller världsliga videotittaren.

Innehåll

Daily Motion är en videostreamingsajt med fokus på aktuella händelser. Innehållet här känns mer produktivt och fördelaktigt att se än andra plattformar, eftersom det är av högre kaliber. Detta beror sannolikt på det faktum att certifierade innehållsbidragsgivare vanligtvis presenteras på Daily Motion, medan det på andra webbplatser finns mer amatörinnehåll.
Om du å andra sidan är mer benägen mot det senare kan du bli besviken. Med detta sagt kommer Daily Motion att ha ett smalare utbud av innehåll än tidigare. Så det är en klassisk debatt: kvalitet eller kvantitet? Om du föredrar att ha mer kvalitet framför kvantitet har Daily Motion mycket att erbjuda. Om du gillar att ha mycket innehåll kanske Daily Motion inte är det du letar efter.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Det finns lite fördröjning på videor såväl som sidladdning när du använder Daily Motion. Videor vacklar ibland in och ut ur upplösningskvaliteter, beroende på vad du gör. En sak som dock är trevlig med skrivbordsupplevelsen är det faktum att när du bläddrar ner på en viss sida (under en spelande video) kommer videon att minimera sig själv i en stapel ovanför innehållet du tittar på, så att du kan fortsätta surfa utan att missa det aktuella innehållet.
Daily Motion-appen verkar ge en bättre helhetsupplevelse än webbplatsens upplevelse. Appen är mycket mer strömlinjeformad och intuitiv, med mindre fördröjning och bättre prestanda. Detta kan vara det bästa sättet att njuta av allt som Daily Motion har att erbjuda. Andra verkar hålla med - appen har ett genomsnittligt betyg på 4,5 stjärnor på Apple App Store.

Prissättning och planer

Daily Motion är helt gratis att använda. Det finns inga betalväggar eller prenumerationer som behövs för att titta på innehållet. Besök bara sidan (eller öppna appen) och njut av timmar av oavbrutet innehåll.

Förslag som jag har för Daily Motion

Jag tror att det kan vara en bra idé att omforma den stationära och mobila webbläsarversionen av Daily Motion. Jag menar inte nödvändigtvis ur estetisk synvinkel, för jag tycker att webbplatsen faktiskt ser väldigt trevlig ut. Jag talar mer ur en funktionell synvinkel. Kanske finns det några kodningsgenvägar att undersöka för att undvika videouppspelningsfördröjning och få sidor att ladda snabbare.
Om du letar efter väl genomförda videor som håller dig uppdaterad om aktuella händelser är Daily Motion webbplatsen för dig. Det kommer inte att finnas så många videor som det finns på YouTube, men de kommer att vara av högre kaliber på det hela taget.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Dailymotion

dailymotion

daily motion

dailymotion app

dailymotion gratis

dailymotion login

DailyMotion titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Dailymotion är en streamingplattform för vuxna som erbjuder videor om aktuella händelser, underhållningsnyheter och sport på ett lättsmält sätt. Jag granskade Daily Motion idag för att lära mig mer om det så att du inte behöver!

Om oss     Villkor     Kontakta oss