Premier League
om 2h54m
Premier League
om 2h54m
Premier League
om 2h54m
Premier League
om 2h54m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

CBC titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Om du letar efter en webbplats som håller dig uppdaterad om alla de senaste underhållningsnyheterna kan CBC Entertainment News vara det perfekta valet. Läs min recension idag för att lära dig mer om denna journalistiska institution med rykte om integritet!

Cbc

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

cbc.ca

Om du inte är bekant med Canadian Broadcasting Corporation, det största offentliga sändningsnätet i Kanada, är du inte ensam. Denna recension är mestadels utformad för personer som redan är bekanta med den, så känn dig fri att hoppa framåt om du inte behöver mer introduktion. CBC jämförs ofta med Englands BBC, eftersom båda nätverken är federalt finansierade och verkar rikstäckande. De delar också en del liknande programmering - till exempel sänder båda nätverken nyheter och dokumentärer. CBC: s innehåll är dock i allmänhet mer varierat än BBC: s. Dessutom är CBC mer populär bland kanadensare som värdesätter kanadensiskt innehåll av hög kvalitet framför internationell programmering.
Denna fascinerande resurs är perfekt för att hålla jämna steg med alla de senaste händelserna i film-, tv- och musikvärlden. Även om CBC är det äldsta sändningsnätet i Kanada är det inte lika känt som några av de andra nätverken som sänder programmering i Kanada. Förutom sin nyhetswebbplats CBC.ca/news kanske du också är mindre bekant med några av de andra nätverken som CBC tillhör - som CBC Music, som sänder musikprogrammering, eller CBC Kids, som sänder barn-TV-program. Visste du dessutom att inom CBC: s nyhetswebbplats bor en mängd regelbundet publicerade artiklar om underhållningsnyheter? Denna fascinerande resurs är perfekt för att hålla jämna steg med alla de senaste händelserna i film-, tv- och musikvärlden.
Det kan finnas en bra anledning till att CBC: s webbplats har en av de bästa underhållningsnyhetssajterna på webben - den är välskriven, vaksamt uppdaterad och användarvänlig. Det kan vara lätt att förbise den här webbplatsen i stället för allt faktiskt tv- och radioinnehåll som CBC tillhandahåller, men när du väl snubblar över det kan du upptäcka att du inte har något behov av att besöka en annan underhållningsnyhetssida igen.
Om du letar efter det senaste inom TV, film, teater och litterära nyheter (från Kanada och utomlands), kommer CBC att hålla dig upptagen med mycket att läsa. Från recensioner och debattartiklar om de hetaste filmerna och programmen i branschen till de senaste nyheterna om kommande filmer och skådespelare, CBC Entertainment News visar oss alla hur en underhållningsnyhetssajt ska utföras, även om den gör det tyst medan den håller sig relativt under radarn.

Historia

Den första tvåspråkiga nyhetssändningen av CBC gjordes 1936, och den började under andra världskriget. Det har fungerat sedan 1941, och från början var CBC News ansvarig för att leverera några av de viktigaste sändningarna som någonsin gjorts. Detta har lett till att det är känt som en av få nationella nyhetskällor med hög journalistisk standard.
Denna mentalitet skiftade från radio till TV till internet, slutligen, 1996, när CBC lanserade sin första webbplats, Newsworld Online. CBC News-webbplatsen som vi känner till idag gick dock inte live förrän 1998. Och 2009 rullade CBC alla sina nyhetskanaler till en supersajt och slog samman CBC Television News, Radio News och Digital News till en mer centraliserad struktur.
År 2013 lanserade CBC News en aboriginal webbplats i Winnipeg. Denna webbplats döptes om till CBC Indigenous 2016. Och 2017 lanserade CBC sin flaggskeppsnyhetssändning, The National, med 4 medankare baserade i Ottawa, Toronto och Vancouver.
Den journalistiska noggrannheten som har vunnit CBC många nationella och internationella mediepriser (inklusive flera internationella Emmys, Prix Italia, Monte Carlo, Gabriel och Canadian Association of Journalists) har också överförts till CBC Entertainment News - vilket resulterar i några av de högkvalitativa underhållningsjournalistik som jag någonsin har haft nöjet att läsa.

Design

Det första som verkligen fångade mitt öga om CBC Entertainment News webbplats var hur väl utformad den är. Med ett ord är webbplatsen professionell. Faktum är att mycket mer professionell, förmodligen, än någon annan underhållningsnyhetswebbplats som jag någonsin har besökt. Detta är uppriktigt sagt en frisk fläkt för mig. Underhållningsnyhetssajter har en dålig vana att vara ung, enligt min mening. De fastnar i kändisens glitter och glam och glömmer bort det faktum att dessa berättelser, oavsett ämne, fortfarande är nyheter i slutet av dagen.
Tack och lov förblir CBC Entertainment News design och layout professionell och seriös i sin underhållningsavdelning som den gör i sina politiska eller världsnyhetsavdelningar. Designen är konsekvent över hela webbplatsen, vilket ger en mer användarvänlig upplevelse och en mer mogen upplevelse jämfört med andra underhållningspublikationer.
En vit och röd kanadensisk temasajt har färgutbrott på ett dämpat sätt, med djuprött som används sparsamt för att skapa ett minimalistiskt utseende. Utöver designen är CBC Entertainment News dock mycket rent ordnat och organiserat. Du hittar en huvudberättelse som visas med en extra stor miniatyrbild längst upp i mitten av hemsidan, vilket leder till en stapel med mindre kolumner, ordnade 2 till 2, vertikalt ner till botten.
Om du någonsin vill hoppa till något annat avsnitt av CBC News kan du hitta en bekväm menyrad som möjliggör enkel navigering. Välj antingen Top Stories, Local, The National, Opinion, World, Politics eller Indigenous. Det är enkelt och lättillgängligt - precis som nyheter ska vara.

Innehåll

Jag älskar att CBC Entertainment News berättelser inte är alltför basala eller ytliga. De är riktiga journalistiska verk och går inte för tabloidliknande spekulationer om vem som ska ha på sig vad på röda mattan.
Därför är bitarna på CBC Entertainment News tankeväckande, övertygande, väl undersökta, expertskrivna och faktakontrollerade. Om du vill ha en underhållningsnyhetssajt som inte kommer att tråka ut dig med trivialitet eller banalt fluff, har du kommit till rätt ställe.

Mobil och stationär upplevelse

Jag älskar absolut CBC-upplevelsen i webbläsaren. Appen erbjuder en utmärkt användarupplevelse och design, med betyg på 4.7 stjärnor (av 5) på Apple App Store från 2.1 tusen individuella recensioner.

Prissättning och planer

Det finns ingen betalvägg på CBC Entertainment News, vilket är bra eftersom det betyder att du inte behöver spendera några extra pengar för att se innehållet. Den enda nackdelen är att det finns annonser, men lyckligtvis kan du vanligtvis undvika dem genom att använda en bra adblocker-förlängning.

Förslag som jag har för CBC Entertainment News

Ärligt talat har jag inget negativt att säga om CBC Entertainment News - innehållet är förstklassigt, webbplatsen är professionell och lätt att använda, appen är fantastisk och den är 100% gratis. Du kan inte gå fel här. Det enda förslaget jag har är att det borde finnas ett sätt för mig att ge dem mina pengar - vilket naturligtvis betyder att en premiumversion av webbplatsen skulle vara trevlig!
Hej, nämnde jag inte att om jag är kräsen med det, kanske några fler medföljande videor med artiklarna inte skadar?

Slutsats

Många människor kan vara trötta på underhållningsnyhetssajter som tillgodoser den minsta gemensamma nämnaren, så om du letar efter en webbplats som kommer att rapportera om att bryta underhållningsnyheter med journalistisk integritet är CBC Entertainment News förmodligen den webbplats du letar efter. Dessutom gör dess design och fria natur det till ett bra alternativ totalt sett.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Cbc

CBC titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Om du letar efter en webbplats som håller dig uppdaterad om alla de senaste underhållningsnyheterna kan CBC Entertainment News vara det perfekta valet. Läs min recension idag för att lära dig mer om denna journalistiska institution med rykte om integritet!

Om oss     Villkor     Kontakta oss