Premier League
om 2h25m
Premier League
om 2h25m
Premier League
om 2h25m
Premier League
om 2h25m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

CMore titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Cmore.se är den bästa streamingwebbplatsen för både filmälskare och sportfans. Oavsett om du vill strömma dina favoritfilmer på begäran eller livestreama fotbollsmatchen, har C More täckt dig. Med tre paket som erbjuds i glidande skala är C More perfekt för alla budgetar också. Men med så många alternativ där ute idag, är det verkligen den bästa filmströmmingssajten för dig? Kom och läs min recension idag för att ta reda på det!

Cmore

cmore gratis

cmore login

login cmore

logincmore.se

cmore pris

cmore prova på

cmore provperiod

logincmore

streama cmore gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

cmore.se

Om du letar efter en streamingtjänst som är perfekt för dina behov rekommenderar jag absolut C More. Detta företag har många funktioner som gör det till en av de mest mångsidiga streamingtjänsterna där ute, och deras engagemang för sport gör dem till ett utmärkt val om du älskar att titta på sport. Men C More är inte bara en ny aktör på marknaden - det här företaget har funnits i flera år och är väl värt att överväga om du letar efter en streamingupplevelse av hög kvalitet.
År 2007 förvärvades C More av det finska TV-bolaget Yle. Canal Plus har sitt ursprung 1985, då MultiChoice lanserade sin nordiska version av Film Net. Ett decennium senare döptes alla kanalerna till Canal Plus; Detta skedde när MultiChoice sålde de flesta av sina europeiska tillgångar till ett franskt företag som kallas Groupe Canal Plus. Därifrån bytte företaget som utvecklades till C More ägare ytterligare flera gånger om innan det förvärvades av det finska TV-bolaget Yle 2007.
År 2003 köpte två riskkapitalbolag, Baker Capital och Nordic Capital, 100% av Canal Plus Television. De förvärvade företaget från mediekonglomeratet Vivendi Universal. Det var vid detta förvärv som företaget officiellt bytte namn till C More Entertainment. C More behöll rättigheterna att använda canal plus varumärke och varumärke.
Det tog bara 2 år för C More Entertainment att förvärvas av ett annat företag. Den 9 februari 2005 meddelade SBS Broadcasting Group att de skulle köpa C More. Detta sammanföll med lanseringen av Video On-Demand (VOD) -tjänster för belgiska SBS TV-kanaler VT4 och VIJFtv, som ägde rum i slutet av 2004. Detta skulle lägga grunden för den anmärkningsvärda filmströmmingssajten vi tittar på idag, helt enkelt känd som C More.
Att göra en webbplats är mycket arbete. Det kan vara mycket arbete att designa en webbplats.
C More erbjuder en professionell, elegant och användarvänlig design. Alla som har använt en annan filmströmningswebbplats tidigare bör hitta C More för att vara omedelbart intuitiv; layouten skiljer sig inte så mycket från standardbyggnaden av liknande webbplatser som Netflix och Hulu. Högst upp på hemsidan, till exempel, kommer du att hälsas av en extra stor banner med en film eller TV-program. Om det ser bra ut klickar du bara på ?play? att hoppa rätt in. Alternativt kan du snabbt lägga till den här titeln i din bevakningslista och fortsätta surfa.
När du bläddrar ner på sidan kommer du att upptäcka att webbplatsen fungerar på ett välbekant sätt. Innehållet kan bläddras efter kategori, uppdelat i flera horisontellt placerade menyer. Du kan upptäcka vad du ska strömma efter de senaste utgåvorna, vad som är populärt eller genre. En cool design quirk: när du bläddrar ner visas en meny med snabbfiltergenrer, så att du kan hoppa direkt till den typ av film du letar efter. C Mores filmströmningsavsnitt är i nivå med några av de bästa filmströmmingssajterna på marknaden. Men den här webbplatsen stannar inte bara där - du kommer att se att den går utöver när du börjar utforska resten av webbplatsen.
Det finns fem huvudkategorier på denna filmströmningswebbplats: filmer, TV-program, barn?, live-tv och sport. Varje avsnitt är utformat för att tillgodose en viss typ av innehåll. Så du kan titta på filmer genom att klicka på fliken Film eller så kan du titta på TV-program, barn? programmering, live-TV-programmering eller sport genom att klicka på lämplig flik.
När du klickar in i live-TV-delen av C More, till exempel, finns det en bekväm TV-guidelayout som är lätt att bläddra efter för enkel surfning av vad som sänds nu och vad du ska ställa in senare. Det är intuitivt att surfa, och det känns precis som om du kanalsurfar på din gamla skolans kabelbox. Eller, om du föredrar, kan du välja från en lista över tillgängliga kanaler, som kommer att variera beroende på vilken plan du har.
Fliken Sport har olika format beroende på vad du letar efter. Du kan bläddra efter liga, schema eller sport. På så sätt missar du aldrig ett spel.
C More är definitivt en av de bästa filmströmmingssajterna på webben. Det är inte bara den perfekt utformade filmströmningstjänsten, den erbjuder flera idealiska mönster och layouter för den myriad innehållsströmning som denna mångsidiga tjänst tillhandahåller. Oavsett vad eller hur du gillar att strömma, kommer C More att ha dig täckt.
Innehållet på denna webbplats är fantastiskt, och funktionerna är särskilt användbara.
På tal om C More, deras mångfald i innehåll och funktionsrik upplevelse blir bara bättre och bättre ju längre in i det jag tittar. Om du letar efter en streamingtjänst som kan ge dig allt du behöver kan det här bara vara den bästa filmströmningswebbplatsen för dig. Med andra ord stannar C More inte vid bara filmstreaming; de låter dig också strömma live-TV, on-demand-tv-serier och sportmatcher också!
Så C Mores filmval är inte hemskt på något sätt, men det kanske inte är det bästa där ute. Vissa kunder kan tycka att detta är den första besvikelsen på deras lista över streamingtjänster.
C More har inte de nyaste eller mest populära blockbusterfilmerna, men de har ett brett urval av filmer från några av de största filmstudiorna i världen. De lägger också till nya filmer regelbundet så att det alltid finns något att titta på.
Om du prenumererar på all inclusive-planen på C More kan du komma åt 25 livestreamingkanaler, inklusive SVT1, SVT2, SVT24, alla C More-kanaler och kanalerna 4, 7 och 12. Sportpaketet innehåller också 9 livestreamade sportkanaler som erbjuder golf, basket, tennis, bordtennis, handboll, ishockey, fotboll och ridsport.
Den har ett stort urval av filmer, TV-program och dokumentärer. Det är också en av få webbplatser som låter dig ladda ner filmer och titta på dem offline. CMore är verkligen en av de bästa filmströmmingssajterna som finns i Sverige - om inte annat för att få sajter går den extra milen som den här. C More är så mycket mer än din typiska filmströmmingswebbplats. Den har ett stort urval av filmer, TV-program och dokumentärer. Det är också en av få webbplatser som låter dig ladda ner filmer och titta på dem offline. Webbplatsen har också ett bra användargränssnitt med enkel navigering och användbara funktioner som betyg och recensioner.
Mobil- och skrivbordsupplevelserna är olika. Mobilen är mer beröringsbaserad och skrivbordet är mer musbaserat.
Mobilströmmande fans kommer gärna att lära sig att C More har inbyggda appar tillgängliga för både iOS- och Android-enheter. Dessutom är de både väldesignade och enkla att använda. När det gäller mobila filmströmningsappar erbjuder C More definitivt en av de smidigaste och dynamiska användarupplevelserna som jag någonsin har sett.
Enligt betyg och recensioner på Google Play verkar många vara missnöjda med appens språkskillnader. Den har ett genomsnittligt användarbetyg på 4.1 stjärnor, men många rapporterar att appen är buggy och inte fungerar bra. Utvecklarna har påstås ha tagit upp problemet och hävdar att det nu är fixat.
Vi har en mängd olika prissättnings- och planalternativ att välja mellan. Vi har alternativ för både månads- och årsabonnemang, samt ett pay-as-you-go-alternativ. Det finns också en gratis provperiod tillgänglig om du vill prova oss först!
C more erbjuder tre prenumerationsnivåer att välja mellan. Huvudskillnaden mellan 1 och 2-planen gäller hur mycket sporttäckning du får tillsammans med dina TV-serier och filmströmningsfunktioner. De tre planerna är följande: Den första planen, som kallas C more Basic, innehåller endast sporttäckning. Den andra planen, som kallas C more Plus, innehåller både sporttäckning och TV-serier och filmstreaming. Den tredje planen, som kallas C more Pro, innehåller både sporttäckning och alla andra fördelar med C more Plus-planen plus en HD-antenn för bättre signalkvalitet i områden med dålig mottagning.
C More TV4 erbjuder 139 kronor per månad för sin kabel-tv-tjänst.
för ny kund Om du är en ny kund erbjuder vi en 2-veckors gratis provperiod.
Ett bibliotek med filmer och serier finns tillgängliga för att strömma på begäran.
kommer att vara tillgänglig gratis under nästa månad. Alla TV4-program utan reklam kommer att finnas tillgängliga gratis under nästa månad.
är nu tillgänglig i TV-appen. TV-appen har nu tillgång till ytterligare 16 live-TV-kanaler.
Jag checkar in på Big Brother 24/7.
's barndom sänds under showen. Mycket reality-tv från Hayus barndom sänds under showen.
Letar du efter en sportig klocka? Vi har den perfekta! Det är bara 249 kronor.
ingår i priset Allt i ovanstående paket ingår i priset.
är alla bra sätt att komma in i sporten. Det finns många fantastiska sportligor där ute som du kan komma in i, till exempel LaLiga, Serie A, Liga NOS, MLS, asiatisk fotboll och landslagsmatcher.
sändningar att titta på i helgen I helgen väljer du internationella direktsändningar att titta på.
Välj matcher från SL Hockey Allsvenskan.
Sportartiklar säljs för 449 kronor.
Det omfattande sport- och underhållningspaketet innehåller biljetter till alla spel och shower du kan hantera.
Jag har ett komplett internationellt sportpaket. Det inkluderar biljetter till alla spel, mat och transport.
kommer att sändas live online Alla SHL & Hockey Allsvenskan matcher kommer att streamas live online.
Så, som du kan se, C More kan vara den bästa filmströmmingssajten för den budgetinriktade streamern, men det kan också vara en av de mest omfattande svenska sportstreamingtjänsterna, om du är villig att splurge. Mitt enda nötkött med alla de tre paketen? Ingen av planerna kommer med mer än 2 samtidiga strömmar (2 skärmar åt gången).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Cmore

cmore gratis

cmore login

login cmore

logincmore.se

cmore pris

cmore prova på

cmore provperiod

logincmore

streama cmore gratis

provperiod cmore

cmore stream free

c more prova på

c more stream free

c more testa gratis

prova cmore gratis

cmore

köpa match cmore

testa cmore sport gratis

c more sport stream

cmore sport gratis

cmore testa gratis

gratis cmore

cmore antal strömmar

c more sport prova på

cmore 2 veckor gratis

cmore app

https //login.cmore.se

cmore stream

free cmore account

CMore titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Cmore.se är den bästa streamingwebbplatsen för både filmälskare och sportfans. Oavsett om du vill strömma dina favoritfilmer på begäran eller livestreama fotbollsmatchen, har C More täckt dig. Med tre paket som erbjuds i glidande skala är C More perfekt för alla budgetar också. Men med så många alternativ där ute idag, är det verkligen den bästa filmströmmingssajten för dig? Kom och läs min recension idag för att ta reda på det!

Om oss     Villkor     Kontakta oss