Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

BET titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Bet.com är en fantastisk webbplats som tillgodoser allt svart. De har en mängd olika sektioner inklusive nyheter, underhållning och mer. Du kan också strömma program och filmer från år sedan med deras BET + -tjänst eller titta på dem live med din kabelleverantörsinloggning. Bet.com är definitivt värt att kolla in!

Bet

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

betintl.co.uk

Det är alltid trevligt när vi kan se ett nätverk av kabel-tv från 80-, 90- och 2000-talet framgångsrikt göra övergången till internetåldern. Inte alla kanaler har kunnat dra av detta, åtminstone inte på ett sätt som gör att de kan behålla relevansen. Men återigen erbjuder inte alla kanaler en rad underhållning som har behållit lika mycket efterfrågan under 2000-talet som den gjorde på 1900-talet.
När det 21: a århundradet fortskrider verkar det som om de mest framgångsrika företagen är de som kan tillgodose underhållning på något sätt. Detta är uppenbart i musik, filmer, tv och till och med underhållningsnyheter. Med ökningen av binge-kulturen tack vare Netflix och andra liknande former av underhållning kan det hävdas att popkulturen är mer genomgripande idag än någonsin tidigare.
Dessutom verkar det som om svart underhållning specifikt har en bredare överklagande än den någonsin tidigare. Hiphop är en av de mest populära musikaliska genrerna i världen, och det finns en förnyad efterfrågan på svarta artister, skådespelare, musiker och kultur i allmänhet.
Därmed inte sagt att det inte alltid har funnits efterfrågan på svart konst. Naturligtvis är vi alla väl medvetna om hur kommersiellt framgångsrik Elvis Presley kunde bli på 1950- och 60-talet genom att tillägna sig och vitkalka svart musik. Heck, även rock and roll i sig är genomsyrad av svarta musikaliska rötter som blues, jazz och gospel. Den största skillnaden idag ligger dock i det faktum att mer än någonsin tidigare svart musiks kommersiella framgång hänger mycket mindre på att skapa vita versioner av den - att öppna fler dörrar för verkligt svarta konstformer än någonsin tidigare var öppna, åtminstone i den vanliga popkulturen.
Medan vanliga nätverk som BET hittar kommersiell framgång genom att tillgodose en bredare publik av färgade människor, har svarta nyheter och underhållningsställen nått en ny nivå av mainstream-erkännande som gör att de kan fokusera på traditionellt svart publik.

Historia

Efter många års arbete som lobbyist för kabelindustrin bestämde Robert L. Johnson att han var redo att gå i pension från det yrket och starta sitt eget kabel-tv-nätverk. Han fick ett lån på 15 000 dollar från en vän och en investering på 150 000 dollar från mediechefen John Malone och bestämde sig för att skapa sin egen vision för nätverket.
Johnson lanserade BET den 25 januari 1980. BET sändes ursprungligen som ett två timmars per vecka block av programmering på Madison Square Garden Sports Network (tre månader efter att BET lanserades bytte MSGSN namn till USA Network). I sin linda fokuserade BET främst på att sända musikvideor och repriser av kända svarta sitcoms. År 1983 hade BET dock blivit ett eget fullskaligt kabelnät, oberoende av USA eller något annat programmeringsblock som var tillgängligt vid den tiden.
1991 blev BET det första svartägda tv-nätverket som någonsin noterats på New York Stock Exchange. Detta gav BET de resurser som behövdes för att utöka sin programmering till nya marknader och lansera expansionsnätverk utformade speciellt för mindre delmängder av det svarta samhället, som BET Her.
1998 samarbetade BET med Starz! för att skapa en premiumkanal som ägnas åt svarta filmer. Detta ledde till att nätverket officiellt förlorade sin status som ett majoritets svartägt företag och det slukades så småningom av mediekonglomeratet Viacom, som förvärvade nätverket för 3 miljarder dollar. Till denna dag står bet dock fortfarande som kanske det enda kabelnätet som enbart ägnas åt svart underhållning.

Design

När du landar på hemsidan för BET.com kommer du omedelbart att kunna förstå hur du använder den. Det är mycket intuitivt och är också mycket välorganiserat och rent. Jag är personligen ett stort av rena linjer och tydligt avgränsade sektioner och lådor för att passa innehåll i när det gäller webbdesign. Kanske är det bara min OCD på jobbet, men BET dämpar mina OCD-bekymmer som jag tenderar att ha på andra underhållningssajter. Den är laddad med innehåll och information, prickig och snygg allt utan att vara överväldigande eller distraherande.
Dina ögon kommer först att riktas mot de två rutorna högst upp på sidan. För närvarande är dessa lådor tydligt märkta "NAACP Image Awards" och "Shows". Om du följer svarta aktuella händelser hittar du all den senaste informationen om kommande NAACP Image Awards här. Om du är mer intresserad av att titta på dina favorit BET-program, där är de precis till hands - du behöver inte leta!
Bläddra ner på sidan för att hitta de enskilda avsnitten. Bläddra bara tills du hittar det du letar efter, eller klicka på flikarna Shows, Music, BET +, News, Celebs, Style och More högst upp på sidan för att komma åt allt webbplatsens innehåll på ett ställe. Jag älskar hur enkel och intuitiv den här webbplatsen är att använda!

Innehåll

Tja, som jag nämnde tidigare, vänder sig BET till svart underhållning. Det betyder att om något ägs, drivs, skapas eller är viktigt för svart popkultur, har BET scoop på det. Artiklarna är mestadels journalistiska till sin natur - informativa, engagerande och ofta välskrivna - ibland med en debattartikel. Detta är uppfriskande från en underhållningsnyhetssajt.
BET erbjuder en mängd olika underhållningsalternativ, inklusive nyheter om populära svarta underhållare. Du kan också titta på aktuella program och ställa in live BET-sändningar när som helst på dagen eller natten, så länge du har ett kabelabonnemang.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag har redan sjungit lovorden från BET:s skrivbords- och webbläsningsupplevelse. Åh, förresten, mobilversionen av webbplatsen är också lika bra. Men en sak till som gör att BET sticker ut är det faktum att det erbjuder två separata appar utöver denna expertdesignade webbplats: BET Now och BET +.
BET Now är i princip appversionen av BET.com. Det låter dig göra allt du kan göra på webbplatsen, bara på ett mer strömlinjeformat sätt, på din telefon. För att få ut mesta av den här appen måste du logga in med din kabelleverantör.
Bet+ är BET:s egen premiumabonnemangsbaserade streamingtjänst. Med Bet+ kan du strömma hundratals timmar av klassiska filmer, gamla tv-program och exklusivt BET+-innehåll som du inte hittar någon annanstans. Den här appen är bättre utformad än BET Now, men för en gratis app är BET Now verkligen inget att skräpa heller. Oavsett om det är på din dator eller din mobila enhet finns det många enkla och roliga sätt att njuta av bra svart innehåll tack vare BET.

Prissättning och planer

Så, som jag började prata om för en stund sedan, finns det några olika sätt att njuta av BET på olika nivåer, med olika betalningar och arrangemang att göra (liksom att helt enkelt använda BET.com som en nyhetssajt utan någon betalvägg).
För att titta på BET:s aktuella innehåll och live-TV behöver du en kabelleverantör.
Och BET + kommer att köra dig $ 9.99 per månad. Det är något att tänka på om du har plats i din budget för en annan betald streamingtjänst.

Förslag som jag har för BET

Jag förstår att BET först och främst är en underhållningsnyhetssajt. Så jag skulle vilja se BET utöka sin hårda nyhetssektion till att omfatta fler politiska och aktivistiska artiklar som rör både lokala svarta samhällen och nationella och globala svarta nyheter.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Bet

BET titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Bet.com är en fantastisk webbplats som tillgodoser allt svart. De har en mängd olika sektioner inklusive nyheter, underhållning och mer. Du kan också strömma program och filmer från år sedan med deras BET + -tjänst eller titta på dem live med din kabelleverantörsinloggning. Bet.com är definitivt värt att kolla in!

Om oss     Villkor     Kontakta oss