Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Crunchyroll titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Crunchyroll brukade vara en av de mest kända strömmande webbplatserna för anime. Den har en stor gemenskap av fans som interagerar med varandra genom bloggar, konversationer och recensioner. De senaste ändringarna har dock gjort webbplatsen mindre tilltalande. Även om det fortfarande kan ha några fans, är den genomsnittliga användarupplevelsen inte värt sin tid eller pengar.

Crunchyroll

crunchyroll pris

crunchyroll login

crunchyroll sverige

sf kanalen imorgon

www crunchyroll com login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

crunchyroll.com/devices

Streamingmarknaden har nu gått in i specialsortimentet, med de flesta streamingtjänster som försöker skära ut sin egen nisch. Medan Netflix, Prime Video, HBO och Hulu konkurrerar i de övre nivåerna, har tjänster som Crunchyroll lyckats behålla sin popularitet samtidigt som de skiljer sig från den vanliga striden. Hur? Till skillnad från streamingtjänsterna, som alla konkurrerar om animeinnehåll, kan liknande trender ses med NBC: s "Seeso" (Comedy-only service) och AMC: s "Shudder" (skräck-tematjänst).
Om du letar efter den bästa streamingtjänsten för anime förtjänar Crunchyroll definitivt ett omnämnande. Även om det inte längre är lika populärt som det en gång var, är innehållet fortfarande förstklassigt. Tyvärr kan dess dagar vara räknade; enligt appbetyg i Play Store har Crunchyrolls popularitet börjat minska de senaste månaderna. Trots denna potentiella svaghet tycker jag att Crunchyroll förtjänar höga betyg för sitt engagemang för att hålla anime-fans anslutna oavsett var de befinner sig i världen.

Vad är Crunchyroll?

Crunchyroll är en streamingapp och webbplats som tillåter användare att titta på animeinnehåll gratis. Även om premiumfunktioner är valfria kan de vara användbara för användare som vill ha specifika funktioner. Crunchyroll var i sin bästa tid för 5-6 år sedan, men de senaste åren har det försämrats och kan inte längre hålla jämna steg med sin bästa period. Trots detta finns det fortfarande många anledningar till varför användare skulle tycka om att strömma på Crunchyroll, även om det inte längre uppfyller samma standarder som det gjorde tidigare.
Om du letar efter en omfattande anime-streamingtjänst är Crunchyroll definitivt vägen att gå. Den har tusentals shower och manga att välja mellan, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för fans av alla genrer. Inte bara det, men du kan komma åt de senaste programmen bara en timme efter att de sänds på kanalen så att du inte behöver vänta länge alls för att komma ikapp. Och om du vill läsa manga på Crunchyroll utan att behöva skapa ett premiumkonto är det också möjligt tack vare simulpub-funktionen. Så oavsett om du letar efter något roligt och lättsamt eller något mer seriöst och intensivt, finns det säkert något på Crunchyroll som passar dina behov!

Interaktiva spel

Crunchyroll är en ny spelapp som ger ett anständigt antal spel för iOS- och Android-användare. Det är fördelen med att ladda ner appen snarare än att strömma på webbplatsen. Jag är säker på att Crunchyroll inom en snar framtid kommer att arbeta med att utöka speltitlarna och eventuellt skära ut en ultranisch inom anime-segmentet.

Utmärkt kompatibilitet

Även om Crunchyroll har haft en del tvivelaktig streamingkvalitet nyligen, finns det inga problem med kompatibilitet. Du kan ladda ner appen på en mängd olika plattformar, inklusive Chromecast, WiiU, Apple iOS, Windows Phone, Roku, Google TV, Apple TV och spelkonsoler som Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 och PS Vita. Om du går premium kan du komma åt ett massivt innehållsbibliotek och strömma innehåll på alla ovannämnda enheter.

Chattrum

Det som skiljer Crunchyroll från andra anime-streamingtjänster är avsikten att bilda en gemenskap. Inte att förglömma, det började som en gemenskap. Således kommer den sociala funktionalitetsaspekten alltid att finnas på denna plattform. Chatroom, tillsammans med videorekommendationer och märken, ger verkligen plattformen en community-vibe. Användare vill inte bara strömma anime; de vill dela med sig av sin åsikt och vill höra från andra.

Registrera dig

Men med ett månadspris på $ 6.99 och inga annonser blir det mindre tilltalande. Crunchyroll brukade vara en gratis app som tillät streaming i 14 dagar. Men nu måste du prenumerera på premiumtjänsten för att kunna fortsätta strömma innehåll. Det finns många fantastiska shower på Crunchyroll, men med ett månadspris på $ 6.99 och inga annonser är det inte lika prisvärt som det en gång var. Så om du inte är redo att gå premium, tror jag inte att prenumerera är det bästa alternativet för dig.

Information om Crunchyroll-appen

Crunchyroll har installerats mer än 10 miljoner gånger. Detta gör det till en av de mest trovärdiga anime-streamingtjänsterna som finns. Och även om deras appstorlek kan variera beroende på din enhet, uppdaterades den senast för tre månader sedan - så det verkar inte vara lika mycket aktivitet som pågår här som med andra tjänster.

Hur får man tillgång till Crunchyroll?

Du kan ladda ner appen från Google Play Store (Android) eller App Store (iOS). Om inte dessa plattformar kan du till och med välja kompatibla enheter som jag nämnde ovan. Installera enheten, registrera dig och du kan komma åt strömmande innehåll i två veckor utan att spendera en krona. Men efter två veckor måste du prenumerera på premiumtjänsten till $ 6.95 / mo.

Design

Jag tycker att det är bra att ha allt innehåll på ett ställe, snarare än att behöva söka igenom olika appar efter specifika program och filmer. Jag gillar verkligen designen av den här appen. Den orange / vita färgkombinationen skiljer sig mycket från de allmänna mörka temaapparna, som har mörkare menyer och knappar. Appen har två stora genrer: Drama och Anime. Med hjälp av dessa två flikar kan du hitta olika innehållsbucketar som "Populär", "Simulcasts" och "Uppdaterad". Allt innehåll som du ser i dessa avsnitt placeras i alfabetisk ordning. Jag tycker att det är bra att ha allt innehåll på ett ställe, snarare än att behöva söka igenom olika appar efter specifika program och filmer.
Till skillnad från Crackle, som har ett annat gränssnitt för olika enheter, verkar Crunchyroll ha en standardlayout. Appen har dock inte tillräckligt med information när du jämför den med webbplatsen, som också har nyhets- och diskussionsforum. Men på grund av dessa alternativ ser webbplatsen lite rörig ut.

Innehåll

Appen ger tillgång till över 200+ anime-serier. Du kan titta på populära anime-serier som Naruto, One Piece och Death Note och kan till och med skapa en kö för att hålla reda på framstegen. Om du är ny i animevärlden är det slumpmässiga alternativet värt att utforska om du är på en 14-dagars gratis provperiod. Välj inte den populära anime eftersom du kanske hittar den var som helst på webben. Titta bara på vad appen rekommenderar, så kan du fatta beslutet själv.
Den växande innehållsbasen i Crunchyroll håller publiken fascinerad. Tillägget av spel i appen erbjuder något nytt och innovativt för plattformen. Förutom spel, forum och funktioner som håller användarna uppdaterade och lär sig mer om animeindustrin i allmänhet finns det en uppsjö av videor att titta på på Crunchyroll förutom animeinnehåll. Det finns till och med podcasts och recensioner av olika anime-serier och manga att kolla in.

Planer och prissättning

Crunchyroll är gratis under en begränsad tid, och premiumtjänsten kostar $ 6.95 / månad. Jag vet att det kanske inte verkar så mycket, men nischgenrebaserade streamingtjänster som Shudder och Sesso faller i samma kategori. Ännu värre är att du kan få Hulu + Live TV-paketet för det beloppet. Men om du är ett anime-fan tror jag inte att dessa jämförelser skulle göra stor skillnad. Är premien värt det? Jag tror inte det. Varför? Eftersom det finns många anime-streamingwebbplatser av hög kvalitet som inte tar ut pengar för HD-streaming.

Stationär / mobil upplevelse

Jag hade en dålig streamingupplevelse på Crunchyroll-appen för några år sedan men det var inte lika illa den senaste månaden. Jag försökte titta på ett avsnitt av ? Ett stycke,? men strömmen fortsatte att buffra. Efter varje minut skulle appen buffra i två minuter. Jag trodde att det kunde bero på internetanslutningen, men jag var på en 16 MBPS-anslutning där andra appar som YouTube och Daily Motion var stabila. Att skicka en biljett är inte heller till hjälp eftersom de tar evigt att ta itu med användarens problem.

Förslag jag har för Crunchyroll

Trots sin massiva innehållskatalog är det svårt att lita på en premiumplattform när streaming och kundsupport är instabila och annonserna är repetitiva. De långa laddningstiderna och buffringshastigheten gör det svårt att titta på videor och kraschar uppstår ofta. Jag hoppas att utvecklarna tar hänsyn till detta och börjar arbeta med att fixa dessa problem.

Slutsats

Om du är ett stort anime-fan är chansen stor att du redan prenumererar på den här tjänsten. Men när du läser den här recensionen vet du själv att Crunchyroll bara är en skugga av sitt tidigare jag. Å andra sidan, om du är en ny användare, rekommenderar jag att du börjar med en 14-dagars gratis provperiod. Upplev plattformen och se om det är vettigt för dig att gå premium. Om det gör det, bör $ 6.95 / mo inte vara en stor stötesten.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Crunchyroll

crunchyroll pris

crunchyroll login

crunchyroll sverige

sf kanalen imorgon

www crunchyroll com login

Crunchyroll titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Crunchyroll brukade vara en av de mest kända strömmande webbplatserna för anime. Den har en stor gemenskap av fans som interagerar med varandra genom bloggar, konversationer och recensioner. De senaste ändringarna har dock gjort webbplatsen mindre tilltalande. Även om det fortfarande kan ha några fans, är den genomsnittliga användarupplevelsen inte värt sin tid eller pengar.

Om oss     Villkor     Kontakta oss