Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

4Anime titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

4anime.to är en gratis streamingwebbplats som förlitar sig på hjälp från sitt samhälle för att hålla sig flytande. Den har över 2000 anime-serier och filmer, med många av dem i både HD- och SD-kvalitet gratis. Webbplatsen har en lättanvänd spelare, så du kan börja strömma direkt utan några felklick eller omdirigeringar. 4anime.to är annonsfri, vilket innebär att du inte behöver hantera påträngande annonser eller irriterande popup-fönster.

4Anime

4anime

4anime.ti

4 anime .com

4anime login

4anime pro

4anime to

4animepro

https 4anime to

investigation discovery tablå

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Måndag, 11.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

4anime.to

Det finns många fan-stödda webbplatser där ute, inklusive 4Anime. Idag kommer vi att prata om den här webbplatsen i detalj.

Vad är 4Anime?

4Anime är en gratis strömmande anime-plattform som låter användare bläddra och titta på anime av vilken kvalitet de vill, utan registrering behövs och inga annonser. Webbplatsen har säkrat servrar för att skydda användardata, och 4Anime är en av de enda streamingplattformarna med den här funktionen. Sammantaget är 4Anime en utmärkt gratis streamingwebbplats som bör kollas in av alla som är intresserade av anime.

Varför ska du strömma på 4Anime?

4Anime i min katalog är lätt en av de 10 bästa anime-streamingwebbplatserna. Och om du undrar varför jag gjorde ett så djärvt uttalande, här är några av de många viktiga punkterna som stöder mitt påstående.

Djupgående utgivningsschema

Anime erbjuder ett omfattande släppschema i en vecka. När du klickar på schemaavsnittet kan du hitta alla kommande anime-serier och filmer som kommer att finnas tillgängliga i nätverket. Denna djupgående guide är baserad på Pacific Time. Varje dag finns det mer än 6 shower som läggs till i nätverket. I skrivande stund denna recension - ? Sällskapsdjur?? Heya Camp?, ? Phantasy Star Online?, ? A3! Säsong Vår & Sommar?, ? ARP Backstage Pass?, ? Yatogame chan Kansatsu Nikki 52?, och ? Murenase! Seton Gakuen? var planerad att sändas.

Bra design

Anime har en riktigt ren design. Det mörka temat följt av färgglada vertikala miniatyrbilder ger kontrast till webbplatsen. Den grå tonen som används i bakgrunden med platta logotyper och layouter hjälper verkligen webbplatsen att se distinkt ut. De inre sidorna är lika vackra, även när du är på en dedikerad sida. Du kan fortfarande se hemsidan tack vare den transparenta bakgrunden. Det är en banbrytande funktion som du bara ser på en handfull webbplatser.

Intuitivt användargränssnitt

Webbplatsens fantastiska design följs upp av ett rent användargränssnitt. Menyerna, teckensnitten, kategorierna och olika andra element utgör en fantastisk streamingupplevelse. Användargränssnittet är det som håller en användare limmad på webbplatsen, och 4Anime får verkligen tag på dig när du försöker hitta din favoritanime. Processen att hitta ett innehåll är sömlös och till och med slutprodukten är så bra att du börjar känna igen denna streamingtjänst som ett premiumnätverk.

Hur får jag tillgång till 4Anime?

Com. För att komma åt webbplatsen på två huvudsakliga sätt kan du antingen söka efter termen "4Anime" i din sökmotor och sannolikt hitta den på första sidan med resultat, eller så kan du använda den här länken för att komma åt webbplatsen direkt: 4Anime.com.

Design

Jag älskar de mörka bakgrunderna på den här webbplatsen och om du har läst mina recensioner vet du det redan. Den mörka bakgrunden hjälper verkligen de olika elementen på webbplatsen att markeras. För en anime-webbplats är det viktigt att den stora betoningen ligger på miniatyrerna och en mörk bakgrund hjälper till att uppnå det målet. Så låt oss kolla in designmetoden på olika delar av denna webbplats.

Rubrik

Rubrikavsnittet är enkelt och attraktivt med en mörk bakgrund och vit text. Det finns fyra huvudalternativ - Bläddra, Slumpmässig, Genre och Schema till vänster. Ett sökfält till höger följt av discord-ikonen och inloggningspanelen. Hittills har detta varit en av de mest väldesignade rubrikavsnitten där ute.

Hjälte avsnitt

Hjältesektionen har ingen banner som vi såg på AnimeLab. Det börjar med miniatyrerna direkt. Det finns åtta vertikala banners i varje rad, och hemsidan har bara två avsnitt: Nyligen tillagd och Populär den här veckan. Det finns sju alternativ tillsammans med en skjutreglage. Du kan klicka på den för att kolla in andra banners.

Kropp

Brödtextavsnittet på 4Anime.com inte har vertikala banners på de andra webbplatserna, utan har istället en stödjande text följt av knappen "Slumpmässig". Den knappen kan användas för att få en slumpmässig rekommendation från webbplatsen om vilken anime-serie du ska titta på. Om du är förvirrad och osäker på vad du ska titta på, kommer detta lilla tillägg som en stor hjälp.

Sidfot

På webbplatsens sidfot finns det sju alternativ till vänster - Nyheter, FAQ, Reddit, Donera, Sekretess, Lösenord och Hall of Fame. Till höger finns det två alternativ - Random och A & M.

Inre sidor

Webbplatsens inre sidor är otroligt utformade. Transparensen gör att du kan se hemsidan i bakgrunden och det är ett riktigt unikt koncept. Varje inre sida har en miniatyrbild, titel, genre, synopsis, lista över avsnitt och andra alternativ som bokmärken och att ändra färg om du har tittat på en viss serie.

Innehåll

En anime-serie ger dig ett stort bibliotek med innehåll som är tillgängligt i både SD- och HD-kvalitet utan dröjsmål. Det omfattande innehållsbiblioteket låter dig titta på klassiska anime-serier som ? Dragon Ball?, ? Pokémon?, ? Dödsnotis?, ? One Piece?, och ? Naruto Shippuden?. Du kan också njuta av de senaste pågående serierna som ? Boku No Hero Academia?, ? Kimetsu No Yaiba?, ? Darwins spel?, och ? Ishuzoku-granskare?.

Stationär / mobil upplevelse

Och det finns till och med en timer så att du kan hålla reda på hur mycket tid som är kvar i avsnittet. Jag streamade 4Anime på min Surface Pro och min Pixel 4, och jag måste säga att det var en av de bästa streamingupplevelserna jag någonsin har haft. Inga streamhicka, påträngande annonser eller irriterande popup-fönster. Bara ren strömmande lycka. Videospelaren och just den streamingsidan är utformade så bra. Precis under spelaren har du en lista över alla avsnitt från den serien. Ovanför listan har du också fyra olika alternativ - Rapportera, Fokusera, Ladda ner och Ändra storlek. Om du vill titta på avsnittet offline kan du gå vidare och använda nedladdningsfunktionen. Och det finns till och med en timer så att du kan hålla reda på hur mycket tid som är kvar i avsnittet.
Anime-streamingwebbplatsen, Anime, tillåter användare att ändra en mängd olika inställningar för att göra streamingupplevelsen mer personlig. Detta inkluderar att ändra färgen på alla tittade avsnitt, dölja videospelarkontrollen, byta från widgets till JW Player, dölja avsnittslistan under spelaren och visa Disqus-kommentarer efter laddning. Alla dessa små tweaks gör streamingupplevelsen mycket sötare. Sådana anpassningsalternativ hjälper verkligen till att etablera Anime som en av de bästa anime-streamingwebbplatserna där ute.

Förslag jag har för 4Anime

Skulle gärna vilja att utvecklarna lägger till 4-5 banners i hjältesektionen och trycker på miniatyrerna och innehållsdelen i kroppsavsnittet. Just nu saknar den hemsidans banners och en ordentlig kroppssektion, vilket är de enda aspekterna som håller den borta från en 5-stjärnig webbplats.

Slutsats

Det råder ingen tvekan om att 4Anime är en fantastisk webbplats för animeälskare. Med sitt intuitiva gränssnitt, streamingfunktioner och övergripande design är det en av de bästa gratis anime-streamingtjänsterna som finns. Så om du är intresserad av att kolla in några fantastiska shower, har du verkligen inte råd att sova på den här webbplatsen. Varför inte prova idag?
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

4Anime

4anime

4anime.ti

4 anime .com

4anime login

4anime pro

4anime to

4animepro

https 4anime to

investigation discovery tablå

tcm tablå

4Anime titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

4anime.to är en gratis streamingwebbplats som förlitar sig på hjälp från sitt samhälle för att hålla sig flytande. Den har över 2000 anime-serier och filmer, med många av dem i både HD- och SD-kvalitet gratis. Webbplatsen har en lättanvänd spelare, så du kan börja strömma direkt utan några felklick eller omdirigeringar. 4anime.to är annonsfri, vilket innebär att du inte behöver hantera påträngande annonser eller irriterande popup-fönster.

Om oss     Villkor     Kontakta oss