Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

AfreecaTV titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Förutom TV-sändningar erbjuder Afreeca TV också live-videospel, personliga bloggar, taxichaufförsövervakning och artistuppträdanden. Dessutom kan du hitta professionella programföretag och skådespelerskor i nätverket. Som användare kan du visa, sända, livechatta och ställa frågor på forum för att interagera med communityn.

Afreecatv

afreeca sa.sky

afreecatv

afreecatv login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

afreecatv.com

Många unga skapare har hittat framgång på Internet genom att strömma på plattformar som YouTube, Twitch och Facebook. Medan vissa människor som inte vet tycker att det är bisarrt, är det okej att spendera timmar på att titta på andra utföra uppgifter som att spela spel, dansa eller prata om teknik.
En populär plattform bland tonåringar och unga vuxna i Sydkorea är Afreeca TV. Denna app har blivit ett fenomen, och vardagen i Sydkorea kretsar kring den.
I shower som "Meok Bang?", En pojke som heter Kim lockar en stor mängd publik. Det finns gott om kreatörer som gör aktiviteter som att äta och sjunga medan de streamar live. Det finns mer än 5000 liveshower som sänds vid varje given tidpunkt och bland dessa strömmar kan vissa skapare tjäna miljoner på en månad.

Vad är Afreeca TV?

Afreeca TV, en peer-to-peer-streamingplattform, tillåter användare att sända sig själva och interagera med publiken i appen. Afreeca TV, som lanserades 2006, har blivit framträdande de senaste åren och utsågs till det fjärde bästa företaget under Asiens 200 bästa under en miljard kategori av Forbes 2019.

Historia

Afreeca TV startade som en betatjänst den 11 maj 2005. Det döptes senare om till Afreeca 2006 och nätverket sände ursprungligen TV-kanaler. Några av de viktigaste komponenterna i nätverket inkluderade visning, sändning, livechatt, forum och kanallista.
Oberoende programföretag kallades en gång Broadcasting Jockeys. Åtta år efter lanseringen av Afreeca TV-appen kom den äntligen till Android Play Store 2013.
Sändningsjockeyerna levererade direktsändningar och plattformen tillät användare att lägga till sina favoritskapare på sin personliga spellista. Få av de ledande kanalerna under den aktuella perioden drar mer än 10 000 tittare åt gången. Betalda tjänster som kanalreläer och snabbvyer gör det möjligt för oberoende skapare att generera intäkter.

Hur fungerar Afreeca TV?

Afreeca TV är ett sändningsnätverk som ägs av ett konglomerat. Det liknar Like-appen som är ganska populär i Sydostasien. Afreeca TV, i motsats till TV, har professionellt innehåll och en självutsändande modell med ett chattfönster. Enligt forskning baserad på nätverkets tillväxt och skiftande mönster av publikbeteende på sändningsplattformen hittade vi sex skäl som bidrar till att det fungerar framgångsrikt.
2. Att direkt kunna påverka vad som sägs i luften. Interagera med programföretagen och andra tittare för att skapa en mer interaktiv upplevelse.
2. Afreeca TV har blivit en källa till kamratskap där du kommer att finna dig själv bli en del av ett virtuellt samhälle som ganska mycket blir en aktiv del av ditt liv.
Plattformens unika kultur har hjälpt många människor att uppnå berömmelse. Nästan alla med någon typ av innehåll kan göra en framgångsrik karriär på denna plattform om de är populära bland tittarna.
Användare kan anonymt ge och ta emot virtuella gåvor, eller "stjärnor", genom en ny appfunktion. Gåvorna liknar hur guld fungerar på Reddit, där användare kan byta ut dem mot andra föremål eller tjänster.
Nätverket tillhandahåller ett brett utbud av innehåll som uppfyller behoven hos varje enskild användare. Kvaliteten på detta innehåll såväl som strukturen säkerställer att det inte finns någon redundans i nätverket.
Chatten och samhällsinteraktionen är fantastisk tack vare live cast-hanteringssystemet.
Eftersom vi har sett orsakerna till att Afreeca TV är en framgångsrik app förstår vi vad som gör denna plattform så bra.

Varför ska du strömma på Afreeca TV?

Bortsett från de allmänna funktionerna finns det många anledningar till varför du kan bli kär i den här plattformen.

Spelar- eller radioläge

Afreeca TV är tillgänglig via radioläget såväl som dess dedikerade spelare. Det betyder att om det saknas internethastighet kan du fortfarande komma åt Afreeca TV smidigt via radioläget.

Streaming av hög kvalitet

Du kan enkelt strömma med vilken enhet som helst och få fantastiska videor och bilder på både dina främre och bakre kameror. Med många olika inställningar kan du välja rätt för din situation. Du kan strömma med telefonens datanätverk eller Wi-Fi eller välja olika kvalitetsnivåer för att få bästa resultat.

Bekväm chatt

Jag älskar att chatta med mina tittare på Afreeca TV! Det är en så fantastisk upplevelse att kunna dela foton och klistermärken, och tjänsten går faktiskt i standby-läge när det finns anslutningsproblem så att du kan fortsätta där du slutade.

Bra gränssnitt

Afreeca TV: s gränssnitt är enkelt och enkelt att använda. Vid första anblicken ser det väldigt minimalt men effektivt ut. Det har inga onödiga element som saktar ner din surfupplevelse. Du vänjer dig snabbt vid menyerna och du hittar tusentals innehållsmaterial för att hålla dig upptagen hela dagen.

Välorganiserade menyer

Jag vet att du måste undra varför jag inkluderade detta. Men lita på mig, det finns många plattformar där ute som fortfarande känns som om de kör prototyper. När det gäller Afreeca TV ser det ut som en färdig produkt där du enkelt kan söka efter händelser och föredraget innehåll. Inte bara det, du kan till och med organisera videor och liveströmmar. Afreeca TV som liknar andra sociala medier har kraften att göra dina drömmar till verklighet.

Design

När du går in på Afreeca TV kommer du att märka att den har en distinkt Twitchy-atmosfär. Det blåvita temat är konsekvent på hela webbplatsen och det ser bra ut. Bortsett från det tycker jag att placeringen av menyer och kategorier är mycket unik.

Rubrik

Afreeca TV: s rubrikavsnitt har ett sökfält precis före alternativet Gå live och VR Player. Om du går live kan du sända själv och med VR Player kan du komma åt videor med VR-funktionen aktiverad av uppladdaren. Till höger har du hjälpcenter tillsammans med inloggnings- och registreringsalternativ för nya användare. När det gäller de fyra blå rutorna till vänster har du underkategorier som videor, radio, eSports, spel, objekt, stjärnballonger, meddelande och fråga 1: 1.

Horisontella kategorier

Det finns ett kategoriavsnitt till vänster som har alternativen Live, VOD och Favoriter. Var och en av dessa kategorier har sin egen sida med vissa underkategorier. Om du till exempel klickar på VOD kommer så många som tio alternativ - Populärt, Favoritanvändarklipp, Favorit VOD, Senaste, Mest gillade, Heta frågor, Special, Ny Streamer, Animationer och eSports upp.

Hjälte avsnitt

Det finns 15 olika strömmar på en sida på skrivbordet, var och en uppdelad i olika rubriker som Live Now, Social Hot Clips, StarCraft Hot Clips, Featured Streamers och Global Streamers.

Innehåll

Det finns mycket innehåll på Afreeca TV. Du kan strömma 5000+ videor när som helst från vilken enhet som helst. Du hittar tv-programklipp, livevideor och VOD från oberoende skapare.

Framgångshistorier

Afreeca TV är en utmärkt plattform för att hitta unikt innehåll. Jag har använt den i tre år och jag streamar varje dag i nätverket. Nyligen såg jag ett avsnitt av min 14-åriga kusins show, där han vann två miljoner (1,800 XNUMX dollar). Han är Patoo på nätverket, och hans framgångshistoria indikerar Afreeca TV: s fäste på den sydkoreanska marknaden.

Avgörande siffror

Afreeca TV har cirka 8 miljoner unika besökare varje månad. Av det är cirka 40% av dem tonåringar eller unga vuxna. Många tonåringar har berättat för forskare att chansen att interagera med programföretagen är det som gör streaming på Afreeca TV unikt.

Användbarhet

Afreeca TV-appen har ett rent gränssnitt som påminner mig mycket om Facebook med liknande alternativ högst upp och längst ner på skärmen. Det fungerade bra på min iPhone X såväl som min Google Pixel 2. Jag tittade på ett par livevideor och VOD.

Förslag jag har för Afreeca TV

Afreeca TV verkar som en dominerande sydkoreansk app för mig. De flesta strömmarna i nätverket är från koreanska skapare och uppriktigt sagt, som utomstående, är det svårt för dig att relatera om du inte vill lära dig om kulturen.

Slutsats

En gratis app som är populär för amatörinnehåll och råa bilder, Afreeca TV är ett uppfriskande alternativ till professionellt gjorda videor på andra sociala medieplattformar. Enligt min mening fyller det det gap som YouTube ursprungligen började påstå sig fylla.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Afreecatv

afreeca sa.sky

afreecatv

afreecatv login

AfreecaTV titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Förutom TV-sändningar erbjuder Afreeca TV också live-videospel, personliga bloggar, taxichaufförsövervakning och artistuppträdanden. Dessutom kan du hitta professionella programföretag och skådespelerskor i nätverket. Som användare kan du visa, sända, livechatta och ställa frågor på forum för att interagera med communityn.

Om oss     Villkor     Kontakta oss