Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Blockbuster titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Blockbuster.de är där Blockbuster lever vidare 2022. Blir du någonsin nostalgisk för allas favoritfilmuthyrningsbutik från 1990-talet? Tja, ta en resa ner i minnesfältet genom att besöka den sista kvarlevan av Blockbuster: en av de bästa filmströmmingssajterna på webben idag. Online-motsvarigheten till den traditionella Blockbuster-modellen, den här webbplatsen låter dig hyra eller köpa filmströmmar av några av de hetaste filmerna idag. Kom och läs min recension av Blockbusters streamingwebbplats för att lära dig mer!

Blockbuster

blockbuster login

blockbuster sverige

blockbuster app

blockbuster svenska

blockbuster.dk login

vad är blockbuster

blockbuster

blockbuster gratis

blockbuster gratis film

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

blockbuster.dk

Som barn älskade jag att gå till Blockbuster. När min farfar föreslog att gå dit för att hyra filmer eller spel på lördagar eller söndagar, tände jag på. Allt om att gå till Blockbuster var kul. Det är verkligen sorgligt att barn födda efter 2010 aldrig kommer att uppleva glädjen att åka dit, plocka ut ett par filmer och sedan ta med sig filmerna hem för att titta på med vänner och familj.
Jag vet att jag förmodligen dejtar mig själv här, blir nostalgisk för en tid då livet var mer rotat i den fysiska världen än det digitala (tillbaka på min tid!), Och det finns otaliga fördelar med filmströmmingssajter; Visserligen är det bara att logga in på en webbplats som Netflix och direkt kunna välja mellan hundratals filmer en upplevelse i sig, verkligen ett mer effektivt sätt att gå till väga. Men det ligger något i det, tror jag, att lämna huset för att bläddra i faktiska hyllor kantade med faktiska VHS eller DVD-skivor.
När jag slår på Netflix eller Hulu finns det en god chans, nio gånger av tio, att jag redan har en uppfattning om vad jag ska titta på. Och sedan när min filmströmmingswebbplats laddas upp är det garanterat att jag kommer att kunna se filmen jag hade i åtanke. Även om det vid den tiden inte nödvändigtvis kändes så här, var i efterhand en av fördelarna med att hyra en film från Blockbuster möjligheten att de inte skulle ha några kopior kvar. I så fall var du tvungen att få kreativ välja ut en säkerhetskopia. Det var precis så jag snubblade över några av mina favoritfilmer - för de var alla ur den som jag kom för men jag tänkte inte lämna tomhänt!
Åh, det fanns inget bättre än att inse att du kom till Blockbuster precis i tid för att fånga den allra sista kopian av filmen som du kom för! Kalla mig gammaldags om du vill, men denna känsla av knapphet och brådska ökade bara det roliga.
Jag kunde fortsätta och fortsätta om mina minnen av Blockbuster i timmar (nostalgi är ett kraftfullt läkemedel), men oroa dig inte, jag kommer att skona dig det. Istället kommer vi idag att titta på hur Blockbuster har lyckats stanna kvar i filmuthyrningsspelet efter streamingrevolutionen allt utom att sätta dem ur drift.
Även om det är långt ifrån filmuthyrningsimperiet som Blockbuster en gång regerade över, har företaget överlevt in i streamingåldern tack vare sina skandinaviska filmströmmande uthyrningssajter, till exempel Blockbuster.de. Varför Blockbuster försummade att utöka sina filmströmningstjänster utöver bara Danmark, Finland, Sverige och Norge är bortom mig - det är självklart att detta företag skulle ha internationellt varumärkesigenkänning som skulle ha hjälpt dem att göra det ganska bra i filmströmmande hyresutrymme - ändå är det fortfarande trevligt att se att Blockbuster inte helt har utplånats från existens 2021.
Trots att det är ett mindre roligt alternativ än att gå till en Blockbuster-butik för att hyra filmer, spel och snacks, har strömmande hyror från Blockbuster fortfarande det speciella något som gjorde företaget till ett av Amerikas mest älskade företag under 1900-talet.
Men har Blockbuster verkligen vad som krävs för att konkurrera med några av de mest banbrytande filmströmmingssajterna på webben idag? Eller ska vi bara lägga dem till vila, en gång för alla, och låta deras arv leva vidare obefläckat? Tja, det finns bara ett sätt att ta reda på det säkert - och det är att dyka in och titta närmare på allt som Blockbuster.de har att erbjuda. Vem är på jakt efter en resa till Blockbuster idag?

Design

Blockbuster.de påminner direkt om att gå till affären för att hyra en film. De har behållit sitt ikoniska blå och gula färgschema, och webbplatsen slösar ingen tid innan du fördjupar dig i en mycket intuitiv filmupplevelse. Du kommer att hälsas av en extra stor banner som visar presenterade och föreslagna titlar. Denna banner kommer antingen automatiskt att växla filmaffischer (tillsammans med deras hyrespris), eller så kan du bläddra igenom på din fritid. Valet är ditt.
Bläddra ner lite och du kan bläddra i Blockbuster mycket på samma sätt som du skulle bläddra bland någon av de bästa filmströmmingssajterna på webben. Granska en serie menyer som är ordnade efter kategori och genre. Bläddra efter Blockbuster Hits, Populära märken, Populära filmserier, etc. Till skillnad från många filmströmmingssajter har Blockbuster dock valt att inte använda de typiska sidscrollande horisontella menyerna. Istället hittar du ett galleriformat. Det här kanske inte är för alla, men det speglar närmare upplevelsen av att bläddra i filmer på Blockbuster, så jag låter det glida.
Förutom sina intuitiva och användarvänliga menyer har webbplatsen också några av de mest aktuella strömmande filminformationen på webben. Om du till exempel vill veta när en viss film släpps på DVD eller Blu-Ray, eller ta reda på var den är tillgänglig för streaming på Netflix eller Amazon Prime Instant Video, har Blockbuster täckt dig. Blockbuster.de använder mycket lyhörda och dynamiska menyer som möjliggör enkel navigering. Om du bläddrar tillbaka upp till toppen av hemsidan visas webbplatsens menyrad som innehåller avsnitt som filmer, serier, barnfilmer och kommande filmer. Om du håller markören över något av dessa avsnitt utlöses en bekväm rullgardinsmeny som låter dig välja mellan specifika genrer eller bläddra bland alla filmer i det avsnittet. Förutom sina intuitiva menyer har Blockbuster också några av de mest aktuella strömmande filminformationen på webben. Om du till exempel vill veta när en viss film släpps på DVD eller Blu-Ray, eller ta reda på var den är tillgänglig för streaming på Netflix eller Amazon Prime Instant Video, har Blockbuster täckt dig.

Innehåll och funktioner

Blockbuster erbjuder några fantastiska funktioner som andra filmströmmingssajter skulle avundas. Till exempel kommer varje film komplett med kreditinformation, extrafunktioner, trailers och IMDb-recensioner och betyg. Dessutom kan du "gilla" titlar när du surfar för att få enkel åtkomst, om du vill hyra eller köpa dem senare.
Det som verkligen sticker ut för mig med Blockbuster är indexet över skådespelare. På det här sättet, när du tittar på en film med en av dina favoritskådespelare i den, kan du bara klicka på deras profil och se vad mer Blockbuster har tillgängligt med dem i den. Jag förstår inte varför varje filmströmmingswebbplats inte använder något liknande, personligen - det här är ett bra exempel på de typer av utöver funktioner som jag förväntar mig att se från en av de bästa filmströmmingssajterna i världen.
När det gäller innehåll är Blockbuster lika mångsidig nu som det någonsin varit. Du hittar klassiker, nya hitfilmer, ikoniska serier och till och med Netflix- och Hulu-original. Förvänta dig inte att gå till Blockbuster för att hyra eller köpa filmer som just har kommit ut - även om du väntar ett tag efter släppet finns det en god chans att det kommer att dyka upp här (som alltid var fallet med Blockbuster).

Mobil och stationär upplevelse

Blockbuster verkar ha anpassat sig väl till 2000-talets modell av filmuthyrning. Webbplatsen är dynamisk, lyhörd och toppmodern, och de har också plattformsoberoende tillgänglighet, vilket sätter några av de så kallade bästa filmströmmingssajterna till skam. Hyr och köp filmströmmar på en rad enheter, inklusive Android och iOS, PlayStation 4, Apple TV, Android TV och välj Smart TV-märken.
Apparna, webbplatserna och andra tjänster är lika bra som skrivbordssidan. Det kan komma som en överraskning för vissa, men Blockbuster är en av de mer modernt tillgängliga, konkurrenskraftiga filmströmmingssajterna där ute 2021.

Priser och planer

Jag tror att kostnaden för att hyra och köpa digitala filmer på Blockbuster.de är ungefär rätt. De flesta hyror kostar under 49 kr, och vissa går så lågt som 19 kr. Köpen varierar från 49 kr till 169 kr för nya succéfilmer.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Blockbuster

blockbuster login

blockbuster sverige

blockbuster app

blockbuster svenska

blockbuster.dk login

vad är blockbuster

blockbuster

blockbuster gratis

blockbuster gratis film

Blockbuster titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Blockbuster.de är där Blockbuster lever vidare 2022. Blir du någonsin nostalgisk för allas favoritfilmuthyrningsbutik från 1990-talet? Tja, ta en resa ner i minnesfältet genom att besöka den sista kvarlevan av Blockbuster: en av de bästa filmströmmingssajterna på webben idag. Online-motsvarigheten till den traditionella Blockbuster-modellen, den här webbplatsen låter dig hyra eller köpa filmströmmar av några av de hetaste filmerna idag. Kom och läs min recension av Blockbusters streamingwebbplats för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss