Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Amazon Prime Video titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Primevideo.com omdirigerar dig till Amazon.com där du kan njuta av massor av fantastiska filmer och TV-program till ett extremt överkomligt pris med utmärkta fördelar med Prime-medlemskap. Även om det ännu inte har visat sin streamingförmåga, finns det redan i min lista över de tio bästa streamingtjänstplattformarna.

Amazon Prime Video

amazon prime sverige

prime video utbud

amazon prime utbud

primevideo

amazon prime pris

amazon prime video sverige

prime video pris

amazon prime kostnad

amazon prime video pris

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

primevideo.com

Jag blev ansluten till Amazon Prime främst på grund av dess två dagars gratis fraktfunktion. Jag visste inte mycket om dess streamingtjänst och förväntade mig inte heller något av den. Två månader senare är jag besatt av Amazon Prime Video och Prime-medlemskap verkar vara det bästa beslutet jag har fattat på länge. Jag älskar Amazon Prime Videos original tillsammans med dess stora bibliotek med populära TV-program och filmsamlingar. Det är häpnadsväckande hur denna internetjätte lyckas hålla sig på toppen av pyramiden i varje satsning. Med Amazon Prime konkurrerar företaget inte bara med Netflix inom online-streamingindustrin utan också med ledare inom logistik, musikströmning, datalagring och multimediaindustrier.

Paketeringstjänster för sammanhållet erbjudande

Amazon Prime Video är ett stort värde och förändrar avsevärt hur människor konsumerar innehåll. Vi har granskat det och det är en stark pelare i Amazon Prime-medlemskapet. Du får gratis strömmande video, plus extra tjänster som Prime Delivery, Prime Kindle, Prime Photos, Prime Early Access och Prime Music.

Vad är Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video är en fantastisk online-streamingtjänst där du kan titta på massor av olika innehåll, inklusive TV-program, original och populära filmer. Med Prime-medlemskap kan du ladda ner innehållet och titta på det när det passar dig. Dessutom har det imponerande biblioteket massor av tv-program och filmer samt ytterligare innehåll som kan nås för köp eller hyra.

Historia

Sedan starten 2005 har Amazon Prime varit otroligt populärt över hela världen. Ursprungligen var det en gratis frakttjänst som låter kunderna njuta av snabba leveranser utan att spendera extra pengar. Men under det senaste decenniet har Amazon gradvis ökat sin funktionsuppsättning och innehåller nu en mängd andra fantastiska fördelar under samma prenumerationsmodell. Vi är bara bekymrade över streamingtjänster i det här blogginlägget, så vi kommer bara att diskutera dem här.

Design

Jag gillar inte den övergripande designen och gränssnittet för Amazon Prime, till att börja med. Det känns som om jag är på en shoppingwebbplats medan jag försöker strömma en film, och designen är för rörig och innehållet är inte heller väl segregerat. Sammantaget tyckte jag att hemsidan var oattraktiv med lite visuell överklagande.
Om du landar på primevideo.com får du möjlighet att klicka på Amazon.com. Båda dessa sidor har lite estetiskt värde, men när du väl är på sidan kan du välja mellan alternativ som Prime Originals, Prime Video, Filmer, TV-program och Barn. Det finns videohöjdpunkter för viktiga filmer och program som är tillgängliga för streaming och vila allt är organiserat horisontellt. Således kan du fortsätta rulla för att kolla in populära TV-program och filmer tillsammans med rekommenderat innehåll.
Det finns flera menyalternativ som ingår i huvudbildspelet, inklusive "Alla videor", "Dina videor" och "Ingår i Prime." Jag gillar särskilt avsnittet "Dina videor", eftersom det gör det enkelt att plocka upp där du lämnade.
Jag tror inte att målsidan är så bra jämfört med Netflix, Stan och Hulu. Designen är ganska grundläggande med huvudfärgschemat efter en blå färg istället för den orange för e-handel. Menyerna, banners och innehållspresentation ser ut som om de kom från 2005.
Vad jag uppskattar med gränssnittet är att det är optimerat för olika enheter, men det är inte lätt att navigera. Det enda bra jag kan säga om det är att det finns konsistens oavsett vilken enhet du använder den på. Så oavsett om du tittar på den på en Smart TV, Roku, Fire-enhet, mobiltelefon, Chromecast eller surfplatta, förblir upplevelsen densamma.

Innehåll

Jag tror att det viktigaste som skiljer Amazon Prime Video från andra strömmande webbplatser är kvaliteten på deras innehåll. De har många bra titlar, och de verkar alltid lägga till mer. Deras bibliotek har för närvarande över 4500 titlar, inklusive ett utmärkt originalinnehåll som ? Den underbara fru Maisel?, ? Elektriska drömmar?, ? Bosch?? Lömsk Pete?, ? Röda ekar? och? The Grand Tour.? Så det finns mycket att titta på på den här webbplatsen, och jag tycker alltid om att använda den.
Även om de inte har så många original som Netflix, de har de gjort ett ganska bra jobb med att behålla tittarna. I likhet med Netflix backar de inte och fördelar budgetar för att skapa bra originalinnehåll. Deras ansträngningar att rädda "The Expanse" och förnya sci-fi-actiondramat för sin fjärde säsong visar bara deras engagemang för detta projekt. Du skulle vara glad att höra att det också producerar en serie baserad på den populära franchisen "The Lord of the Rings."
Prime Originals är streamingplattformens styrka, men den erbjuder också populära HBO-serier som The Sopranos, Deadwood, Boardwalk Empire, The Wire och Oz. Förutom dessa program erbjuder den också andra populära program som Justified, Mr. Robot, Hannibal, Chuck, The Americans, Recreation och The X-Files utan extra kostnad.

Stationär / mobil upplevelse

Jag har inte haft några kompatibilitetsproblem med streamingtjänsten. Jag har provat det på mina Android- och iOS-enheter samt spelkonsoler och brandenheter. Jag är säker på att det fungerar bra på stora spelkonsoler (Xbox, PlayStation och Wii) och digitalboxar (Google TV, Nvidia Shield, Apple TV 4K och Roku) också. En sak jag vill påpeka är att den inte stöder Chromecast-enheter.
Du kan strömma tre titlar på Prime Video från samma konto åt gången. Du kan dock bara strömma två av dessa titlar samtidigt, vilket kan vara frustrerande om tre personer vill strömma samma innehåll samtidigt.

Bild- och ljudkvalitet

Amazon Prime Video är en av få leverantörer av streamingtjänster som har ett anständigt urval av 4K- och HDR-innehåll. Det har banbrytande avtal med internationella programföretag som gör det möjligt att visa upp populärt innehåll tillsammans med sina egna program.
Jag gillar verkligen bild- och ljudkvaliteten på strömmen, och jag tycker att det fungerar bra i allmänhet. Jag ville också nämna att den bästa Amazon Prime-videoupplevelsen levereras på Amazons Fire TV-enheter (inte en överraskning). Så om du funderar på ett Amazon-abonnemang via kabel-tv, skulle jag definitivt rekommendera att du skaffar en Fire TV.

Planer och prissättning

Netflix är en streamingtjänst som liknar Amazon Prime Video. Den har en prenumerationsmodell med grundläggande och tilläggspaket. Grundpaketet kostar $ 99 / år, vilket fungerar för att vara cirka $ 8.75 / månad. Det här kan se billigt ut på papperet, men om vi ska jämföra streamingtjänsten ensam är det ganska mycket ett nybörjarpaket som erbjuds av Netflix. Men det faktum att du får HD- och 4K-innehåll tillsammans med extra fördelar som leverans, musikströmning, Kindle-åtkomst och andra rabatter gör att det känns smutsigt billigt i jämförelse.
Amazon Prime Video ger dig möjlighet att skapa ditt eget bibliotek med innehåll och även lägga till innehåll från andra tjänster mot en månadsavgift. Till exempel kan du lägga till HBO för $ 14.99 / månad, Showtime för $ 8.99 / månad, Cinemax och CBS All Access, var och en för $ 9.99 / månad.
Glöm inte, Amazon Prime är inte bara för video. Du måste ha ett fullständigt prime-konto för att komma åt alla kanaler som jag nämnde. Dessutom kan några av de Prime-kanaler som jag nämnde endast nås av medlemmar med ett fullständigt prime-konto. Detta är en stor nackdel.
Innan du tar steget och prenumererar på Amazon Prime Video, prova dess 30-dagars provperiod först. Denna period är till för att hjälpa dig att avgöra om den är tillräckligt bra för dig. Om du är student kommer du att vara glad att veta att Amazon Prime Video också tillhandahåller en studentplan som sänker Prime-prenumerationsgraden från $ 99 / år till $ 59 / år. Allt du behöver är en .edu-e-postadress.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Amazon Prime Video

amazon prime sverige

prime video utbud

amazon prime utbud

primevideo

amazon prime pris

amazon prime video sverige

prime video pris

amazon prime kostnad

amazon prime video pris

prime video sverige

vad kostar prime video

amazon prime sweden

amazon prime sverige kostnad

prime video kostnad

amazon prime sverige pris

amazon prime sverige utbud

amazon prime video utbud

amazon prime video sverige utbud

vad kostar amazon prime

amazon prime login

prime video gratis

prime video sverige utbud

amazon prime prova gratis

amazon prime video kostnad

amazon video prime

prime video priser

amazon prime månadskostnad

amazon prime student sverige

amazon prime video sverige pris

Amazon Prime Video titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Primevideo.com omdirigerar dig till Amazon.com där du kan njuta av massor av fantastiska filmer och TV-program till ett extremt överkomligt pris med utmärkta fördelar med Prime-medlemskap. Även om det ännu inte har visat sin streamingförmåga, finns det redan i min lista över de tio bästa streamingtjänstplattformarna.

Om oss     Villkor     Kontakta oss