Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Bigo Live titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Bigo live är en app med nästan 300 miljoner användare. Det låter dig sända dig själv, strömma live, spela spel och delta i andra former av innehåll. Baserat i Singapore har Bigo Live användare från 120+ länder och har över 50 miljoner recensioner på App-butiker tillsammans. Det är en bra app för att dela ditt liv och spendera lite tid på att chatta med främlingar, vänner eller till och med dina familjemedlemmar.

Bigo Live

vad är bigo live

big o komiker

bigo

bigo live

bigo live 2022

bigo live login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

bigo.tv

Appar och plattformar har tagit över våra liv under det senaste decenniet, så mycket att väldigt få bland oss kan hävda att de inte finns på sociala medier.

Framgång definierad i siffror

Miljardstortalet är tydligt på plattformar som Facebook, YouTube och WhatsApp. Instagram närmar sig att bli en dominerande plattform med appar från den asiatiska subkontinenten som gör mycket ljud. En app som förmodligen gör mycket ljud är Bigo Live-appen med nästan 300 miljoner användare. Om siffrorna verkar otroliga kan du faktiskt verifiera det genom deras 35 miljoner recensioner bara på PlayStore.
Bigo Live finns i över 150+ länder och driver majoriteten av sin trafik från den asiatiska marknaden. Några av de länder som Bigo Live är populärt i inkluderar Singapore, Indien, Bangladesh och Sydkorea.

Från chattrum till ett socialt fenomen

Bigo Live skiljer sig från andra plattformar genom att det inte började med grunderna. Det kom ut på marknaden genom att erbjuda funktioner för att hjälpa människor att sända live och dela sina personliga erfarenheter med världen. Dessa funktioner gör att appen kan bli en del av vårt dagliga liv, och de erbjuder stor flexibilitet för publiken som vill dela sina dagliga upplevelser på ett kreativt sätt.

Vad är Bigo Live?

Bigo Live är en app som har en live social och streaming funktion. Bigo-appen utvecklades 2016 av ett Singapore-baserat internetföretag och erbjuder en billig social livevideosändning med VOIP - Voice over Internet Protocol-stöd. På bara tre år? tid har appen blivit ett känt namn i Singapore och i de flesta av de asiatiska länderna. Förmågan att dela ditt liv och inte bara talang har lett Bigo till sin stjärnstatus.

Hur fungerar Bigo Live?

Bigo Live gör det enkelt att livestreama med ett enda tryck. Du kan skapa och lägga upp dina videor på några minuter - och du behöver inte ens registrera dig! Du kan komma åt populärt innehåll i närheten eller över hela världen, titta på en livestream eller gå med i en chatt. Du kan till och med dela dina strömmar på sociala medier.
Om du älskar en viss streamers arbete kan du skicka dem bönor i form av "Gold on Reddit" som indikerar deras popularitet. Du kan också handla dessa bönor för riktiga pengar. Dessutom handlar den här appen inte bara om streaming utan också nivåer och rankningar, vilket gör det möjligt för användare att få XP genom att vara aktiva på plattformen.

Varför ska du använda Bigo Live-appen?

Det finns många anledningar till varför du kan bli ansluten till Bigo Live-appen. Här är några av mina favoritskäl för att använda den:

Förmåga att sända dig själv

Den främsta anledningen till att jag älskar den här appen är att den låter mig gå live och titta på liveströmmar. Oavsett om jag pratar, spelar spel, sjunger eller dansar, kan jag dela min erfarenhet med världen med ett enda klick. När ansiktsigenkänningen är klar kan du till och med använda skönhetseffekten när du videochattar. Det bästa är att du inte behöver ha talang för att få fler följare, bara en anständig historia är tillräckligt bra för att komma igång.

Titta på livestreamar

Jag tycker om att titta på andras innehåll och se vad de gör i sina liv. Bigo Live ger tillgång till miljontals individer, inklusive begåvade sångare, dansare, komiker och lärare som använder plattformen för det större bästa. Dessutom finns det streamers som spelar "PUBG", "Fortnite", "Dota 2", "ROV" och "LOL", vilket är beroendeframkallande att titta på. Du kan interagera med dessa programföretag, gå med i liveevenemang, tjäna belöningar och skicka virtuella gåvor.

Gratis röst- och videochatt

Vem som helst kan videochatta gratis med vem som helst. Du kan skapa en gruppvideochatt och prata med upp till nio personer i ett rum med flera gäster. Om du vill prata med någon som inte är i ditt chattrum kan du välja olika chattrum och filtrera baserat på ämnen och plats.

Använda Spelcenter

Om du inte gillar livestreaming kan du ta en paus och njuta av olika spel på spelcentret. Det finns många spel som du kan spela med dina vänner och familjer, dessa inkluderar Sheep Battle, Snakes & Ladders och Ludo.

Titta på utbildningsströmmar

Om du vill förbättra dina mjuka färdigheter är Bigo Live en bra app. Det finns många skapare som erbjuder live-klasser, så att du kan lära dig engelska, mandarin, hindi eller något annat språk på ett roligt och produktivt sätt.

Sök astrologikonsultation och relationsråd

Det finns professionella astrologer på Bigo Live. Du kan ställa dem några frågor om din utbildning, ekonomi, karriär, äktenskap, hälsa eller dina relationer. Jag är inte ett stort av den här funktionen eftersom jag inte är för mycket i astrologi, men ja om du är det så kommer du att ha en fantastisk tid på den här appen.

Varför ska du inte ladda ner Bigo Live-appen?

Efter att ha delat alla positiva saker med den här appen vill jag påpeka en potentiell nackdel - att den inte används så effektivt som man kanske vill. Även om du kan använda alla ovanstående funktioner och ge lycka, är det tyvärr inte så de flesta användare ser den här appen. De använder den för att marknadsföra våldsamt och sexuellt explicit innehåll. Speciellt med den nya AI-åldersverifieringsfunktionen som lätt kan luras, kanske de flesta användare på den här appen inte ens är 17. Denna app lockar helt klart den yngre publiken och det säger sig självt att de flesta av publiken involverar lättklädda tonåringar. Om du inte tror mig, gör bara en slumpmässig sökning på google så kommer resultaten du hittar att vara störande. Det värsta är att de flesta av dessa appar till och med använder sådant innehåll för att marknadsföra sin app på YouTube och videor i appen, vilket är ganska störande.

Design

Bigo Live-appen har en elegant design med dynamiska streamingalternativ. Det är lätt att navigera tack vare sitt användarvänliga gränssnitt. Visuellt är det lika bra som någon annan plattform på marknaden. Dess gränssnitt är superrent och strömmar är av anständig kvalitet. Normala och videochattar är upp till märket och det finns inga avvikelser vid anslutning.
Den turkosa och vita färgkombinationen ser attraktiv ut för tonåringar och unga vuxna, som hittar hemsidan med ett sökfält till vänster lätt att använda. Det finns tre menyer - Populär, Utforska och Spel - på höger sida av skärmen. Meddelandeikonen är också lätt att hitta.
Huvudinnehållsområdet i appen har små mosaikplattor med miniatyrbilder för användare som inte är så bra. Under brickorna kan du hitta fem alternativ - Live, Location, Broadcast, Videos och User Account. Detta är standard i stora kommunikationsappar.

Innehåll

Och naturligtvis kan du gå med i chattrummen och prata med vänner. Det finns mycket innehåll i den här appen. Du hittar underhållande videor från över en miljon användare över hela världen. Du kan titta på massor av innehåll inklusive bok- och filmrecensioner, dansföreställningar, sminkhandledning och mukbangs (människor som äter och chattar). Du kan följa dina favoritstreamare och få uppdateringar när de är online. Du kan skicka virtuella gåvor som stjärnor, godis, klubbor och hjärtan. Och du kan gå med i chattrummen och prata med vänner.

Användbarhet

Appen i sig är användarvänlig, men innehållet på den är anstötligt. Bigo Live är tillgängligt på alla plattformar på Android, iOS och Windows. Det fungerar perfekt på alla mellanklassenheter. Det är lätt att vlogga dig själv även om du inte är en erfaren vlogger. När det gäller funktionalitet är Bigo Live lika bra som alla toppappar i PlayStore eller App Store.

Förslag jag har för Bigo Live

Jag har inga problem med appen, förutom deras åldersverifieringssystem. Att kräva att användare avslöjar sin ålder, plats och kön är inte säkert för unga tonåringar. Innehållet som cirkulerar i nätverket är inte det bästa och användarna går över gränsen för att samla bönor som omvandlas till verkliga kontanter. Mitt förslag till utvecklare skulle vara att göra den här appen säkrare eftersom även om det är en gratis app kan det kosta unga tonåringar mycket mer än bara pengar.

Slutsats

Sammantaget är det en bra app som mestadels används av fel skäl, särskilt i utvecklingsländer. Bigo Live är redan en av de största sociala medieplattformarna där ute, och det är värt ett försök. Även om du inte hittar ett datum eller blir fascinerad av plattformen kan du använda den som ett sätt att döda lite tid. Det är allt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Bigo Live

vad är bigo live

big o komiker

bigo

bigo live

bigo live 2022

bigo live login

Bigo Live titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Bigo live är en app med nästan 300 miljoner användare. Det låter dig sända dig själv, strömma live, spela spel och delta i andra former av innehåll. Baserat i Singapore har Bigo Live användare från 120+ länder och har över 50 miljoner recensioner på App-butiker tillsammans. Det är en bra app för att dela ditt liv och spendera lite tid på att chatta med främlingar, vänner eller till och med dina familjemedlemmar.

Om oss     Villkor     Kontakta oss