Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

9GAG titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Om du gillar roliga, korta videor med stor tonvikt på memes och humor är 9GAG definitivt värt att kolla in. Det är en alternativ streamingwebbplats som kombinerar funktioner från andra toppwebbplatser som YouTube, Reddit, Instagram och 4Chan. Jag har skrivit en fullständig recension för att ge dig all information du behöver.

9Gag

9gag app

investigation discovery tablå

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Måndag, 11.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

9gag.com

I dagens hypertempo ålder av information verkar mängden innehåll som vi delar med varandra bli kortare och kortare för varje dag. Medan vi en gång i tiden skulle bjuda in vänner för att titta på en film tillsammans, kan samma känsla idag uttryckas med ingenting annat än en snabb 2-sekunders gif.
Jag ville bara se till att du vet att vårt innehåll blir snabbare att se, och det gör det lättare att umgås online.
Med så många andra platser att dela och visa videoinnehåll är det svårt att säga vilken webbplats eller plattformar som för närvarande är de bästa resurserna. YouTube, till exempel, brukade vara en populär webbplats för att titta på videor, men nu finns det många andra platser där människor kan hitta den typen av innehåll.
Jag tycker dock att det är rättvist att säga att de flesta YouTube-videor förmodligen är längre än ett par minuter, eller hur? Att titta på en YouTube-video är med andra ord ibland något av ett åtagande - jämfört med att titta på en snabb gif eller, säg, en Tik Tok-video. Du kommer sannolikt att titta i minst några minuter på YouTube.
Det finns nyare alternativ till YouTube som inte är lika fokuserade på långt eller till och med komplett videoinnehåll. Sådana webbplatser har dock tagit de sociala mediekomponenterna på YouTube (och utan tvekan den allmänna idén bakom en gratis videodelningsplattform) för att skapa enorma databaser med kortare medieinnehåll: gifs, memes och sådant.
När jag tänker på webbplatser som är sociala medier hotbeds av gifs och memes, är det första som kommer att tänka på 9GAG. 9GAG är en webbplats som tar aspekter av både sociala medier och möjligheten att dela användarskapat innehåll och kombinerar det på ett ställe. Vad detta betyder är att en majoritet av innehållet som delas på 9GAG faller under paraplyet "meme". eller ?gif? kultur. Denna nyare plattform har snabbt blivit populär på grund av hur väl den integrerar dessa två former av innehållsdelning.

Historia

9GAG grundades av en grupp människor från Hongkong 2009 och 2010. Deras gemensamma vision var att skapa en alternativ onlineplattform där människor kunde dela humoristiska bilder och videor. Namnet, kanske den mest svårfångade aspekten av 9GAG, är fortfarande ett mysterium. År 2012 avböjde VD Ryan Chan att förklara sitt ursprung.
Jag gissar att 9GAG: s senaste riktningsförändring har något att göra med företagets användning av ordet "gag", vilket innebär skämt eller upptåg. Starten grundades med en "just for kicks" -mentalitet och använde den främst som en CV-byggare under sitt 500 startup-acceleratorprogram i somras. Under denna tid arbetade teamet också med mer seriösa projekt som Startup Quote och Song Board.
Efter att ha avslutat sommarprogrammet fick 9GAG-teamet ett varmt välkomnande till Y Combinators inkubator. Det var här 9GAG: s användarbas sköt i höjden till 70 miljoner unika månatliga besökare runt om i världen. Det blev snabbt mycket tydligt att den här lilla skämtplatsen var där deras förmögenheter var gömda. Så de övergav alla andra projekt och ägnade sig heltid åt 9GAG. De var trevliga nog att ge 500 Startups en del av eget kapital för deras hjälp och mentorskap.
I juli 2012 samlade 9GAG in 2,8 miljoner dollar från Silicon Valley-investerare. Månaden därpå matchade de det beloppet från riskkapitalister. Idag är 9GAG en av de mest lovande platserna att hålla utkik efter, och verksamheten är uppdelad mellan företagets två hem: Hong Kong och Silicon Valley.

Design

Om jag var tvungen att beskriva designen av 9GAG skulle jag säga att det ser ut som YouTube, Reddit och Instagram tillsammans. Ärligt talat är dessa webbplatser inte hemska på något sätt och deras design är lämplig för 9GAG att associeras med. Jag har mina klagomål om YouTubes design men det är åtminstone igenkännligt; vilket gör navigering i 9GAG till en välbekant och enkel upplevelse. Med det sagt, bara för rekordet, tror jag att 9GAG: s design är bättre än YouTubes - det är mycket mer användarvänligt och har en mer intuitiv layout.
Det är där Instagrams inflytande kommer in. Huvudsidan för 9GAG är ungefär som Instagram - ett konstant flöde av bild-, kortvideo- och gif-innehåll som delas av andra användare. Under varje inlägg kan du kommentera och "gilla". Till vänster kan du surfa på webbplatsen efter Hot, Trending, Fresh eller efter kategori (Funny, Animals, Anime, Cosplay, Gaming, etc.).
Det påminner mig någonsin så lite om Reddit i den mån användare kan rösta upp eller ned alla inlägg de ser. Att göra det påverkar naturligtvis det inläggets synlighet. Så, i likhet med Reddit, använder 9GAG ett slags demokratiskt röstningssystem för att bestämma vilket innehåll som förtjänar mest synlighet på webbplatsen.

Innehåll

Om du letar efter memes, gifs och korta roliga videor är 9GAG webbplatsen för dig. Det finns mycket humor och komedi på webbplatsen, vilket sannolikt kommer att tilltala människor som gillar anime och manga, cosplay och spel. Varje sajt har sin egen typ av kultur som jag tycker är väldigt viktig att lyfta fram - spel, anime och humor är 9GAG:s bröd och smör.

Mobil och stationär upplevelse

Jag tycker att webbplatsen överlag är väldigt intuitiv och organiserad. Jag hade inga riktiga klagomål när jag kom åt den på min bärbara dator. Det enda jag inte älskade var ett omärkt, ständigt uppfriskande flöde av innehåll till höger om huvudflödet. Jag tyckte att det var distraherande och oprofessionellt, men det kanske bara är jag.
Appen ger också en utmärkt användarupplevelse. Kanske till och med bättre än den stationära webbläsarsidan. Det ser mer ut som ett legitimt socialt medieuttag - appen gör det. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, men det har en mer professionell luft om det. Appens layout liknar nästan en nyhetsapp - det är förmodligen där jag plockar upp den professionella atmosfären från. Hur som helst, enligt min mening, ger appen en överlägsen upplevelse. Och andra användare verkar hålla med - 9GAG har ett genomsnittligt betyg på 4.5 stjärnor (av 5) på Apple App Store

Prissättning och planer

Är 9GAG gratis att använda? Ja, det är helt gratis att använda och registrera sig för. Du måste dock fortfarande kämpa med några annonser. Men hej, det är ganska mycket par för kursen för gratis tjänster idag, eller hur?

Förslag som jag har för 9GAG

Jag skulle vilja att 9GAG: s webbplats skulle ha en liknande ren och strömlinjeformad känsla som deras app. Jag älskar appens snygga utseende, och jag önskar att webbplatsen såg så bra ut. Annat än det gör 9GAG ett bra jobb med vad det gör - kanske att erbjuda en betald prenumerationstjänst kan hjälpa dem att skära ner på annonser.

Slutsats

Om du är ett av roliga bilder och videor är 9GAG definitivt värt att kolla in. Du kanske blir förvånad över hur mycket skratt du kan göra gratis!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

9Gag

9gag app

investigation discovery tablå

9GAG titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Om du gillar roliga, korta videor med stor tonvikt på memes och humor är 9GAG definitivt värt att kolla in. Det är en alternativ streamingwebbplats som kombinerar funktioner från andra toppwebbplatser som YouTube, Reddit, Instagram och 4Chan. Jag har skrivit en fullständig recension för att ge dig all information du behöver.

Om oss     Villkor     Kontakta oss