Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Bandcamp titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Bandcamp är en ren, snygg plattform som betalar artister sin rättvisa andel och sedan några. Det enda greppet jag har är att dess Discover-funktion gör det svårare att hitta nya artister än det borde vara. Oavsett kommer Bandcamp en dag att beundras av etnomusikologer för sin unika modell. De kommer att diskutera plattformens demokratiska modell, som gör att den sticker ut bland ett hav av rovgiriga, exploaterande företag.

Bandcamp

login bandcamp

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

bandcamp.com

Den här gången på bandläger går skämtet. För indiemusiker och DIY-band är Bandcamp inte bara ett skämt. Jag pratar om musikvärdplattformen som har blivit så nära förknippad med DIY-musikscenen i Amerika. Tillbringa mer än några minuter med att gå igenom en viss högskolans campus, och du kommer sannolikt att passera åtminstone några ungdomar som har ett album eller fem publicerade på Bandcamp.
Så vad är Bandcamp, och vad är det bra för? Tja, jag ställde mig själv den här frågan för många år sedan när jag först stötte på företaget, och sedan dess har jag lärt mig mycket. Jag har fortfarande mycket att lära mig om Bandcamp, men bortsett från det vill jag utforska om Bandcamp fortfarande lever upp till den hype som det genererade i mitten av 2010-talet. När allt kommer omkring, i en tid av hypermättnad, måste jag vara selektiv med min tid och uppmärksamhet, och mycket har förändrats sedan 2014.
Jag kommer att undersöka om Bandcamp är en bra plattform för att upptäcka nya låtar. Jag kommer också att kolla om det är effektivt för mer kända artister att lägga upp sina garageband källarslam EP-skivor. Det som skiljer Bandcamp från andra liknande plattformar är att det möjliggör mer mångfald.

Hur det började

2008 skapade Ethan Diamond och ett team av programmerare Bandcamp. Företaget började växa 2010 när artister som Amanda Palmer undvek sina skivbolag och var värd för sin musik på plattformen istället. Indie-spelutvecklare följde snabbt efter och var värd för sina spelljudspår på plattformen. Snabbt blev Bandcamps modell av DIY-tidsandan populär i hela musikscenen.
Sedan Bandcamp blev framträdande som en plattform för småskaliga musiker att vara värd, marknadsföra och sälja sina album och merch online, har det blivit en digital bastion för underjordisk kultur. Även om det inte genererar riktigt samma spänning som det gjorde under sina salladsdagar, har det uthållighet och kommer sannolikt att göra det under en tid framöver.

Hur det fungerar

Som många av oss vet får musiker och artister inte mycket respekt på det ekonomiska området. Oavsett om du överväger de ynkliga betalningarna som band ges för sina strömmande royalties, hur mindre kända artister behandlas av musikindustrin själv eller någon av de andra misshandeln som små artister får, blir det tydligt att något är ur balans. Bandcamps skönhet ligger i dess rättvisa gentemot artister - det betalar dem rättvist för sin musik och behandlar dem med respekt. Detta gör Bandcamp till ett välbehövligt typsnitt av hopp för blivande musiker och artister överallt.
Inte för att detta inte är gamla nyheter, dock: den tidlösa klichén om den svältande konstnären är lika gammal som civilisationen själv. Men idag mer än någonsin, med inkomstskillnader på topp, bär musiker och andra kreativa bördan av ekonomisk orättvisa hårdare än de flesta yrken. Det är därför Bandcamps modell har vunnit dem en så lojal följd bland DIY- och lågnivåmusikscener.
Vissa har kallat det en online-skivbutik, men jag känner inte till någon som ger dig möjlighet att bara betala om du känner för att betala. Detta är Bandcamps största styrka - som artist har du möjlighet att antingen erbjuda din musik som donationsbaserat innehåll (betala vad du vill) eller endast betald åtkomst. Även om denna frihet kan verka obetydlig, ger den konstnärer en nivå av kontroll som de har nekats i urminnes tider.
Bandcamp tror på att "musik är en viktig del av kulturen", och de är engagerade i att kompensera artister rättvist och öppet. Utan denna tro skulle deras uppdrag vara meningslöst. Jag gillar det!
I grund och botten, om du är en artist och du lägger upp ditt album eller varor på Bandcamp, tar Bandcamp en provision på 15% av all försäljning som gjorts. Det finns inga månatliga värdavgifter eller medlemsavgifter, så du betalar bara Bandcamp när du tjänar pengar på din försäljning. Om du tjänar över $ 5000 i provisioner tar Bandcamp bara 10%.
Låt oss säga att din vän Tommy Longtooth erbjuder sitt album för $ 10 på Bandcamp. Om Tommy säljer några album tar han hem $ 8.50 från Bandcamp, och Bandcamp kommer att behålla $ 1.50. Jenny Frogtongue, som bestämmer sig för att hon ska lägga upp sitt album som ett "betala vad du vill?" erbjudande, kommer bara att ta ett snitt om någon bestämmer sig för att betala henne x summa pengar för hennes album.
Vår plattform tjänar bara pengar om konstnären tjänar pengar. Det är därför musiker på vår plattform stimuleras att tjäna pengar - det hjälper till att hålla webbplatsen igång, och det betyder att du får bra musik till en bråkdel av kostnaden. Om du är en musiker som letar efter lite extra inkomst kan Bandcamp vara ett bra alternativ för dig - vi tar hand om våra artister. Det betyder inte bara att du kan fokusera på din musik, men fans av musik drar också nytta av detta eftersom de får fantastiska albumpriser utan att oroa sig för artistens försörjning.
Bandcamp är en onlineplattform som är värd för ett brett utbud av okända talanger. Dess lockelse ligger i det faktum att det gör det enkelt för användare att utforska nya band utan att behöva gå igenom var och en individuellt. För dem som är tveksamma till att använda Bandcamp på grund av dess ibland obehagliga ljud, kom ihåg att slumpen kan hjälpa dig att hitta bra musik. Fortsätt söka och du kommer säkert att hitta något fantastiskt.

Webbplatsens utformning

Ska du till webbplatsens huvudsakliga målsida? Visst, det är en ganska vanlig showcase med kuraterade spellistor, lyssningsguider och bäst-av-listor. Men om du tittar under det hittar du en slumpmässigt genererad "Säljer nu" -lista. Här, när spår som just köpts visas och uppdateras i realtid. Om du bläddrar ner lite längre hittar du Bandcamp Dailys avsnitt som uppdateras dagligen. Du kommer att se dagens albumval, op-ed-artiklar, kuraterade listor och personalval här.
Jag streamar just nu Bandcamp Dailys nuvarande val för dagens album, Batuco, av den Mexico City-baserade gruppen Son Rompe Pera. Det beskrivs som en modern destillation av mexikanskt, peruanskt och colombianskt folk, och jag har hittat en ny skatt på 5 minuter.
Gå till några konstnärers sidor så ser du att de alla ser likadana ut. Jag tror att kontinuitet mellan profiler hjälper fans att navigera på plattformen med lätthet. En artist har förmågan att anpassa sin sida till en viss grad, men den grundläggande layouten förblir fast, och jag tycker att detta är en av Bandcamps styrkor. Varje profil är snygg, strömlinjeformad och fri från röran, vilket gör det enkelt att hitta det jag vill ha när jag upptäcker en ny artist.

Prime Videos svagheter

Nackdelen med en rättvis plattform som Bandcamp är att den lockar många musiker. Detta kan resultera i ett överflöd av innehåll, och Bandcamp har inte gjort ett bra jobb med att hantera detta. En förhoppning är att Discover-funktionen skulle vara lätt att bläddra igenom katalogen och hitta nya band, men i verkligheten verkar algoritmen ganska svag. Det fungerar på ett liknande sätt som Pandora gjorde under sin storhetstid och rekommenderade låtar som de tycker liknar det du just lyssnade på, men det faller ofta under mina standarder.
Det verkar som om detta mest kan skyllas på Bandcamps fokus på sina artister, snarare än deras fans. Kanske skulle en liten ombalansering vara på sin plats. Om Bandcamp lyckades betala sina artister samma pris som de gör nu, med också ett bra Discover-system, skulle det verkligen kunna fånga lojaliteten hos musikupptäckare överallt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Bandcamp

login bandcamp

Bandcamp titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Bandcamp är en ren, snygg plattform som betalar artister sin rättvisa andel och sedan några. Det enda greppet jag har är att dess Discover-funktion gör det svårare att hitta nya artister än det borde vara. Oavsett kommer Bandcamp en dag att beundras av etnomusikologer för sin unika modell. De kommer att diskutera plattformens demokratiska modell, som gör att den sticker ut bland ett hav av rovgiriga, exploaterande företag.

Om oss     Villkor     Kontakta oss